smolivoje 0 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Vec 20 dana sam se upustio u bezuspjesnu potragu za karikama za kineski motor loncin cros cb250, inace precnik karike je 65.5mm visina karike 1.5mm ... Ako neko moze pomoci ili ima ideju gdje ih pronaci neka pise... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde premeri i ostale karike mozda se nadje nesto.Reci mi samo da li je to specijala posto koliko mi se cini standard bi trebalo da bude 65mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan E-bay је чудо, шта све може да се нађе. Нашле би се тамо и за Лонцина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 12, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde premeri i ostale karike mozda se nadje nesto.Reci mi samo da li je to specijala posto koliko mi se cini standard bi trebalo da bude 65mm. Nije specijala... i ja sam tako mislio... Kompresivne 65.5 * 1.5 mm uljna 65.5 *3 mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 12, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovo na e-bay u samo me buni to sto nema informacije o visini karike http://www.ebay.com/itm/Atv-Quad-Go-Kart-Parts-65-5mm-Piston-Kit-Rings-250cc-/170353249882?pt=LH_DefaultDomain_100&hash=item27a9d84e5a&vxp=mtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па питај људе, шта те кошта? А који ти је тип мотора, она слова и бројеви који пишу изнад серијског броја мотора? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam karike 65.6mm (2x2x4.75) ako nista nenadjes uz malo obrade mogle bi da se namontiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Па питај људе, шта те кошта? А који ти је тип мотора, она слова и бројеви који пишу изнад серијског броја мотора? Nemam iskustva sa e-bay om ... Neznam kako da im postavim pitanje... A nasAo sam covjeka koji ce ih naruciti nadam se da ce to biti to Kad provjerim tip motora pisem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam karike 65.6mm (2x2x4.75) ako nista nenadjes uz malo obrade mogle bi da se namontiraju. Kompresivne bi mogle uz malu obradu ali uljna tesko.. Hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa e-bay om ... Neznam kako da im postavim pitanje... A nasAo sam covjeka koji ce ih naruciti nadam se da ce to biti to Kad provjerim tip motora pisem... Па нек' ти тај ко ће ти наручити пита људе за домензије карика, али и за клип, али би требало да провериш шта ти имаш у мотору, дужина плашта, пречник болцне, колико је од болцне до чела клипа и шта већ, да би утврдио да ли би пасовао и тај клип. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa e-bay om ... Neznam kako da im postavim pitanje... A nasAo sam covjeka koji ce ih naruciti nadam se da ce to biti to Kad provjerim tip motora pisem... Па нек' ти тај ко ће ти наручити пита људе за домензије карика, али и за клип, али би требало да провериш шта ти имаш у мотору, дужина плашта, пречник болцне, колико је од болцне до чела клипа и шта већ, да би утврдио да ли би пасовао и тај клип. Mislim da se nismo najbolje razumjeli,narucio sam samo karike zbog toga sto su mi ove stare potrosene...Klip imam.Nadam se da ce porudzbina stici za 5-6 dana,pa pisem da li odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако си наручио са линка кога си окачио, долази ти и клип. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Ако си наручио са линка кога си окачио, долази ти и клип. Da sa toga linka... klip jeste na slici ali nekako su karike u prvom planu,mislio sam da se radi samo o karikama,al dobro nemam uopste iskustva sa ovim nacinom trgovine mada jos bolje... samo da karike budu odgovarale klip ih castim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao klip i karike samo sto su neke karike cija je visina 0.7mm ali nema veze trebalo bi da funkcionise pojavio se drugi problem sa strujom tesko pali samo sa sauhom a nekada nece ni sa njim da naglasim da ventili nisu nastelovani,mozda to moze biti uzrok??? Ljudi hvala vam na odgovorima i pomoci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је л' са новим клипом има компресију? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan kompresije ne hvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако је са компресијом и вентилима у реду, кренеш на карб и струју. Који други паметан савет да ти дам? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan gorivo dobija baca struju na svecicu... pokusao sam da grijem svecicu i onda upali,predpostavljam da nesto struja zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Могућа варијанта - можда ти је после склапања мотора, приликом озупшчивања ланчаник побегао за један зуб. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 30, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan skido sam deklo,magnet postavim na oznake na oznake sve se poklapa... evo sjutra cu pokusati ponovo,da nemoze uzrok mozda biti los cdi?da pokusam njega zamijeniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма не само магнет на црту Т, већ истовремено и нешто на ланчанику брегасте треба да се постави у односу на нешто на глави. Пробај и други ЦДИ ако имаш, зашто да не. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imaju dvije oznake na magnetu T i F i 2 ripera na kucistu predpostavljam da one treba da se poklope sa riperima a lancanik bregaste ima 2 naspramne crtice koje treba da se poklope horizontalno sa vrhom glave motora...tako da bregata rastereti ventile tj. bude na paljenju... jesam li u pravu? drugi cdi nemam ali potraziti cu da ga kupim pa cu pokusati....evo i slika mozda pomogne ...cemu sluzi ova F oznaka? i ove dvije crtice pored? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan evo riperi na kucistu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan На мом мото-култиватору не мора да се скида декла јер се ознаке на магнету "циљају" кроз посебан отвор, али ако је код тебе то другачије одређено и сигуран си шта је реперна тачка на кућишту и све си поставио како треба, онда не сме да буе проблема са тим. Шта ћеш, тражиш проблем даље... Мислим, постоји могућност да је магнет прецвикао штифт, па се мало заокренуо, а ти ниси приметио и не можеш да доведеш развод "у фазу", али ниси помињао никакву хаварију мотора, где би могло да се догоди нешто тако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan To je i meni danas palo na pamet ,to mi se desavalo na tomosu par puta ali nisam imao vremena da skidam magnet a i vjerovatno da je potreban neki specijalni alat za to ?sjutra cu pokusati do da provjerim pa se javljam ponovo... i hvala na pomoci druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...