Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa mackama!!Kako resiti?!

Recommended Posts

• Drug član, 3757 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300
pre 6 minuta, bajker71 je napisao:

Poslednjih par meseci prskam rastvorom Antikot

Aj daj još malo detalja. Da li to smrdi? Jel prskaš motor\ceradu ili okolo? Gde si kupio?

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pre 6 minuta, Alexandra995 je napisao:

Nekim čudom se ne pentraju po toj ceradi, srećom...

Slao sam već u drugoj temi. Pontis cerada od kišobranskog platna nakon pentranja mačaka po njoj:

catpontis.jpg

• Tužan 1

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Anti - kot sam naručio na netu iz neke prodavnice, pet shopa, koji drži opremu za kućne ljubimce. Imaju prodavnice u Zemunu i na Čukarici, ako se ne varam. To je koncentrat koji se razblažuje vodom u razmeri 1:10 ( za pse 1:20 ) i nanosi na površinu prskanjem nekom fajtalicom. Ima prijatan miris koji mačke ne gotive pa im tretirana površina ne služi više za ostavljanje sms-ova...  :)

edit: ima sve na netu

Promenio član bajker71
  • Hvala 2

Ma ima po netu svašta od lažnog marketinga, od tretmana za mršavljenje od - 300kg za 2 dana pa na dalje :), pa znače direktna iskustva, hvala!

• Integrisan, 9606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Ovo kao da je progoreno Bozo...  I ja muku mucim, zapatio ih komsija gomilu, obelezavaju teriroriju samo tako... Ali vise mi ljudi smetaju, polu divlji, tako i komuniciraju, u centru grada bacaju stajsko djubrivo, a nalivaju se rakijom i belim lukom, beli luk i u kosu utrljavaju!

Pred kucom sedeti... Pih, smrdi samo tako.

Oglasio sam nekretninu, idemo dalje (od takvih).

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1
  • Podržavam 2

Nije progorelo, odnosno možda i jeste malo naknadno, nakon što su mi isfroncali ceradu pa sam prestao da je pazim. Ima na 100 mesta manjih i većih ogrebotina, samo sam slikao ove najupečatljivije.

A što se ljudi tiče, potpuno te razumem. Meni je svanulo otkad sam pobegao iz centra. Ebiga, došli divlji i isterali pitome. Sad mi je komšiluk baš dobar, osim ovih mačaka naravno :)

Promenio član boza_kg

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
Pre 11 sati, N.F.S. je napisao:

Ali vise mi ljudi smetaju, polu divlji, tako i komuniciraju, u centru grada bacaju stajsko djubrivo, a nalivaju se rakijom i belim lukom, beli luk i u kosu utrljavaju!

Ovo je recept kako oterati komsiju, al za macke ide malo teze :lol3:

• Haha 1

• U prolazu, 6 postova

Kod mene kuci isto macke gledaju gde ce na toplo da legnu nocu pa sam ih nalazio na stolicama ili ispred vrata koja su mi zapisavali. Motor pokrivam ceradom i nemam problem sa mackama vise mi izgleda isprljana od prljavstine sa motora, mozda i nekad zapisaju ali ni ne primetim toliko sutradan dok mi auto obelezavaju. Na poslu mi je motor ceo dan napolju pod nastrasnicom i mojim kolegama. Svaki dan su bili tragovi na svim sedistima macaka pa cak jednom ne znam jel povratila il zasrala nisam mogao danima da ocistim. Pizdeo sam kad vidim tragove. Samo jedan kolega je imao na skuteru preko sedista suskavac tucano urbano i nisam primetio kod njega tragove ili bilo sta. Gledao sam ovde sve kombinacije ali ne pada mi na pamet da bacam pare za svasta. Ovo sa ovom termo folijom za auto mi palo da probam i od tad vise nista. Cak i ulegnem foliju na sedistu da vidim da li ce tu uskociti i nista folija je uvek cista a imam u komsiluku na poslu dva bandita koji samo obilaze i gledaju ko im je usao na teritoriju i znam da su njih dvojica se jurili tuda. Tako da meni je pomoglo jedino moram u kofer stalno da je nosim. Pozdrav, 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja