Ruska 182 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Ovelord Zanimljiva mi je ta trasa sto si ti predlozio,ali ako budes vozio kao u Kraljevu mislim,ustvari znam da ja necu moci da te pratim a taj put ne poznajem,ako moze neki laksi tempo deluje mi zanimljivo,ide jos jedan kolega,moram da se konsultujem sa njim pa ti javljam a ti razmisli o tempu Djordjino opusteno,samo ti dodji i nista ne brini. Stavljaj na spisak tebe i drugara i velicinu majica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 13, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Ovelord Zanimljiva mi je ta trasa sto si ti predlozio,ali ako budes vozio kao u Kraljevu mislim,ustvari znam da ja necu moci da te pratim a taj put ne poznajem,ako moze neki laksi tempo deluje mi zanimljivo,ide jos jedan kolega,moram da se konsultujem sa njim pa ti javljam a ti razmisli o tempu Djordjino opusteno,samo ti dodji i nista ne brini. Stavljaj na spisak tebe i drugara i velicinu majica. Ma ok za Goliju i subotnju voznju,tu ja upadam u neku najsporiju grupu nego za dolazak dogovaram sa Ovelordom,a za majice samo da se cujem sa Scelom da vidim za velicinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si stavio Libero +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Ovelord Zanimljiva mi je ta trasa sto si ti predlozio,ali ako budes vozio kao u Kraljevu mislim,ustvari znam da ja necu moci da te pratim a taj put ne poznajem,ako moze neki laksi tempo deluje mi zanimljivo,ide jos jedan kolega,moram da se konsultujem sa njim pa ti javljam a ti razmisli o tempu Djordjino opusteno,samo ti dodji i nista ne brini. Stavljaj na spisak tebe i drugara i velicinu majica. Ma ok za Goliju i subotnju voznju,tu ja upadam u neku najsporiju grupu nego za dolazak dogovaram sa Ovelordom,a za majice samo da se cujem sa Scelom da vidim za velicinu. u brale taj vozi kao da ga đavoli jure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino (xxl+xl) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 13, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si stavio Libero +1 ...za ovo dođeš pivo, a ja kao neću... pa, posle ja dođem, ovo, ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Krece se najkasnije u 9h da bi stigli da odvozimo zamisljeno. 063/628 507 Ruska javi se da dogovorimo Ok, cujemo se u petak posle-podne jer tad tek stizem sa mora, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Avgust 13, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da dodjem...ali se ne javljam previse...jbg. sezona posla. Ako ne zaglavim sa nekom guzvom za subotu, eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano Avgust 13, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ceperko i ako nemas motor za off,drago bi mi bilo da budes moj gost.Prosle godine tvoja pomoc oko organizacije bila je neprocenjiva. Hvala jos jednom i vidimo se na Goliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ceperko i ako nemas motor za off,drago bi mi bilo da budes moj gost.Prosle godine tvoja pomoc oko organizacije bila je neprocenjiva. Hvala jos jednom i vidimo se na Goliji. Doci ce taj sigurno,osecam,samo prati temu a ne oglasava se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro majku mu...skinite mi neki x..........šta će ljudi da misle o meni..........ja sam samo malo jači XXL ili XXXL ili .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja - M 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl 14.BusMan-l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja - M 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl 14.BusMan-l 15. fibra: XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Ovelord Zanimljiva mi je ta trasa sto si ti predlozio,ali ako budes vozio kao u Kraljevu mislim,ustvari znam da ja necu moci da te pratim a taj put ne poznajem,ako moze neki laksi tempo deluje mi zanimljivo,ide jos jedan kolega,moram da se konsultujem sa njim pa ti javljam a ti razmisli o tempu Bez brige za tempo, odavno nisam vozio offroad tako da ce mi ta trasa biti taman za lagano zagrevanje, a i nisi ti tako los kao sto pricas 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja - M 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl 14.BusMan-l 15. fibra: XL 16. OverLord - XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja - M 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl 14.BusMan-l 15. fibra: XL 16. OverLord - XL 17. Misha (f) - s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika od juce i od mene. Sa telefona su pa ne zamerite. A sto se tice voznje sa Ruskom, Djordjino ne brini. Ako sam ja sa svojih 140 kg i relativno nov enduras izdrzao tempo, izdrzace svi. Salu na stranu, svojski smo se potrudili da odaberemo trasu na kojoj ce ljudi uzivati u voznji i susresti se sa lepotom predela oko Ivanjice. Prioritet smo dali duzini trase a ne tezini iako smo se na kraju dana poprilicno zamorili. Da ne zaboravim 3XL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja - M 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl 14.BusMan-l 15. fibra: XL 16. OverLord - XL 17. Misha (f) - s 18. bimba - xxxl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ruska druže, zovem te ceo dan i zauzet si non stop. Pa svetlećeš u mraku čoveče. Elem, moram javno da se opravdam za izostanak. Dvoje mladih koje sam upoznao pre petnaest godina i imaju sina od tri leta, naprasno su se setili da prave svadbu 18-tog. Sve bi to bilo ok da me nisu zvali da budem kum. Lepo je biti kum i sve to, ALI ZAŠTO BAŠ TAJ DANNNN!!! Lepo vreme i lepu vožnju Vam želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo Cedax i ja u petak uvece!!! Kampujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ruska - xxl 2. Libero - xxl 3. Vlada - xxl (nije na forumu) 4. pera-s -xl 5. kepo - xxl 6. relja - M 7. Mazak - xl 8.Vlajko xxl 9.VladaSD xxxxxxxxxxxxxxxl 10.Djordjino - xxl 11.Scela xl - (nije na forumu) 12. Nidža - xl 13 aca-pn xl 14.BusMan-l 15. fibra: XL 16. OverLord - XL 17. Misha (f) - s 18. bimba - xxxl 19. CileSd - xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi druze razumem sve,nedostajaces nam. Bice prilike da ispravimo to uskoro,veruj mi a znam i kada. Necu da otkrivam detalje jos je rano. Kume odradi to kako dolikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...