Peca 1 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ra$o kad ti to sve tako lepo znas ja cu da dodjem kod tebe da mi ti to demonstriras na mom motoru ali cu ti dati do proleca fore da se navezbas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne radim sa hondama! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Negde neko rece i da se zavrne dovod goriva? Krenem ja danas to da uradim, kad ono medjutim... Na cesmici 3 pozicije: ON, RES i PRI. Sta je PRI??? Ako sam dobro razumeo, to je pozicija pri kojoj gorivo uvek ide u motor cak i kada motor ne radi. Znaci, ostavim na ON i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan PTI = gorivo curi slobodnim padom i koristi se samo kad treba napuniti karburator, istociti gorivo itd. ON = normalan polozaj i pusta gorivo samo ako je motor upaljen do rezerve. RES = rezerva, isto radi kao ON ali do daske. P.S Sto sam ovo gore napis'o, nemam pojma, a mozda nekom i zatreba ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Negde neko rece i da se zavrne dovod goriva? Krenem ja danas to da uradim, kad ono medjutim... Na cesmici 3 pozicije: ON, RES i PRI. Sta je PRI??? Ako sam dobro razumeo, to je pozicija pri kojoj gorivo uvek ide u motor cak i kada motor ne radi. Znaci, ostavim na ON i to je to? PRI znaci primarno napajanje gorivom,,a mi ga u srbiji krstili sa prirodno sto i jeste u sustini tako,,gorivo na pri ce teci i kad je motor ugasen,,a sluzi za punjenje karburatora posle dugog stojanja ispiranja itd,,,a i kad crkne vakum pumpa prebacis na pri i vozis normalno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 21, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Momci, da li to znači da vi zapravo imate tu pumpu, ili što bi mladi rekli dikalamit? Ja bih radije posedeo sa nekim od vas i častio piće i kilo tovatne, nego što bih platio 500 dinara podmazivanje u servisu...nije zbog para, princip...> http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26983.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...