sima strahota 181 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan .... i tako sam ja odlučio da prodam kraljicu majku. Dakle kako u naslovu i piše prodajem hondu africu twin 650 RD03 godište 1988. Motor je u odličnom stanju. Akumulator nov obe gume nove heidenau K-76 CDI-evi sređeni kod joške Prednji lančanik nov, zadnji i lanac na 50% kofer givi maxia e-52 sa LED-izacijom (kada radi pozicija sijaju sve diode, a kada se uključi štop takođe sijaju sve ali duplo jače) prednji disk i pločice novi zadnji disk i pločice potorošeni 15% novi migavci (sva četiri) Motor prešao po satu 46000km (da li je to stvarna kilometraža nemam pojma. Ja nisam prvi vlasnik motora tako da to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim) Motor je prvoj originalnoj boji, takođe su i sve nalepnice na njemu originalne. Motor je registrovan do aprila 2012. tako da može odmah da se vozi. Registrovan je moje ime (nije na šurakove zaove pa njene setre kumin brat od strica) Cena sa koferom 1700e Ko je imao prilike da vidi motor zan očemu se radi, a tek oni koji su mali prilike da ga probaju... 063/319-735 Vlada Ima još slika ako treba 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Septembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je registrovan do aprila 2012. tako da može odmah da se vozi. Verovatno do aprila 2013. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zapažanje do aprila 2013. je registrovan. Zaboravio sam da napišem da motor ima i centralni stender. Možda se i vidi na slikama ali da napomenem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan "Jedna je majka" Lepa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Septembar 20, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Doooobra, nego šta. Jeste stara dama ali negovana , eucerin Q10 i tako to. Šalim se, Afrikica je bombonica i ide kao popizdela i nemožeš je zamoriti na putu, kao stvorena za putovanje. Kad sam posle nje seo na Dominatora prva misao mi je bila : a gde mi je motor. Ako je uskoro ne prodaš nadam se da ćemo napraviti još jednu ekskurziju , čisto da vidimo gde se završava horizont . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi za šta? U principu nisam zainteresovan ali da čujem šta nudiš. Ko zna možda baš ono što ja želim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan za moju hondu..cbr1000F dual cbs..imas temu baci pogled Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam pogledao tvoj oglas. Lep ti je motor. Svaka čast. Mislim da bi mi hiljadarka bila previše. U svakom slučaju razmisliću. Hvala na ponudi. P.S. Otkud taj prelazak sa sport ili sport-turera na enduro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam vozio RD03 promenile se potrebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Znači znaš šta valja. Koliko je registracija za tvoju makinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Može i bez kofera. Bez kofera je cenim 100e manje. Znači cena bez kofera skromnih 1600 evrića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem vlasnika, viđam motor svakih par dana, vozio i probao ga, vozali smo zajedno par tura, i sve što mogu reći da je motor besprekoran, u šta će se uveriti svako ko ga vidi. Ono što mene najviše oduševljava na tom motoru su detalji, koji se na ovim slikama ne vide, da motor koji ima toliko godina izgleda kao da je iz fabrike izašao, koji govore kako je motor održavan i čuvan, mislim, vidi se da je čovek inženjer i da voli motore. Ko god se razmišlja o kupovini AT, nek ode i vidi, isplati se i dužeg puta, uveriće se i sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Stvarno je dobar, ali sad bih da probam nešto drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Stvarno je dobar, ali sad bih da probam nešto drugo. Koji motor ide posle Afrike??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Octobar 22, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Stvarno je dobar, ali sad bih da probam nešto drugo. Koji motor ide posle Afrike??? Paaaaa nemačka medicina je najbolja, 1200 GS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ma kava nemačka medicina. Nisam ja član te sekte (bmw). Mada ruku na srce 1200GS je Ono što mi se trenutno najviše sviđa je Varadero i V-strom. Ono što je najverovatnije da ću uzeti je VFR. Nekako me VFR trenutno javiše greje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Molim administratore ovog dela foruma da mi dozvole da promenim naslov ove teme. U koliko to nije moguće molim iste da oni promene naslov. Razlog je taj što ne prodajem HONAD već HONDU. Čisto zbog pretrage. Jer ja kada sam kucao honda africa twin rd 03 ne izlazi moj oglas. Hvala u napred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 25, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan možda fazer 600 2003. godište? nije litra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali trenutno nisam zainteresovan. Najradije bih neki VFR u zamenu ili nešto tome slično. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem i vlasnika i motor i svaka preporuka i za jednog i za drugo.Motor je mazen i pazen kao sto se vidi i na slikama. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 30, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan I danas sam se malo vozao. Prosto ne mogu da odolim kad vidim da je sunčano, suv put, i temperatura u plusu. Desetak kilometara. Ništa specijalno ali mi je srce na mestu, i osmeh od uha do uha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali trenutno nisam zainteresovan. Najradije bih neki VFR u zamenu ili nešto tome slično. Vtec 800 2006. ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan E to je već nešto Čujemo se preko PM-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Na moju žalost, neće biti ništa od ove menjaže. Razlog: nemam toliko novca za doplatu za ovaj primerak VFR-a. Inače motor ti izgleda odlično. Odmah bi ga uzeo da imam toliko da dodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...