Marokanac 1882 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan 8, 9, 10 i 11. juni 2011 - Beograd - Condom (Francuska).....oko 2.200 km Prosle godine sam se vratio iz Afrike u Srbiju, kao sto mozda znate imam sestru stariju koja se zove Svetlana i koja zivi u Toulouse-u u Francuskoj. Svetlana je dugo u Francuskoj, zivi sa muzem Christian i imaju jednog sina Antony koga svi zovemo Tony. Tony se ozenio svojevremeno, dobio cerku Margaux pre 12 godina i razveo se pre nekoliko godina. Prosle godine, 2011. je dogovorio sa Audeline da se vencaju. Vencanje je zakazano za 11.06.2011 u gradu Condom (cita se kondom ), resili smo da ovog puta prisustvujemo...........uostalom dobra prilika da se lepo provozamo pa posle nastavljamo Verica i ja na putic po Turskoj. Znaci krenuli smo na put u sastavu: - motocikl BMW R1200GS ADV model 2011 - Verica suvozac, ja vozac. - automobil Renault Megan karavan model 2006 - sin Boris, Borisova devojka Marina i sin Ivan. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 12, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Мало места молим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo 08. juna u jutro rano...........stigli na Hrvatsku granicu ocas posla..... Znate moja deca su vrlo duhovita, posebno stariji sin Boris....... Nastavljamo...........autoput prema Zagrebu je dosadan..........samo tako. Nesto razmisljam koliko je generacija moje dece uskracena zbog ovih politickih kretena koji nam vode zemlju od vajkada, pa i sada........... Pa, ja sam u njihovim godinama vec obisao Evropu uzduz i popreko, imao prijatelje svuda, kada razmisljam o svim ovim godinama od 1990. na ovamo...........sve sranje.......i to posebno mislim na mlade koji odrastaju a nisu dobili ono iskustvo koje se stice samo putovanjima a to je da covek postane komunikativan, svestan svojih vrednosti u odnosu na druge, da postuje svakoga ma koliko bio on razlicit od njega i to bez osecaja manje ili vise vrednosti. Gledam ovi moji su rodjeni u Africi, maltene u dzungli, istina Boris je imao oko 5 godina a Ivan 4 meseca kada smo se tada vratili u Srbiju (tadasnju Jugoslaviju). Odrasli su ovde u Beogradu sa svim problemima tog vremena, normalni su, zdravi - pravi sto bi rekao nas narod. Lepo su vaspitani ali............isto kao i sva druga deca sa ovih prostora........NISU PUTOVALI. Iz tog razloga ja ih "forsiram", pomazem im da putovanjima nadoknade ono sto su propustili ne svojom krivicom. Da skratim............to je razlog sto idemo svi zajedno izmedju ostalog. Na ovom dosadnom autoputu..........pustim ih da idu.......pa ih stignemo, prestignemo ........ i tako stigosmo do naseg odredista za prvi dan, negde posle Trsta jedno malo mesto na obali, hotel mali ali simpatican......... hotel je skroman, ima nas ukupno 5 osoba, uzimamo jednu dvokrevetnu za Borisa i Marinu i trokrevetnu za Vericu, Ivana i mene. Deca su stigla pre nas, istovaramo stvari, ulazna vrata su toliko uska da jedva prolazim sa bisagama.......... vozila parkirana.........mozemo na pice i veceru......... posle osvezenja i setnje...........odabrali smo jednu pizzeriju.......... pored bazena........ pizze su odlicne........ posle vecere........jedna mala setnja.............do obale..... Noc je pala, idemo laganica na spavanje...........sutra nastavljamo dalje jos nekih 700 km...... -_- -_- 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5045 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna uživancija za forumaše iz Marokanac produkcije! Milina jedna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Jutro je svanulo..........idemo dalje............ Sipamo gorivo i gaaaaaassssssssssssssssssssss......................... proveravam pritisak u gumama..... sve je OK, doruckujemo ........... s nogu......... malo kasnije pijemo kaficu u "Auto-Grill".......... Za to vreme deca putuju svojim ritmom, i oni staju, neki piju kafu, sokove.....neki mladji pivo, kupuju igracke......sta ces - deca I tako laganica stizemo u Menton - gradic na Azurnoj obali koji se nalazi odmah posle italijansko-francuske granice. Taj gradic poznajem od 1968. godine kada sam sa roditeljima dosao iz Konga da upoznamo Christian-ove roditelje, tu su zakazali vidjenje........ Ne secam se skoro nicega..........j*biga, promenilo se dosta toga tokom poslednjih 43 godine....... Smestili smo se i odosmo u setnju............obalom........ zaljubljeni par (Marina i Boris)....... Ivan............ Marina i Verica....... tu sam i ja........ na moj predlog, sedamo da popijemo kaficu Verica, Ivan i ja dok Marina i Boris nastavljaju setnju......... Ivan i ja se malo suncamo....... dok nebom krstare avioni i ostavljaju cudne tragove.......... Vreme je za veceru, biramo jedan na oko prijatan restoran........dobar "meni"........ Marina i Boris su se odlucili za rizoto, Verica ce dagnje, Ivan i ja narucujemo spagete sa krakovima jastoga i prilog neke male raznjice (jagnjece)......... Za krakove jastoga dobijamo "plastron" i kljesta........ sacekali smo da i Verica zavrsi sa dagnjama......... i platili ................pa u nocnu setnju, da svarimo......... Ivan i ja se malo umorili pa seli da se osvezimo dok su ostali jos malo setali........ Ivan voli sladoled........ i odosmo polako u hotel............sutra nastavljamo do Toulouse-a ......oko 800 km, treba se odmoriti..........za put. Laku noc.......... -_- -_- -_- -_- 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci obecavajuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vuhu! Hocemo jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno pratim sa punom paznjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3601 Napisano Octobar 12, 2012 Malinar u pokusaju, 1715 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Obradovah se cim sam video novi putopis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 12, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vama strast, a nama u slast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2618 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1628 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac,koristiš ovog advenčera maksimalno i u prave svrhe.Nisi kao većina vlasnika koji su šminkeri i kojima GS služi kao statusni simbol.Bravo!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 12, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči, samo naklon, i duboko poštovanje za sve kilometre i putopise . Čekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam DVD sa svim njegovim putopisima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Ja malo zakasnio na početak časa, ali... javlja mi se da će i ovo biti po običaju i dobroa i poučno. Što ti je život: On (Marokanac) 'odo po toj evropi a ja (t.j. mi sa foruma) ćito! Ma zadovoljstvo je na sve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ovo ce biti bolje od voznje do Rusije i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 12, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast Marokanac,znate da uzivate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Octobar 12, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Jel sad opet da cekamo? Nestrpljenje nas izjeda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred.Putopisi su vam extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: :Mina: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Octobar 12, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 13, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Drug Marokanac , vozi dalje... Kad nismo na istom drumu (ovom prilikom), makar da uzivamo u putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marokanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...