JamesBodnoo7 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako interesuje me tj. treba mi poluga/papucica zadnje kocnice za Hondu NSR 125 R ( ( kao sa slika 1. i 2.) 98 god je moja al gledao sam odgovara od modela od 95 do 02 god ) i jos me zanima mala trouglasta plastika koja se nalazi kod drzaca noge sa leve strane( ako ima samo ta leva uredu a mogle bi i obe ) ( kao sa slike 3. ) pa ako neko ima nek ponudi cena i sve ostalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JamesBodnoo7 0 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Edit: e da i treba mi relej zmigavaca isto za hondicu ovu imali neko delove ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti posaljem broj coveka iz Aleksandrovca koji drzi otpad, cuo sam da ima dosta delova za motore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ove ljudea da zovnes, ja sam od Vlade kupio svojevremeno cilindar, uvozio ih je za delove par komada, sjajan covek.... Mozda @Miroslav91 i ja pricamo o istom coveku,tj. mozda je jedan od ovih iz Aleksandrovca, nmg da se setim, ali cini mi se da jeste ovaj 2. broj bas od tog lika. Sve u svemu, srecno... Vlada 063/8085876 Deloi za NSR 063/636156 (tko pise u imeniku ) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mislili na istog, bar ovde u oglasu ne stoji nijedan od ovih brojeva telefona. Evo oglasa http://www.kupujemprodajem.com/honda-nsr-125-r-u-delovima-2315363-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JamesBodnoo7 0 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ahh napokon hvala vam momci kontaktiracu ih svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...