Alekre 12699 Napisano Octobar 30, 2012 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na magistralnom putu sam imao situaciju u kojoj sam se susreo sa vozilima iz pratnje, iz suprotnog smera. Jedno vozilo je preslo u nasu traku samo da bi nas naterao da kocimo i hvatamo prasinu pored puta. Vozili smo Alfu 155. Smatram apsolutno bez ikakve potrebe. Za presretace na motorima nemam nista lose da kazem, korektni ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gresis ako mislis da drzava placa ako je vozac sluzbenog auta kriv, oderu i njega po dzepu od plate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Te likove mrzim najvise na svetu. Srdljivci bahati, oni kao negde zure, ma vazi... Svi spasavaju drzavu. Toga nekada nije bilo a drzava je bila u ozbiljnijim problemima, ratovima itd. Kada ih vidim kako se bahate i jurcaju kao ludi samo kazem dabog da se prevrnuo! Pa nek prodju svi ko Jocic. Stoka bahata. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Novembar 1, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O tim likovima iz brze pratnje namam nista dobro i lepo da vam kazem,upoznao sam ih dosta i samo je jedan normalan i ok vozac.Pre par godina smo krenuli na intervenciju,potkrovlje gorelo,muski,stambena zgrada,plus su nam javili da moramo da odradimo i evakuaciju posto smo prvi na licu mesta,ja kao vozac dajem maksimum od sebe i kamiona od 20 i kusur tona da stugnemo sto pre,svaki sekund je vazan.Kod SIV-a 1 me zaustavlja pandur,jedva,ali jedva stajem,sve tri kocnoce sam povukao i malo je falilo da ih zgovnam sve u paketu,da prodje neki ministar sa pratnjom,aj proslo to sve nekako,kad od drugara cujem kako se taj neki njihov sef sta li je zalio na nas kako MI nismo normalni,divljamo,ne postujemo pravila prvenstva (sto je nazalost istina,oni imaju prvenstvo u odnosu na nas vatrogasce i hitnu pomoc sto mi nikad nece biti jasno) i sta ti ja znam. Od tad ih terorisem kad god stignem,pogotovu na auto putu,kad ih vidim uredno se sklonim i onda ih osisam i u prolazu tacno im vidim face kako izpizde,time se zadovoljim i pustim ih u fazonu aj sad malo vi da vozite brzo,znam da ni ja nisam normalan cim radim to al sta cu .Imaju taj trip da se probijaju kroz kolone kola po Bg-u,al slabo im se ljudi sklanjaju i zbog toga isto pizde.Jednom prilikom mi je jedan od njih "objasnjavao" zasto se nama vatrogascima ljudi uglavnom sklone i naprave mesta za prolaz,kaze: "Matori veliki kamion useru se vise kad im se ti zalepis nego ja sa kolima".Sta dalje da se prica . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis ako mislis da drzava placa ako je vozac sluzbenog auta kriv, oderu i njega po dzepu od plate... A šta bi sa onim vozačem (ime ministra neću da pominjem), koji pogazi onu jadnu ženu kod Slavije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Пој'о вук магарца. Србија, брале, а и власт ти је то. Може им се. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Gresis ako mislis da drzava placa ako je vozac sluzbenog auta kriv, oderu i njega po dzepu od plate... A šta bi sa onim vozačem (ime ministra neću da pominjem), koji pogazi onu jadnu ženu kod Slavije??? znam na koga misliš, mislim da je bilo na jednom radiju; ako sam dobro zapamtio porodica nastradale devojke je dobijala neku lovu, beše nešto na pet, mislim pet iljada evra , ne znam tačno. ne znam ni da li su uzeli pare. a vozač mislim da leži nešto. mislim da je najmanje podjednako odgovoran i putnik kome se žurilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom mi je jedan od njih "objasnjavao" zasto se nama vatrogascima ljudi uglavnom sklone i naprave mesta za prolaz,kaze: "Matori veliki kamion useru se vise kad im se ti zalepis nego ja sa kolima".Sta dalje da se prica . nisam siguran da je to razlog. vatrogasnim, ambulantnim kolima cu se uvek skloniti zato sto njihovo kasnjenje moze nekoga da kosta zivota ili velike stete, a za zurbu nekog pomocnika zamenika asistenta drzavnog podsekretara u ministarstvu za dijasporu, koji samo u ovoj drzavi moze da ima blinkere na kolima, me savrseno zabole. njegova zurba je samo njegov problem. da je krenuo na vreme nebi ni morao da zuri. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Novembar 1, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom mi je jedan od njih "objasnjavao" zasto se nama vatrogascima ljudi uglavnom sklone i naprave mesta za prolaz,kaze: "Matori veliki kamion useru se vise kad im se ti zalepis nego ja sa kolima".Sta dalje da se prica . nisam siguran da je to razlog. vatrogasnim, ambulantnim kolima cu se uvek skloniti zato sto njihovo kasnjenje moze nekoga da kosta zivota ili velike stete, a za zurbu nekog pomocnika zamenika asistenta drzavnog podsekretara u ministarstvu za dijasporu, koji samo u ovoj drzavi moze da ima blinkere na kolima, me savrseno zabole. njegova zurba je samo njegov problem. da je krenuo na vreme nebi ni morao da zuri. Upravo tako.Kazem kako je "On meni objasnio zasto je to tako".Al cisto da znate malo je mozga u tim glavama,salju ih na obuke u Navak,i mene su isto,slatko sam se ismejao instruktorima tamo i njihovim vidjenjem saobracaja i voznje,ocigledno ne vozimo po istim putevima,napunili su im glave.E sad neki od njih stvarno imaju zaledjinu i budite sigurni da nece odgovarati nizasta,drugi nemaju pa se zalecu,bahanalisu kao i ovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 2, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim hitnu i vatrogasce uvek bezim gde god stignem uz opasku "daj boze samo da stignu na vreme" A ove kriminalce sa znackom samo kazem "daj boze da se prevrnu" Kada se vec prevrnu sklonicemo se svi vatrogascima i hitnoj pa neka ih vade Ako ne uvek mozemo i nekog popa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 2, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ne znam za te rotacione siledzije, ne srecem ih cesto, a i kad ih sretnem, uglavnom ih iskoristim. Sklonim se, pa za njima. Moze fino da se prodje kroz krkljanac tako. LM, ono sto svaki dan srecem u ogromnim kolicinama nisu rotacione siledzije nego ne-znam-kako-da-ih-nazovem-stvorenja koja: - voze bez potrebe u lijevoj traci (desna prazna) - preticu kamion koji ide 80 km/h brzinom od 81 km/h (ogranicenje 120 km/h) - ...a kad ga konacno preteknu, onda nastave tako do sledeceg kamiona koji vozi 300 metara ispred. - ubace se u lijevu traku sa jedva 100 km/h neposredno ispred vozila koje ide puno brze i onda naravno ne ubrzavaju nego se vuku kao na sahrani u brzoj traci Sve ovo je za streljanje sto se mene tice, a moze i vjesanje. Samo da Jih nema vise. hahh... eto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ti kazem da mi je sad lakse, ... ako Jih ima i kod vas, onda se vise nicemu ne cudim. Ja sam mislio da takvi obitavaju samo u ovoj nasoj mucenoj zemlji, kad ono vidis, ima ih svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oni rade svoj posao.Tako treba da ga rade.Ima li medju njima i bahatih?Sigurno,kao i u svakom zanimanju.Problem su krimi sa tim rotaljkama.Kinezi nas unistise sasvim,covek vise nezna sta je original a sta fals.U svakom slucaju,bili pravi ili neki krimosi,sklanjati se treba,pametniji popusta a i slabiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Oni rade svoj posao.Tako treba da ga rade.Ima li medju njima i bahatih?Sigurno,kao i u svakom zanimanju.Problem su krimi sa tim rotaljkama.Kinezi nas unistise sasvim,covek vise nezna sta je original a sta fals.U svakom slucaju,bili pravi ili neki krimosi,sklanjati se treba,pametniji popusta a i slabiji. Ma koji bre posao rade? Maltretiraju raju, kradu, lazu, varaju... A pri tome ih jos mi i placamo to da nam rade. Izdrk...ju se sa besnim kolima od po 100000e u zemlji gde je plata 250e I oni i jesu pravi krimosi. One najgore vrste oni koji ne poznaju zakon jer su po njihovom shvatanju to oni. Najpribliznije poredjenje njih je "Gestapo" niko im nista ne moze, oni mogu i da te ubiju i nikom nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...