draki 2547 Napisano Avgust 8, 2012 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj pobratim Djuka Dzaver iz Iriga prodaje auto da bi ponovo kupio motor!!! Evo informacija pa ko je zainteresovan neka mu se javi!!! Opšte informacije Vozilo: Polovno Marka: Fiat Model: Coupe Godina proizvodnje: 2000 Karoserija: Kupe Gorivo: Benzin Fiksna cena: NE Dodatne informacije Kubikaža (cm3): 1750 Snaga (kW / KS): 98 / 133 Kilometraža: 190000 Emisiona klasa motora: Euro 2 Pogon: Prednji Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 2/3 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Strana volana: Levi volan Klima: Manuelna klima Boja: Crna Registrovan do: 03.2013. Poreklo vozila: Domaće tablice Sigurnost - Airbag za vozača- ABS- Kodiran ključ- Centralno zaključavanje Oprema - Metalik boja- Branici u boji auta- Servo volan- Električni prozori- Električni retrovizori- Grejači retrovizora- Svetla za maglu- Aluminijumske felne- Radio CD Auto u extra stanju,na mom imenu. Jedina mana je napuknuta soferka. Motor dobar,auto bez ogrebotine. Unutrasnjost uradjena u karbonu,kenwood-ov mp3 cd player. Registrovan do marta 2013. Uradjen veliki servis pre 1000km promenjeni svi filteri,ulje,svecice,svi kaisevi roleri spaneri,vodena pumpa,regler... Vredi pogledati!!! Prodajem HITNO zbog kupovine motora! Zamena iskljucivo za motor nista drugo me ne zanima. Prednost Kawasaki Z750,bandit 650,SV 650,hornet 600 moze i uz moju doplatu...trkalice i skuteri me ne zanimaju. Kontakt podaci Fruskogorska 65 22406 Irig, Srbija Sremski okrug Telefon 1: 0637096106 Telefon 2: 0654294855 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slicica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Cena u zameni je 3 soma a za kes ide jeftinije!!! Pomagajte ljudi ne mogu vise bez motora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Auto sam spremao za sebe tako da nije nalickan za prodaju...stvarno vredi pogledati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi sad ce kisa,pa sneg trebace vam auto... Ko jos sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan niko zainteresovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan A K T U E L N O Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kanda moraš prvo da zameniš auto za novce, pa za te novce tražiš motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena u zameni je 3 soma a za kes ide jeftinije!!! Pomagajte ljudi ne mogu vise bez motora! Koja te samo nagovori da prodas motor i kupis auto. Neka sad ona proda auto.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona. . .prodao sam motor i otvorio kafic tj prostorije moto kluba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Dobar Coupe, sretno sa prodajom i zamenom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Dobar Coupe, sretno sa prodajom i zamenom. HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam ovaj auto, nazalost nikako da dodjem do njega. I sada imam motor koji ne dgovara. Ajde bar da vratim oglas na prvu stranu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas od motora,mozda se nesto i dogovorimo...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne uklapamo se, savrsenog Horneta 2004-o sam prodao pre dva i po meseca, pa kupio ovo... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85636-yamaha-xt660x/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Decembar 11, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Auto je ponovo aktuelan...u istom je stanju kao i ranije samo sa malo vise km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi i ja da vam se pohvalim,pala je zamena !!! Uzeo sam sv 650n 2001. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijep... Da je sa srecom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 7, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...