Jump to content

Moto Zajednica

Moto Sport vijesti za 2013 godinu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Penzioner koji i posle 10 godina pauze u voznji motorcikla, sigurno dobija mesto u svakom GP ili WSB timu, po tebi zasluzuje sazaljenje. Ja bih pre rekao da je on najisplativija Ducatijeva investicija, koji je pokazao da sa Ducatijem samo on moze biti brz. A kad je pokazao da nesto nevozivo samo on vozi i uzima titulu moz mislit koja je frka konkurentima kad sedne na neki obican motor, koji i drugi znaju da voze brzo.  :care: (Da napomenem da nikada nisam navijao  za njega)

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Ovaj četvorotočkaš bolje izgleda od Honde Repsol :)

Zaj**bo ga "Karamela" i sada će čovek da se dosađuje, trka ide danas, nadam se da je makar na začelju fabričkih timova :) :)

Mora malo da trujemo temu makar pre prve trke ipak se pričalo da je imao talenat na dva točka

post-736-0-97927700-1362117874_thumb.jpg

• Andragog, 5031 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Kad smo kod navijanja....ja sam rešio da ove godine navijam za rookija Marqeza pa i ako je takav kakav je... sveža krv pa da vidimo:takoje:

A ona ljigava, uobražena, naduvana sekapersa i sisica i još furundžija ROSSI će po meni sagoreti skroz ove godine...i opet će cele godine plakati u boxu da nešto ne valja...sic nije udoban, ručke klizave, čep od rezervoara curka pa mu smrdi, šaltarica mu ostavlja crnu fleku na onoj žutoj čizmici, u publici ima previše Kineza i dekoncentrišu ga...itd,itd,itd...i da ako to ne srede vraća se u Ducati.

Po meni je trebao lepo da se prešalta u SBK i naniže 4-5 titula i da ode u penziju kao narodni heroj :sampion:

U SBK je velika konkurencija,... tesko :lol:

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

• Ne silazi, 5020 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Veliki gubitak za MGP. Mislim da je "zdravstveni razlog" malo problematičan uzimajući u obzir celokupnu situaciju.

• Drug član, 2318 postova

Prva trka pocinje za 11 sati. kod nas je 18:24 a u Adelaide 3:50 AM. Prva trka se vozi u 14:50 sto znaci za oko 11 h pocinje.

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

To je druga trka a prva je gotova u 12-tom krugu zakačio zid, početnička greška oko kočenja i čuvanja guma

It was an excellent first drive. People need to remember that he has never raced on 4 wheels before. He was racing guys who have been racing cars virtually their whole lives. He was leading numerous drivers who have raced in the main V8 category, & made 2 really good, clean passes in his first few laps. a pity he got the front flat, but he'll learn quick enough not to get lock the wheels & give his tires flatspots but it happens to the best of them race after race. Fantastic effort Casey boy :)

• Integrisan, 13053 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

U ovom textu koji si postavio kaže da je blokirao gume na kočenju i time ih ispeglao pa je zato pukla guma.

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Jbt kakav zvuk imaju ovi automobili... Da se naježiš. Podseća me na zvuk koja su ispuštala čudovišta u crtanim filmovima :care:

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Ako te zanima ovo evo ti torrent Round 1 2013, Adelaide

Promeni ime pdf u torrent, skini ga i uživaj

Naravno da me zanima. Do sada sam rekreativno pratio australijski V8 (doduše, za ovu razvojnu ligu nisam čuo), a mislim da ću od ove sezone početi sa malo ozbiljnijim gledanjem. Hvala !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja