bracabgd 882 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sa Louis.de stigao termo ves ( 26 jevreja + postarina, Sekula poslao ), majica dugi rukav i d. gace Jedino sto mogu reci da ovo stvarno greje , bar na jutarnjih 7,8c koliko je ovih dana... videcemo kako ce raditi oko 0. A sta nosis preko vesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 17, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za sada na temp 7,8 stepeni gornji deo: preko termo bacim duks sa visokom kragnom na rajfisluz i jakna sa postavom donji deo: pantalone sa postavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rajsferslus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 18, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rajsferslus sinak, dok izgovorim to tvoje pravilno 3-put sam reko rajfislus i svi su me razumeli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 18, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E nek si mu objasnio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti dok ne pisem cirilicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 3, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jutros podjoh na poSo, temperatura prava milina u momentu pokazalo je 0 stepeni free image hosting iako oprema radi svoj posao, protiv snega se ne moze ( Kumodraz jutros ) picture sharing Satelis oprat, oprema spakovana tako daa ceka se 29.12. ili neko lepse vreme pic upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe šta sve ima na netu...Kina je majka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 3, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Djuro sinko, daj malo meni te kvalitetne vutre sto koristis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Djurasine svaka tebi cast, ovo je bolje i od onog turskog Ramba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan djule brate mislim da tebi treba strucna pomoc...gde bre nalazis sve ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Decembar 4, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim i dalje, ali sam uzeo skijaske lone od ortaka, iiiiii april u Beograduuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se postavljaču teme što je ovaj klip ovde metnut.... A ja ga sinoć tražim... i tražim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 5, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima u Louisu dobre zimske rukavice, jos su na popustu link http://www.louis.de/_10172386bc29a924eaa219737a29bfe9d5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=201413 e sad jedino sto su TURTLE fazon, nekom se svidi, nekome ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4709 Napisano Decembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fotka od juče: spreman za put do BG-a. PRvo do Bobana da završi naslon suvozača a zatim do Labosa na ugradnju čika Rajkovih đakonija. Temperatura tamo i nazad od nule do +1... sve u svemu, 220 km zimske čarolije Na nogama Gepard bakandže, wind stoper i somot lonice, gore duks, debeli duks sa zipom, jakna, pojas i preko svega kišno odelo. Ispod nokšira wind filter okovratnik i fantomka. Bafalo rukavice i preko njih navlake za kišu. Generalna proba za Deda mraz akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan VR' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 7, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh Sale prodje me jezzzzaa, jest da je danas dosta sunca bilo, covek kad pogleda s'prozora reko bi oko 15-tak stepeni kad ono medjutim skroz druga prica. Dan nakon garaziranja i prelaska na aftomobil, uobicajna ruta do posla, motam volan levo desno i spazih u nekoliko krivina led od nekih 20-30 centima da sam kojim slucajem bio na 2 tocka bas bi se lepo proveo. Kojom si prosecnom brzinom isao i kad si sisao s'motorce da li je bilo promrzlina negde? ipak je 220km u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4709 Napisano Decembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Brzina je normalna, kao da je +15 stepeni. Do auto puta oko 100-120 a auto putem uglavnom 120 a u preticanjima i do 140. Leda nije bilo nigde ali sam strogo vodio računa. Ako naletiš na "klizalište" Atlantica ni Švarceneger ne mož' da zaustavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan O vođo počeo si da nosiš torbicu...čestitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka za sneg kisu a i voznju motorom ispod 10 stepeni ...dve muve jednim udarcem za 7100din u sport vision radnjama sa popusom 25% VIDI SLIKU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 8, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka za sneg kisu a i voznju motorom ispod 10 stepeni ...dve muve jednim udarcem za 7100din u sport vision radnjama sa popusom 25% VIDI SLIKU!!! jel mislis na ove s' roznjikavim pertlama ili neke druge od 22modela? od 10 stepeni pa na vise, uglavnom nosim patike, do 10c Cycle Spirit ( pre 2 godine placene 70e, nove) photo sharing websites image upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan nisu roze crvene su!!! Da te mislim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom 120 a u preticanjima i do 140 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Decembar 8, 2012 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, ja bez cizama ne smem ni da pomisljam voznju. Pogotovo posle letosnjeg udara u ratkapnu. Osima ako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Decembar 9, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuhhhh sto je dobar, al mi se ne svidja jedan jedini polozaj nogu. Koja je verovatnoca da te spici ratkapna mogu misliti kako ti je leti u cizmama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...