valkira 16 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da uzmem neki motor do 650cc. Da bude 50-50% on i off road, polovan, ne nov. Vozio bih po gradu, neka kraca tura i vikend suma itd... Razmisljao sam puno o DRZ400S ali njega nema u oglasima nigde. Svidja mi se jako KTM 690R ali je on skup i na kraju XT660R. Jel imate mozda jos neki predlog sta bih mogao da gledam ali da ga ima kod nas... Hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan XR 600, XR 650, KLX 650,.... (cisto da pomenem zapostavljene firme). Takodje ja bi licno i bilo koji LC4 noviji uzeo u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan XR 600, XR 650, KLX 650,.... (cisto da pomenem zapostavljene firme). Takodje ja bi licno i bilo koji LC4 noviji uzeo u obzir Kad si vec pomenuo Honde, koje su razlike izmedju xr650L I R, slabo se razumem Hvala. A sto se tice LC4 jel moze prestige da se prepravi u enduro i koliko bi kostalo tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 24, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan 20ks i 30kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 24, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan i, L vazdusno hladjenje-el starter,R vodeno hladjenje-kurblas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link ka oglasu za DRZ400...Sretno... http://www.polovniautomobili.com/motori-29.php?category=29&tags=&showold_pt=false&shownew_pt=false&brand=2099&modeltxt=drz&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&selectedRegion=0&showoldnew=all Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan XR 600, XR 650, KLX 650,.... (cisto da pomenem zapostavljene firme). Takodje ja bi licno i bilo koji LC4 noviji uzeo u obzir Kad si vec pomenuo Honde, koje su razlike izmedju xr650L I R, slabo se razumem Hvala. A sto se tice LC4 jel moze prestige da se prepravi u enduro i koliko bi kostalo tako nesto? Ovo prvo pitanj eti rekose nik i Dzimi. Ovo drugo, moze al napatices se. Cifra tesko da bi bila ispod 400-500e (i to ono da se iscimas dobro, bas dobro ). Jedino ako zelis da imas i supermoto i enduro. Ja licno vise nista ne prepravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi. Inace borkos video sam tog drzkog momka ali je u SM varijanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-xr650r-oglas-55330/ Naleteo sam na ovo sad. Koliko para da se prepravi u enduro ovo cudo i da li vredi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 24, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je enduro prepravljen u sm,prakticno ti trebaju samo tockovi,i sve uz njih sto ide, mozda jos koje sitnice i sitna stelovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je enduro prepravljen u sm,prakticno ti trebaju samo tockovi,i sve uz njih sto ide, mozda jos koje sitnice i sitna stelovanja. Hvala Jimmy na brzom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-dr-650-se-oglas-61549/ Ni ovaj ne izgleda lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 25, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-dr-650-se-oglas-61549/ Ni ovaj ne izgleda lose Ovaj DR 650 SE se pravi od 96. i jedan je od najboljih dual/enduro motora koji postoje, za razliku od ranijih modela koje ne bije takav glas. Dosta je redak jer se nije prodavao u Evropi, mada se u npr. Americi prodaje jos uvek. Vrlo cesto je motor izbora za adventure bikere. Kada sam kupovao XT-a, ovo mi je bio prvi tip, ali nisam mogao da ga nadjem. Da se ja pitam, ako je u dobrom stanju, ja ne bi trazio dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj DR 650 SE se pravi od 96. i jedan je od najboljih dual/enduro motora koji postoje, za razliku od ranijih modela koje ne bije takav glas. Dosta je redak jer se nije prodavao u Evropi, mada se u npr. Americi prodaje jos uvek. Kako nije, prodavao se, bio je u HR skup ko zlato, ima ga jedan poznanik, super motor ( za razliku od starih 650 do 1996, kako kažeš ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj xr je vise nego korektna cijena i ja sam bio zainteresovan za njega i malo se raspitivao. Prethodni vlasnik je toliku kur.inu uvalio ovom momku koji je uvalio u motor 1000i kusur e da bi ga sredio ako ga budeš gledao povedi dva majstora. Ovakav dr650 ima naš drugar i drug član kawazoki. On ga je sredio za sebe i možda bi ga i prodao. Ja još u životu nisam vidio tako sređen motor - sjedi i na put oko svijeta od par godina. Prednja viljuska od drz-a , pozadi ohlins, auspuh , acerbis rezervar od 24l , ma još brdo opreme a možda bi ga prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan 1351149594[/url]' post='1388042']1351116456[/url]' post='1387960']http://www.moto-berz...se-oglas-61549/ Ni ovaj ne izgleda lose Ovaj DR 650 SE se pravi od 96. i jedan je od najboljih dual/enduro motora koji postoje, za razliku od ranijih modela koje ne bije takav glas. Dosta je redak jer se nije prodavao u Evropi, mada se u npr. Americi prodaje jos uvek. Vrlo cesto je motor izbora za adventure bikere. Kada sam kupovao XT-a, ovo mi je bio prvi tip, ali nisam mogao da ga nadjem. Da se ja pitam, ako je u dobrom stanju, ja ne bi trazio dalje. Hvala dr. Nego koliko on trosi? Cuo sam da XR650 trosi malo vise, a za suzuki ne znam... I motor je presao 25.000 km sto nije malo... Ne znam da li su izdrzljivi, ima li nekih kvarova glupih itd... Ako neko od vas zna super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj xr je vise nego korektna cijena i ja sam bio zainteresovan za njega i malo se raspitivao. Prethodni vlasnik je toliku kur.inu uvalio ovom momku koji je uvalio u motor 1000i kusur e da bi ga sredio ako ga budeš gledao povedi dva majstora. Ovakav dr650 ima naš drugar i drug član kawazoki. On ga je sredio za sebe i možda bi ga i prodao. Ja još u životu nisam vidio tako sređen motor - sjedi i na put oko svijeta od par godina. Prednja viljuska od drz-a , pozadi ohlins, auspuh , acerbis rezervar od 24l , ma još brdo opreme a možda bi ga prodao Stvarno sve pohvale za DR od kawazokija, bili smo na voznji zajedno i stvarno je motor vrhunski. Skoro sam ga video, nazalost iz kola, tamo negde oko valjeva, ma vozi covek samo bije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan XR650R je prilično jači od drugih navedenih motora, samim tim je malo skuplji za održavanje i češći su servisni intervali, imaj to u vidu. A ide k'o babaroga Uživo nisam video nijednog tako da bih voleo da čujem iskustva kolega sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 25, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja svih navedenih motora se krece u proseku oko 5l/100km. Sto se tice DR 650 SE, posalji pp kawazokiju za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2797427/aprilia_pegaso_650_trail/ Pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 3, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2797427/aprilia_pegaso_650_trail/ Pravi izbor Ali u prici o prasetu i ziru i njihovoj majci Milici!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan XR650R je prilično jači od drugih navedenih motora, samim tim je malo skuplji za održavanje i češći su servisni intervali, imaj to u vidu. A ide k'o babaroga Uživo nisam video nijednog tako da bih voleo da čujem iskustva kolega sa foruma Evo malog klipa snimljenog PRVOG dana kad sam ga uzeo... i sad mi je OSMEH na licu kad se setim! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 4, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Snimak mi je dobro poznat, svaka čast na brzom uigravanju, verujem da DOOOOOSTA dugo voziš endurače/SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...gaso_650_trail/ Pravi izbor Ali u prici o prasetu i ziru i njihovoj majci Milici!!!! Moraces mi ispracati tu pricu, kao sto rece jedna ciganka: Nisam se skolovao jos od vremena pa do sad XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Ova Aprilija ima Minerelli agregat od 659ccm sto koristi Yamaha u MT03, XT660 i XTZ660....mislim da se onda zna o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...