Abarth014 4 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: vespa, yugo 1.5, yugo 1.1 Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze Bog! Vlada banja Vrujci od pre par dana vlasnik vespe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 12, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bog dobro daje...a vozio je i Vespu 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi druze promasio Sajt . Ovo je Motociklisticki,a ne Crkveni Sajt. Smanji dozivlaj....Dobro dosao na Sajt BJB-a. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan branko nemoj brate preterivati,covek se izrazava kako zna i hoce ,mnogi ovde su se predstavljali nemumesno pa nikom nista 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao. Zivio 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan branko nemoj brate preterivati,covek se izrazava kako zna i hoce ,mnogi ovde su se predstavljali nemumesno pa nikom nista Upravo zbog toga me je ovo predstavljanje ponukalo na reakciju.... Nista zlonamjerno,vec samo ne treba pretjerivati,jer je ovo sajt "svih motorista" ili ako nije neka to kaze neko ko je kompetentan,a ja samo iznosim svoje subjektivno misljenje. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2449-pravila-ponasanja/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...vila-ponasanja/ u pravu si nema sta ........................................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abarth014 4 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: vespa, yugo 1.5, yugo 1.1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naucen da tako otpozdravljam u mom kraju, a da li ce se neko predstaviti selam elejkum (ili kako se vec pise) ili drugacije mene to ne zanima....ja to komentarisati necu...ja sam rodjen u mom kraju ne u tvom i uvek cu se tako otpozdraviti..ako tako odgovara-odgovara ako ne hvala lepo dovidjenja......nista zlonamerno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Abarth014 Ako znas sta si upravo napisao onada to brisi,jer ovo nije tvoj kraj vec BJB - Forum Svih Motorista i ponasaj se po pravilima ovog Foruma,a kod kuce ili svom kraju se pozdravljaj kako si naucio. A kod mene se pozdravlja sa: Dobaro jutro - Dobar dan i Dobro vece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Septembar 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, sada kada smo to razjasnili možemo dalje Dobrodošao Abarth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Meni su trajno ukinuli nalog na BHTUNINGU, samo zato sto sam objavio sportske rezultate iz Srbije. Fino su i napisali, idi u Srbiju i tamo objavljuj ! Zasto mi ( Srbi ) moramo uvijek popustati ? Ko se od koga otcijepio ? I sad opet mi moramo paziti kako cemo se pozdravljati da ne bih nekoga uvrijedili, a isti ti... M uvijek kazem sebi da necu ovakve stvari komentarisati, ali dzaba, ne da mi dj... mira... Bog ti pomogao brate ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Septembar 12, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan E samo da pitam,da li ću i u buduće smeti na forumu da koristim frazu "hvala bogu" znate kao ono što ameri imaju "Thank god" pa im svako normalan to ne uzima za zlo? Ako ne mogu,onda lepo u pravilniku definišite upotrebu slenga na forumu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Septembar 13, 2012 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da možeš i ja često koristim tu uzrečicu, čini mi se da je Branko malo nezgrapno shvatio Pravilnik pa otud ovakva pitanja. Na ovom Forumu se poštuje svačije religiozno opredeljenje, naravno bez omalovažavanja drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 117 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan vec sam pisao o ovome ali ajde opet,ne svatam u cemu je problem Branko sto se neko ovako ili onako predstavlja,pozdravlja ili otpozdravlja... glupo je covece uopsteno o ovome i pisati ali ajde kada znas da prozivas onda znaj i da primas udarce... za abartha Bog ti pomogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 13, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan branko nemoj brate preterivati,covek se izrazava kako zna i hoce ,mnogi ovde su se predstavljali nemumesno pa nikom nista Upravo zbog toga me je ovo predstavljanje ponukalo na reakciju.... Nista zlonamjerno,vec samo ne treba pretjerivati,jer je ovo sajt "svih motorista" ili ako nije neka to kaze neko ko je kompetentan,a ja samo iznosim svoje subjektivno misljenje. http://forum.bjbiker...vila-ponasanja/ Citajte kako pise,a ne kako vi u svojim glavama pravite proekcije. Ja sam se nasrbovao pet godina ( 1991 - 1995 ), pa mi je vec muka od srbovanja,a pogotovo na Moto Forumima gdje za to nije mjesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abarth014 4 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: vespa, yugo 1.5, yugo 1.1 Prijavi odgovor kao problematičan @Svi - Od Boga vam zdravlje...bolje vas nasao... @Branko - tebe niko nista nije pitao, ne znam zasto se uopste oglasavas...ako ovako docekujes goste i kuci onda blago njima...i mislis da si jedini koji je bio u ratu? Sta sad ja treba da ti pricam ko sam i sta sam...ja sve sto imam kazem u lice, ne ovako...uopste nemam nameru da se svadjam niti ispravljam krivu Drinu, samo me zaobidji 'leba ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 13, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi druze promasio Sajt . Ovo je Motociklisticki,a ne Crkveni Sajt. Smanji dozivlaj....Dobro dosao na Sajt BJB-a. Za tebe takvog i previse od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Branka razapeti na but-guz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan poz druze....i sa srecom da te sluzi vespica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8665 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogo, dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao!Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...