sale-kum 349 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Jun 17, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Ove sam stavio ,sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog mišljenja za ove H7 sijalice? Ima ih na Eko pumpama, mogu se podići na poene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih koristio, ali sam čuo da su odlične. Meni je problem ventilator, ne mogu da ih spakujem iza fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moraću da skinem maske, da oslobodim far, pa da vidim da li ja imam mesta. Ako neko od kolega vozača AA zna da li ima mesta za ove, bio bih zahvalan da pišu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ima mesta ako nećeš zaštitnu gumu da vraćaš. Ja nisam hteo da se bakćem sa tim. Međutim, sad na putu za (i povratku iz) Trebinje gledam kolege koje imaju te led sijalice u farovima, to sija za sve pare ! Ja uđem u tunel (kod mene sve fabrika) i jedva nazirem put. Kada me oni stignu u tunelu, to SIJA ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Jun 18, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako vracas zastitnu gumu preko sijalice,onda ventilator gubi smisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, kod mene su H11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano Jun 19, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.6.2021. at 14:26, cezarpa je napisao: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Ove sam stavio ,sasvim ok. Kupio sam ove u H11 varijanti. Namontirao bez problema za 10 minuta. Videćemo večeras kako sijaju. Za sada, u garaži, čini mi se da sijaju bar za 30, 40 % jače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Jun 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kupih par sijalica sa slike, woobyhouse. 1900dinara... Obzirom da mi treba jedna, komad viska mogu ustupiti za 800din. Nije korisceno, svetlom sam prezadovoljan, jasna linija, ne smetam drugima. Rec je o H7 sijalici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Jun 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam i pasivne H7, moze obe za 800 din... Jednoj sam odsekao kabl kako bi stala u far suzukija, zalemio sam ga nazad Svetle jako ali svetle svuda, u nekom drugom faru bi mozda bolje bilo, sa KP oglasa 1800din platih. Uz njih par T10 led na poklon, kupih da se boje svetla slazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 26 Napisano Jul 7, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod mene na Majesty-ju imam H4 C6 led sijalice za farove i prezadovoljan sam, kada sam isao na put i nocu vozio odlicno svetle,a pogotovo duga mnogo dobro rade posao. Ubacio sam i zmigavce led sijalice i pozicije. Inace radim sa led sijalicama pa kome sta treba evo link na kupujem-prodajem : https://www.kupujemprodajem.com/uros-jelic/svi-oglasi/749650/1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1545 Napisano Jul 7, 2022 Drug član, 982 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio Led na Bandita okrugli far. Kupio sam sijalicu u Xenon.rs bas za motor predvidjenu i nisam bio odusevljen. Podesavao sam snop i sve je to ok. Al mi je puno rasipalo i na otvorenom pod kratkim svetlom sam slabo video. Pravio mi je bas jaku senku te nisam mogao rupe da razaznajem na asfaltu. Tako da je vracena fabricka, obicna H4. Kontam da je i do fara, jer je stari tip pa drugacije prelama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...