Okrug 1 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako intresuje me koje je najbolje ulje za piaggio zip 2t ulje za dvotakne motore sipam mu ono bell ali nisam zadovoljan koje je najbolje cena nije bitna i moze link ako ima na netu ? Hvala unapred :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bel-Ray ulja za dvotaktne motore: SL-2 Semi-Synthetic 2T - 1.050dinara Si-7 Full Synthetic 2T - 1.450dinara http://altes.co.rs/?page_id=397 http://www.belray.com/powersports/products/2-stroke-oils Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam za NRG Motul Sport ili Extra ili Scooter Power, ne sećam se tačno, žuta je etiketa. Koštalo je oko 1400 din. u Kit commerce radnjama. Trajalo mi je oko 1300 km litar. Sintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ovako intresuje me koje je najbolje ulje za piaggio zip 2t ulje za dvotakne motore sipam mu ono bell ali nisam zadovoljan koje je najbolje cena nije bitna i moze link ako ima na netu ? Hvala unapred :DD Sasvim dovoljno polusintetika (Valvolin,Shell,Motul,Igol....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13241 Napisano Octobar 3, 2012 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Selenia Rational npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Octobar 3, 2012 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ili http://www.mass.rs/ po meni no.1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj neko Agip, uglavnom se to sipa sad u Piaggio, Gilera, Aprilia i ostale Italijanske skutere. Ja dok sam imao Apriliu Sportcity One 50 2t sipao sam Agip City 2t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom sad taj eni (agip) guraju u piaggio al to su marketinske stvari i to njihovo ulje za 2t je dobro samo dimi brate da mos komarce trovati sa njim. ako oces dobro ulje i da ne dimi uzmi motul scooter expert 2t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okrug 1 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam neko bell jel kod nas ovde sam trazio ali nema jeftino je motor mi pusi skroz je drugacije ali to ulje ja mislim da je kanta cuo sam za motul e sad se ne razumem u to sintetika tek sam uzeo skuter znaci pare nisu problem samo da je ulje dobro :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Octobar 4, 2012 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Motul i ne razmisljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Octobar 5, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Motul je izvikana firma cija ulja ne vrede toliko za koliko se prodaju. Ja bih te savetovao da kupis ipone ulje koje je po kvalitetu podjednako dobro kao motul, samo dosta jeftinije. I jos mirise stvarno super. http://shop.motobike.rs/IPONE-ULJA-I-SPREJEVI/2T-SKUTERI/IPONE-2T-SCOOT-CITY-OIL-1L-JAGODA/prod_8491.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okrug 1 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzecu ipone jer imam jos nesto na tom sajtu da uzmem ako je vec isti kvalitet zasto ga nebih uzeo :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan motul ima veoma kvalitetna ulja (mozda je lakse reci - vrhunska) i definitivno nije "izvikana" firma. za svoj novac dobijas ono sto platis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Motul je kako sam čuo za sada najbolji izbor u Srbiji i samo to koristim za 4T motul 5100. Ulje ima fluo zaštitu i nema divljačenja. Ako mu se prinese UV lampa jasno je vidljivo zeleno fluoresciranje a Mass co je njihov ovlašćeni distributer. Za 2T : samo je bitno da se zna da li je za mix ili premix jer je tu ogromna razlika. Ako je za premix ( ručno pripremljena mešavina ) onda ide jedna vrsta koja ima svoju gustinu, a za mix (automatski mešač) su ulja ređeg viskoziteta tako da omogućuju adekvatan protok na vijčanoj pumpi i tako se dobija odgovarajuća mešavina. Mnogi se zajebu jer to ne znaju i sipaju u motor koji ima mešač ulje za premix i onda voze sa osiromašenom mešavinom. Moja preporuka je Motulov Power Scooter 2T- čista sintetika koja ne dimi i ako se vozi sa tim motor će da traje u nedogled. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da kaze kakvo je ulje stihl 500ml 600 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Jun 28, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2309 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je go k.... Za 2t uzmi nesto bolje. Promenio Jun 28, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 28, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako je original...dobro je. Ako je mućkano...nije dobro. To naravno svi znaju. E sad, pošto je pitanje postavio vozač Vespe...isti bi trebalo da zna da je Vespa nastala nakon II sv. rata, a tada nije bilo mnogo kvalitetnih goriva i ulja. Da ne tupim mnogo, slobodno koristiti pomenuto ulje u odnosu od najmanje 30gr. na litar benzina. Benzin...Premijum95 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...