Jump to content

Moto Zajednica

Izborna skupstina MAS-a 24.11.2007. u Majilovcu.

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5413 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Kad sam pricao na skupstini MAS-a, svojih 5 minuta sam potrosio da predstavim nasu moto zajednicu glavesinama moto klubova. Nisam imao vremena da ispricam moje vidjenje organizacije kakva nama treba. Doduse, pomenuo sam neke inicijative koje smo imali u okviru nase moto zajednice.

MAS kakav nama treba ne treba da bude servis klubova, sto trenutno jedino i jeste. Nama treba MAS koji ce biti servis svih motorista u Srbiji, nezavisno od toga dal su prijavljeni u neke klubove ili su nezavisni motoristi. Nama treba MAS koji ce nam krajem godine predstaviti ciljeve za sledecu godinu (kao sada za 2008), pa tek onda da se biraju ljudi koji su najsposobniji da te ciljeve i ostvare... Na kraju, nama treba MAS za 21. vek, a ne za 19. u kom je, na zalost, trenutno...

Da me ne shvatite pogresno, ne osporavam trenutni izbor upravnog odbora i predsednika, samo priznajem da mi se ne svidja sto tu ne vidim rezon trenutno. Ja sam iskreno ocekivao da ce na toj sednici prvo da se ispricaju neki ciljevi i planovi za 2008, pa tek onda kada se to usaglasi (tj. kada se klubovi usaglase oko planova), da se tek onda izabere ekipa koja to moze da iznese... Ovako je izbor napravljen (dobar ili los, svejedno), a tek treba da se definise (nadam se) sta ce da se radi... Morao sam da ranije izadjem zbog Dextera koji je morao nazad za BG, ali pre nego sto sam izasao cuo sam da je neko predlozio nekoga za predsednika MAS-a zato sto su on i njegov klub ove godine bili na puno skupova i puno su se navozali...

Eto, moje iskreno i dobronamerno misljenje o tematici... :)

Potrudicu se da pomognem razvoju organizacije poput MAS-a koji nam treba, koliko budem u mogucnosti. Ali, bojim se da to nije dovoljno. Iskreno se nadam da gresim i da ce se stvari daleko bolje odigrati.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 33 postova

Rekao sam da necu da pricam o radu bivseg uoravnog odbora ali oni nisu uspeli da se brinu o klubovima koji su clanovi a kamoli o svim motorstima.

Mislim da i mi prvo treba da sredimo i "pocistimo" svoju kucu pa tek onda da idemo dalje (u 21 vek). Ako svi budemo vukli na svoju stranu od saradnje nema nista.

Kao kandidat za predsednika ja sam izneo moj predlog za plan rada koji treba da se doradjuje i na nekoj narednoj skupstini prezentuje i nadam se usvoji.

Slozices se samnom da bi skupstina vrlo tesko mogla da (onakva kakva je bila) dodje do nekog plana i programa.

Uostalom, videcemo.

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Noco,

znam da postoji i Moto Savez Srbije koji je izasao iz Auto Moto Saveza i koji se bavi organizacijom Moto sporta i ostalim kojekakvim poslovima oko promovisanja motociklizma ali neznam sta su oni dosada uradili.  Da li planirate nekakvu saradnju sa njima!

Puno pozdrava,

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Broj prisutnih predstavnika klubova koji su članovi MAS,broj prisutnih predstavnika klubova "posmatrača",broj zainteresovanih gostiju,broj onih koji su se prihvatili mikrofona...jednosrtavno OBEĆAVA,ali i obavezuje novoizabrano rukovodstvo.

Noco ( i ostali ) čestitam i SREĆNO!

Članovi MAS...pomozite da to bude uspješno,čestito i srećno...svima nama!

• Drug član, 1414 postova

Kad sam pricao na skupstini MAS-a, svojih 5 minuta sam potrosio da predstavim nasu moto zajednicu glavesinama moto klubova. Nisam imao vremena da ispricam moje vidjenje organizacije kakva nama treba. Doduse, pomenuo sam neke inicijative koje smo imali u okviru nase moto zajednice.

MAS kakav nama treba ne treba da bude servis klubova, sto trenutno jedino i jeste. Nama treba MAS koji ce biti servis svih motorista u Srbiji, nezavisno od toga dal su prijavljeni u neke klubove ili su nezavisni motoristi. Nama treba MAS koji ce nam krajem godine predstaviti ciljeve za sledecu godinu (kao sada za 2008), pa tek onda da se biraju ljudi koji su najsposobniji da te ciljeve i ostvare... Na kraju, nama treba MAS za 21. vek, a ne za 19. u kom je, na zalost, trenutno...

Da me ne shvatite pogresno, ne osporavam trenutni izbor upravnog odbora i predsednika, samo priznajem da mi se ne svidja sto tu ne vidim rezon trenutno. Ja sam iskreno ocekivao da ce na toj sednici prvo da se ispricaju neki ciljevi i planovi za 2008, pa tek onda kada se to usaglasi (tj. kada se klubovi usaglase oko planova), da se tek onda izabere ekipa koja to moze da iznese... Ovako je izbor napravljen (dobar ili los, svejedno), a tek treba da se definise (nadam se) sta ce da se radi... Morao sam da ranije izadjem zbog Dextera koji je morao nazad za BG, ali pre nego sto sam izasao cuo sam da je neko predlozio nekoga za predsednika MAS-a zato sto su on i njegov klub ove godine bili na puno skupova i puno su se navozali...

Eto, moje iskreno i dobronamerno misljenje o tematici... :)

Potrudicu se da pomognem razvoju organizacije poput MAS-a koji nam treba, koliko budem u mogucnosti. Ali, bojim se da to nije dovoljno. Iskreno se nadam da gresim i da ce se stvari daleko bolje odigrati.

E sad si ubo` u sustinu problema! Mene iskreno i ne interesuje bilo kakva organizacija kao takva, vec sta ta organizacija radi, tj. kako posluje. To vazi i za ovaj sajt i za MAS i za ostale! Imamo sve vise klubova od po 3 clana, a sve manje organizacije. Kamo srece da u Srbiji postoji samo jedan klub, sa imenom Srbije i ispod imenom grada iz koga je clan, a ne da imamo i po dva, tri kluba iz jednog malog grada samo zato sto su se bajkeri tog grada posvadjali, pa bi svako da bude "sam svoj gazda". Tako se ljudi razdvajaju, a ne spajaju. Ranije je MAS odredjivao datume skupova za sledecu sezonu i to je to. Svo ostalo vreme je korisceno da se "dokaze" ko je tu veci gazda!?? Iskreno, jedino gde se nesto radilo je na ovom sajtu, mada je i to daleko od idealnog, mozemo mi to jos mnogo bolje. Znaci, svaka cast svima, mi smo narod koji voli da se pozdravlja i cestita, ali ja se bavim poslom u kome se cestita tek kada se vide rezultati i samo ako su ti rezultati zadovoljavajuci u odnosu na postavljene ciljeve, tako da cu za sve nas da navijam, ali cu da cestitam samo na konkretno ostvarenim rezultatima! Srecan rad, momci ;)

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Posto je ovo bila prvo tema o tome kada ce biti skupstina MASa pa posle spojena sa Nocinim obavestenjem i ta skupstina prosla, predlazem Noci da otvori novu temu za predloge i probleme na kojima bi MAS mogao da poradi i zajednickim akcijama jer je ova tema vec postala prenatrpana i glomazna za citanje!

• U prolazu, 33 postova

SStrujo, brate ,slazem se. Otvori je ti, a i sa sci-ijem se slazem, ovo su cestitke za izbor tek sada treba da se zasucu rukavi i da se radi.

Braco, pokusacu,dacu sve od sebe.

A ono svi pod jedan barjak (grb) bice tesko, setite se one narodske : 2 srbina na 3 strane idu!

• U prolazu, 33 postova

A moram da kazem i Pablu. Ja kao" glavesina " kluba sam ga pozvao i ponudio saradnju. On je u svojih pet minuta pricao koliko ima clanova i koliko je jak...

Necu da sejem zlu krv... Ajde, braco, da BJB organizuje jedan skup i da pokaze svim "glavesinama" klubova kako se to radi!

• Teoreticar ..., 12120 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

A moram da kazem i Pablu. Ja kao" glavesina " kluba sam ga pozvao i ponudio saradnju. On je u svojih pet minuta pricao koliko ima clanova i koliko je jak...

Necu da sejem zlu krv... Ajde, braco, da BJB organizuje jedan skup i da pokaze svim "glavesinama" klubova kako se to radi!

Koliko ja znam Pabla, ne verujem da je pricao koliko je ON jak, vec koliko je BJB jak. Ako ti je cilj da ne sejes zlu krv, imam utisak da nisi dobro poceo.

• Drug član, 1414 postova

BJB je vec organizovao vise skupova i organizovace ih jos, samo na malo drugacije i specificnije nacine od klasicnih skupova. I ne organizuje se bilo koji skup (bar se ja nadam) radi "glavesina", vec radi svih bajkera Srbije!!! A BJB nije moto klub koji uglavnom IZDVAJA, vec moto zajednica koja SPAJA sve bajkere ovog sveta. To je i jedan od razloga sto sam se ja prikljucio ovoj zajednici, a sto nikada ne bih usao ni u jedan moto klub, osim jedinstvenog moto kluba za celu Srbiju. Kao sto rekoh, hajde da radimo, pa ce nam se sve samo kasti`i pokazati :)

• , 1322 postova

Koliko ja znam Pabla, ne verujem da je pricao koliko je ON jak, vec koliko je BJB jak. Ako ti je cilj da ne sejes zlu krv, imam utisak da nisi dobro poceo.

ovo stvarno nije dobro pocelo...izgleda da je krenulo u krivom smjeru...

• U prolazu, 96 postova

ovo stvarno nije dobro pocelo...izgleda da je krenulo u krivom smjeru...

U pravu si!

Trebalo bi svima reci da su Noca i ekipa obisli veci deo Srbije i Vojvodine(ne celu) po vremenskom kijametu,razgovarajuci sa ljudima o reorganizaciji MAS-a sto sigurno zavrednjuje i paznju i pohvalu.

Takodje treba reci da su bili i spremni na organizaciju zavrsnog skupa MAS-a,ali do nje nije doslo greskom prethodnog rukovodstva!

Sigurno je da ljudi imaju i zelju i energiju da pokusaju da urade pravu stvar.Ukoliko se to ostvari svi ce bajkeri imati koristi,a ne samo clanovi moto-klubova.Zato je red da pomognemo,ako ima dobre volje,koliko ko moze.

I jos jedna stvar.Ne volim da me niko naziva glavesinom jer to ima poprilicno uvredljivu konotaciju!!!Takodje ne mogu da se setim kada su bajkeri,clanovi moto-klubova,prozivali nekoga sto je" free rider".Svako ima pravo na svoje misljenje,makar se ono odnosilo na to da li ce ili nece biti clan nekog kluba!!!

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Dosat sam citao sve ove postove i dosao sam do zakljucka da MAS treba ukinuti i ako se vec organizuje neka organizacija da to bude nesto manje vise udruzenje ili savetovalise  za bajkere pomoc na putu centar nesto slicno kao AMSS. Ako drzava hoce da promeni nacin registracije ili porezovanja motocikala ona ce to da uradi koiko sutra bez bilo kakve peticije jer je to samo pitanje vremena kada ce doci na red.Druga stvar je da prvo treba imati jake klubove pa onda regionalno jako medusobno slaganje klubova Vojvodina,Juzna Srbija, Centralna, Istocna R.Srpska.A kad se kaze da MAS treba da brani prava bajkera ja bih postavio pitanje koja su to prava bajkera.Porez na luxsuz treba ukinuti zato sto nemoze neko da ti oporezuje nesto za sta si radio i zaradio da bi uzivao u njemu ali ja smatram da u nasim uslovima motor i jeste luxsus u ocima onih koji ga nemaju i taj porez je uveden zbog toga da bi se ta grupa smirila da nebi bilo komentara tipa.... Ja nemam leba da jedem a on se tamo vozi motorom... Podrzavam ideju tipa organizacije vozaca motocikala ali pod drugim imenom ,ako se nesto pokrece iz pocetka onda se sve menja iz osnove.Sto se tice skupova neka pravi skup ko god hoce i kako hoce jer uvek ima ljudi koji ce ici gde hoce i kod koga hoce.

Ako se dobro secam, predsednice moj, tamo negde je bila i kamera koja je snimala tok sednice. Ne bilo ti tesko, postavi filmic ovde sa mojim izlaganjem.

BJBikers moto zajednica je napravljena iz entuzijazma motorista prvobitno iz Srbije, a onda se prosirila i na motoriste van Srbije. Sada u svojim redovima imamo kvalitetne ljude iz celog sveta, ljude koji su spremni da pomognu bez dinara nadoknade... Ti ljudi danas pisu tekstove koji nasi motoristi citaju, ti ljudi pokrecu akcije koje ce svima nama da doprinesu direktno ili indirektno. Ti ljudi su okrenuli novi list u moto istoriji ovih prostora i svaki dan pisu nove redove...

Ti ljudi su svi clanovi ovog foruma i oni svakim danom svojim postovima grade nesto lepo, zajednicko, nesto sto svojim postojanjem pokazuje ostalim ucesnicima u saobracaju da postoje motoristi i da nisu samo galamdzije i naizgled problematicni ljudi, vec ljudi koji uzivaju u motorima i pokusavaju da celu moto pricu objasne drugima koji tu moto pricu ili mrze ili je se plase.

Mislim da je tih 5 minuta bilo suvise malo da predstavim ovu Moto Zajednicu i sve njene clanove, ali je osnovna moja ideja bila da vam ne preotimam sednicu pricajuci o svemu sto ova zajednica predstavlja i sve sto se do sada uradjeno i sto se planira. Ako si ti shvatio da sam ja SEBE opisivao tada, onda mi je stvarno zao sto si me pogresno shvatio.

BJBikers moto zajednica postoji i postojace i bez MAS-a. Niste nam do sada pomagali, tako da ne vidim zasto ste na nas nesto kivni. Mi cemo se truditi da vam pomognemo i da zajednickim snagama postignemo vise, ali budite sigurni da cemo nastaviti sa nasim idejama i akcijama i sa i bez vaseg pristanka i saradnje. To je zato sto cilj svega ne treba da bude KO to radi, vec STA ce se uraditi, tj je uradjeno za motoriste, ovo drustvo, ovu Srbiju, ovaj Balkan.

Pozdrav,

Ivan

• Drug član, 1777 postova

Ajde, braco, da BJB organizuje jedan skup i da pokaze svim "glavesinama" klubova kako se to radi!

Ako ce ovo da bude neko "merilo", ko kakav skup organizuje, i ako ce vas uspeh biti da su skupovi u 2008 god bolje organizovani, onda vidim dokle ce sve dogurati.

Dajte ljudi uradite nesto konkretno. Ja sam jednom bio na moto skupu u zivotu (u Srbiji) i to me uopste ne interesuje. Interesuju me druge stvari.

Kada sam se spremao za put, ova moto zajednica, BJB mi je mnogo pomogla. To bi trebao da bude i vas zadatak.

Ova zajednica mi je dala informacije o tim delovima sveta gde smo planirali da idemo.

Ova moto zajednica mi je obezbedila smestaj u gomili mesta u Rusiji.

Gospodo to je bio VAS zadatak.

Neko ko krece na slican poduhvat bi trebao da se obrati vama i kaze, gospodo ja idem tu, tu i tu, kakve kontakte vi mozeta da mi date. Da ga najavite kod lokalnih klubova, da date adrese kome moze da se obrati u slucaju kvara, itd...

Treba malo da dignete glavu preko plota, a ne da se bavite organizacijom moto skupova i pravljenjem kalendara. To bi trebalo da vam bude 10-ti deo posla...

Ovo je samo jedna stvar, a ima ih jos mnogo, toliko bitnih...

Zalosno mi je sto je merilo uspeha, organizacija moto skupa.

Ajde, braco, da BJB organizuje jedan skup i da pokaze svim "glavesinama" klubova kako se to radi!

Ako ce ovo da bude neko "merilo", ko kakav skup organizuje, i ako ce vas uspeh biti da su skupovi u 2008 god bolje organizovani, onda vidim dokle ce sve dogurati.

Dajte ljudi uradite nesto konkretno. Ja sam jednom bio na moto skupu u zivotu (u Srbiji) i to me uopste ne interesuje. Interesuju me druge stvari.

Kada sam se spremao za put, ova moto zajednica, BJB mi je mnogo pomogla. To bi trebao da bude i vas zadatak.

Ova zajednica mi je dala informacije o tim delovima sveta gde smo planirali da idemo.

Ova moto zajednica mi je obezbedila smestaj u gomili mesta u Rusiji.

Gospodo to je bio VAS zadatak.

Neko ko krece na slican poduhvat bi trebao da se obrati vama i kaze, gospodo ja idem tu, tu i tu, kakve kontakte vi mozeta da mi date. Da ga najavite kod lokalnih klubova, da date adrese kome moze da se obrati u slucaju kvara, itd...

Treba malo da dignete glavu preko plota, a ne da se bavite organizacijom moto skupova i pravljenjem kalendara. To bi trebalo da vam bude 10-ti deo posla...

Ovo je samo jedna stvar, a ima ih jos mnogo, toliko bitnih...

Zalosno mi je sto je merilo uspeha, organizacija moto skupa.

U pravu si,debelo si u pravu  ali....

Ove godine se na poduhvat ,koji pominješ ( i slične...) ,odvažilo samo desetak ljudi sa ovih prostora.

Ostalima ( većini,debeloj većini...) nedostaje  novca...,vremena...MUDA...i još koječega.

Većini su lokalni skupovi pred nosom.Mimo skupova im preostaje organizovanje kojekavih izleta,druženja,kraćih putovanja i poneka "duža" tura,gdje ,najčešće, ne isprazne ni jedan pošteni rezervoar. 

Ne možemo očekivati da hiljadu motociklista,sa ovih prostora,prave hiljade kilometara na samo jednom putovanju i još da idu na takva putovanja nekoliko puta godišnje. Malo ljudi će se odlučiti da novac i sav odmor potroše na samo jedno putovanje,ma koliko ono bilo atraktivno,i da ostatak godine provede gledajući motor u garaži...paleći ga povremeno tek radi dvadesetak kilometara.

Ostaju im skupovi.I tu,na skupovima,većinu ćemo  i viđati.

Ako je već tako,daj da te skupove organizujemo kako valja.

A kasnije,kada"ojača država"...vidjećemo.

• Drug član, 1777 postova

U tome sto pricas ima mnogo istine. Situacija jeste teska...

Ali prosle godine se niko nije odvazio za neku turneju, a ove kako ti kazes desetak. Znaci stvari su krenule i ljudi ce se upucivati sve vise i vise. Pogotovu sada kada je led probijen. A jos bi se vise ljudi odvazilo kada bi imali i pomoc od strane neke organizacije.

Takvu pomoc sam samo dao kao primer, jer u glavnim ciljevima se sve vrti oko skupova i registracije, a mislim da treba razmisljati daleko sire i dalje.

Npr. po meni je od mogucnosti registracije motora na 6 meseci ili kvartalno daleko manje bitna od bezbednosti. Organizacija motorista bi na tome trebala debelo da poradi. Npr. prvo mi pada na pamet akcija nabavljanja motoopreme. Da se dogovori sa nekim od uvoznika, da se uzme jedan model po nekoj povoljnoj ceni. Ili da se iscacka od Tigra kupovina guma. Na cemu ovdasnji motoristi voze, to je jeza. A glava je u pitanju. To je milion puta bitnije od registracije, a milijardu puta ostvarljivije. Od drzave je jezivo tesko uzeti novac, a samnjenje dazbina je upravo to. Eto Tigar je kontaktira BJB i to je nesto. Izgleda da njima nije bitno kakav je bio BJB skup, koliko je bilo piva i ko je svirao.

Ne kazem da moto skupovi nisu bitni. Naravno da su bitni i treba da se odrzavaju, ali to ne treba i ne sme da buce centralna stvar oko koje ce da se vrti prica.

Drago mi je što se slažemo,žao mi je što se ne poznajemo,pa ću,možda,reći i nešto što već znaš.

Još 94',na skupštini MAS,a pogotovu 95' u Sremskoj Mitrovici ( i kasnije ...) sam se zalagao da MAS radi baš to što navodiš ( mane ili više )  i da ima sajt sličan BJB sajtu, da klubovi organizuju ozbiljne skupove,da svi mi sekretaru dostavimo podatke o svojim motociklima,da ,koliko toliko,izbjegnemo krađe unutar "zajednice",da iskoristimo tuđa iskustva sa putovanja,itd...( nije hvalisanje,nisam prepametni "vizionar",ali je bio manji krug ljudi koji su isto mislili i imali iste potrebe )

Bili smo preglasani od ekipe kojoj je dovoljna gajba piva na livadi uz vojnički šator. ???

Nadam se da će novo rukovodstvo MAS urediti nešto čime ćemo biti zadovoljni.Ali,ne mogu to oni uraditi preko noći,proći će godine dok ne vidimo nešto konkretno, uspješno.Ne mogu ništa sami uraditi.Moramo im i mi pomoći,jer MAS  činimo i MI a ne samo ONI.

Dajmo im šansu.To je naša šansa.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
Bili smo preglasani od ekipe kojoj je dovoljna gajba piva na livadi uz vojnički šator. ???
  i dalje je ista stvar >:(

Posto se ova tema otegla i otisla u drugom smeru, da premestimo svaku dalju diskusiju ovamo:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12657.0

• U prolazu, 96 postova

Nadam se da će novo rukovodstvo MAS urediti nešto čime ćemo biti zadovoljni.Ali,ne mogu to oni uraditi preko noći,proći će godine dok ne vidimo nešto konkretno, uspješno.Ne mogu ništa sami uraditi.Moramo im i mi pomoći,jer MAS  činimo i MI a ne samo ONI.

Dajmo im šansu.To je naša šansa.

Zare,ocigledno ne vredi.Neki ljudi nece ili ne mogu da razumeju o cemu se prica.

Vudu ne kapiram u cemu je problem. Sta to ljudi "nece ili ne mogu da razumeju o cemu se prica"?  ??? ???

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ima jedna dobra stvar a to je da od MAS-a uglavnom (zahvaljujuci prethodnom iskustvu) niko ne ocekuje nista spektakularno i sta god da urade dobro je.

Sto manje klubasenja, sektasenja i sitnog sicarenja i svima nama ce biti bolje.

I jos jedno pitanje, da li predsednik MAS-a treba da bude volonter pa kad mu pukne film i potrosi previse svojih para uzalud da otera sve u majcinu i digne ruke od svega. Ili on treba da bude profesionalac koji radi od 9-17 svakoga dana u korist interesa motoraske populacije.

• U prolazu, 96 postova

Vudu ne kapiram u cemu je problem. Sta to ljudi "nece ili ne mogu da razumeju o cemu se prica"?  ??? ???

Ja BJB kapiram kao sajt sa forumom pomocu kojeg smo se mnogi upoznali, razmenili svoja misljenja ili nasli brojne odgovore na nasa pitanja i dileme,a ne kao organizaciju koja okuplja  bajkere i ima aspiraciju da vodi moto scenu Srbije pa i sire.Izgleda da je neko ovde pobrkao loncice,a sve mi se cini da to nisam ja.

Skupstina u Majilovcu je imala za cilj da razresi mnoga pitanja u vezi dotadasnjeg funkcionisanja MAS-a i da da odgovore na pitanje da li ta asocijacija treba i dalje da postoji ili je treba ugasiti.S obzirom na broj prisutnih predstavnika moto-klubova(iza kojih stoji njihovo clanstvo)reklo bi se da je bilo veliko interesovanje za navedena pitanja.Takodje razultati glasanja pokazuju da vecina moto-klubova(i njihovih clanova) ima zelju za dalje funkcionisanje pomenute organizacije,sa zeljom da ubuduce uradi mnogo vise u razresenju brojnih problema koji se ticu CELOKUPNE BAJKERSKE POPULACIJE.

Usput receno,svi predstavnici klubova su imali mandat od svog clanstva da diskutuju po odredjenim temama,ali se nesto ne secam da smo na forumu imali temu kojom bi nekome dali ovlascenje da diskutuje u ime nas clanova foruma!Posebno je problematicno sto evidentno nemamo isto misljenje!

I jos za kraj.Izgleda da smo uspeli da srocimo jos jednu srpsku izreku:"Lako je biti general PRE bitke"!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja