cezarpa 11033 Napisano Jun 6, 2021 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel zrelo za zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Jel zrelo za zamenu?Mjenjam ga uskoro svakako.Moze li Eni Scooter ili da idem na Magnetec? Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jun 6, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da staje 1.3l u motoru, tako sam procitao negde, toliko sam i sipao i prilikom merenja mi je bilo nekih ~5mm preko max ! (evo slike) kasnije sam odvadio malo( ne znam tacno koliko) i doveo nivo ulja do max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @petar_lord Kod mene je bilo do vrha,mozda 1 mm da je bilo ulja na mjeracu. Mislio sam da fali vise ulja. Dolio sam odokativno,mozda 1 dl. Sad je na max. U svakom slucaju cu mijenjati ulje uskoro.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,ne radi mi sijalica od zmigavca,nazad lijevo.Kazu da se mora skidati kofer,nosac kofera,da se dodje do sijalice?! Treba li jos nesto skidati? Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,nesto mi melje iz lijeve strane. Cini mi se da je iz kvacila?! I to kad je hladan motor. Kad se ugrije,smanji se.Inace vuce normalno,ne proklizava,ne trza i sl.Rolnice je mijenjao prosle god.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Moze li 10-40 ulje u Bev ili bas mora 5-40 kako pise na kucistu? Konkretno imam Eni Scooter oil 10-40.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 8, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes naravno 10-40, nista mu nece faliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Da li da sam zamjenim ulje? Je li problem odvrnuti cep i filter? Koliko treba da stegnem cep? Filter cu rukom koliko mogu. Naravno namazem uljem gumicu na novom filteru.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Zameni, nije to neka nauka. Odvrni cep, gedora 24mm, izvadi sito i ocisti ga, zatim to sve vratis, cep stegnes na 24-30Nm ako imas kilo kljuc, ako nemas stegni ga ali nemoj manijacki jer treba to i sledeci put da se odvrne. Filter stegni rukom koliko mozes, sipaj 1,2lit ulja i to ti je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Zameni, nije to neka nauka. Odvrni cep, gedora 24mm, izvadi sito i ocisti ga, zatim to sve vratis, cep stegnes na 24-30Nm ako imas kilo kljuc, ako nemas stegni ga ali nemoj manijacki jer treba to i sledeci put da se odvrne. Filter stegni rukom koliko mozes, sipaj 1,2lit ulja i to ti je to.Zamjenio. Sent from my M2101K7AG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
temp 0 Napisano Jun 10, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može jedno brzo, hitno pitanje? Koja je razlika beverly sporta 2006.g i 2007.g? 2006 ima i karburator i i.e. Postoje li neke druge razlike? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 11, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A hoces li posle da nastavis da ucestvujes na forumu ili si samo u prolazu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jun 11, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, muljaz je napisao: A hoces li posle da nastavis da ucestvujes na forumu ili si samo u prolazu? A sto je to bitno? Covek naisao,postavio pitanje... Tu smo da pomognemo. Ne znam cemu 'gard' prema novim drugarima?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Jun 12, 2021 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda misli da je crno dete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 12, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim nista. Postoje pravila foruma. Osnovni red kad dodjes kod nekoga u kucu je da prvo kazes dobar dan, pa da se predstavis… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jun 12, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za dolazak u kucu i predstavljanje,ali ovo nije nicija privatna svojina nego internet platforma gde moze da dodje neko i kao gost i cita sta se pise... Par puta sam 'uhvatio' clanove i reci tipa 'jesi se predstavio,ovo ono...' Pocinje vec malo da smeta taj nacin ophodjena i ljudi se okrenu i odu. Pomozite ako mozete, imate znanja i vremena. Svako dobro. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Jun 12, 2021 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se treba pomoci,ali ima dosta momaka koji se registruju da bi se zezali.Zovu ih crnim detetom.Postave pitanje ,i potajno se smeskaju,kad dobronamerni clanovi pomazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 12, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo internet platforma koja je nikla na internetu sama. Neko se bavio kreiranjem, neko placa odrzavanje, neko trosi svoje vreme da bi svima bilo lepo… Ode neko zato sto mu je skrenuta paznja na lepo ponasanje?! Sto se mene tice, putuj igumane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 12, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Zovu ih crno dete zbog bivseg clana ciji je to nick bio. A covek je takve stvari pisao da veci a ljudi nije mogla da skapira jel za*ebava il je stvarno totalni kreten… Pa dan danas kad se pojavi clan sa prvim postom i nekom nebulozom, odma neko napise sledeci post: crno dete. Sto se tice novog clana gore, ja se slazem da treba prvo da se predstavi. Svi smo to uradili i na taj nacin iskazali postovanje kad smo usli u kucu. Sto bi drugima bilo tesko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 12, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su malo više neotesani nego pre 10-15g, poslednjih godina se sve više skreće pažnja ljudima za neke elementarne stvari, kao što je npr “Dobar dan, ja sam taj i taj..” itd. Registrovan sam na nekom auto forumu, tamo recimo veći deo foruma ne može da se vidi dok ne posetiš temu za predstavljanje. I tek kad te Admin/Mod odobri, imaš pristup celom forumu za pisanje. Eto jednog predloga koji bi mogao da se uvede i ovde. I nema više nervoze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
temp 0 Napisano Jun 12, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2021. at 19:49, muljaz je napisao: A hoces li posle da nastavis da ucestvujes na forumu ili si samo u prolazu? Postavio sam pitanje jer mi treba odgovor što prije. Ne razumijem u ćemu je problem. Ako imate vremena i volje, odgovorite, ako ne, opet dobro, izbrišite mi post. Na meni je da odlučim hoću li nastavit posjećivati forum i sudjelovati u raspravama. Ako kupim beverly-a definitivno ću se uključiti, ako ne, možda hoću možda neću. Sudjelujem u drugim forumima gdje također ima početnika i padobranaca. Ako netko postavi pitanje i treba mu odgovor, ako imam vremena i znanja, odgovorim, ako ne, zanemarim post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 13, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo onda ja se izvinjavam. Nisam trebao da skrecem paznju na pravila ponasanja na forumu i na opstu kulturu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto stalno drvimo o nekim pravilima, kada svi gledamo kako da zaebemo sistem i trazimo neke rupe u svemu i onda smo kao super, sredio sam ovo ili ono, veza ovde, veza onde... a svi ostali koji rade po pravilima su ovce? I onda padamo na ovim glupostima!! Ne mora da znaci da je neko los ako nema osecaj da se predstavi ili "ispostuje" neku formu, nismo svi isti i dolazimo iz elrazlicitih kuca... Lepo rece @DaliborBP ako neko zna i hoce neka pomogne kome treba i teraj dalje, nemamo svi osecaj za sve, a nije tesko potruditi se da se bude fin i ispostuju "pravila" ljudskosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Jun 13, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cemu drama?Ovaj forum je prilicno tolerantan,pogledajte varalicarski forum ,ima ogranicenu diktaturu. odgovor momku bev.sport iz obe godine trebao bi da bude isti ,ako ima ubrizgavanje. Promenio Jun 13, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...