Culle 1112 Napisano Octobar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan ako se probudim na vreme eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se nisi probudio na vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 4, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se nisi probudio na vreme... Šta bi ?????? Ja nisam mogao danas na vožnju - imao pre podne neke obaveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Драги моји, драге моје, пошто је најављено лепо време за викенд, ево мог предлога за недељну вожњицу МСК-а. Вожња би укључила посету манастиру Покајница код Велике Плане http://spomenicikulture.mi.sanu.ac.rs/spomenik.php?id=540 и Радовањском лугу http://spomenicikulture.mi.sanu.ac.rs/spomenik.php?id=600 Планирамо по препоруци ручак у Великој Плани, у ресторану "Нино". Кажу ћевапи "сами ускачу у уста"! Окупљање као и увек на АК, у 10 сати у недељу,12.10.2014. 1. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Octobar 7, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pratim pa cu da vidim sta "kazu knjige!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nešto mapu ture pa vidim da se ide malo okolo. Jel nije bliže preko Mladenovca na S. Palanku, da uštedimo na vremenu jer krećemo malo kasnije a dan je kraći. Obilazimo 2 mesta i još klopa u restoranu. Jedino ako je tu lošije za vožnju pa se preskače kraća varijanta. Samo pitam ne insistiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @ZemZem Цела тура је 232 километра. Идемо преко "Мале Крсне" зато што је пут од Сопота до Аранђеловца, па даље према Тополи стварно леп. Наравно да би смо могли да препречимо преко Младеновца али је та деоница равна, и помало досадна.... Реално смо у Аранђеловцу у 12, у Плани у 14 х, ако све иде по плану. Довољно времена за обилазак, ручак и повратак у Бгд. Мада је твоја сугестија што се поласка тиче добра, могли би кренути у 9. Али договорићемо се..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 7, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Put Mladenovac - S.Palanka je dosadan koliko i Smederevo-V.Plana, samo kraći. Jedino malo zabave u celom tom kraju doživeh na kratkoj deonici Krnjevo-S.Palanka. Usput je i najstarija osnovna škola u Srbiji. Kad razmislim ovoj duži je i dosadniji. Ravno, pravo, glupave prljave selendre... fuj. Sve ovo napisah pre Rumbinog odgovora Promenio Octobar 7, 2014 član spredrag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto pomislio da si zaobišao kraću rutu zbog dosadnog puta al ajd da pitam. Slaviša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 7, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako stoji stvar sa "novajlijama" u grupi ja sam veoma za za ovu turu i uslove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Luckyone33 Новајлије су увек добродошле. Прочитај правила групне вожње, придржавај их се, и буди тачан што се доласка на зборно место тиче. Остало "природа углавном одради сама.....". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja u mom kraju , zao mi je sto ne mogu sa vama... A i prolazite 100m pored moje kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da predpostavim ko vas je navukao na ovu voznju Teci boobri V Plana nekako uvek usput. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Drilling Ми много волимо да слушамо савете старије господе, посебно кад је у притању препорука за Хвала ти за фотке. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Što se retorana tiče nećete pogrešiti sigurno, kvalitet + cena = 10. Ako mogu da dam mali savet u vezi rute! Od V Plane se vratite na S Palanku pa Mladenovac od Mladenovca na Dubonu i pravac Smederevo, predpostavljam ovde Posle roštilja u V Plani neophodno gašenje Palančinke Ja mogu da vam poželim prijatan ručak i lepu vožnju sobzirom da je prognoza na vašoj strani siguran sam da ćete uživati 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 8, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to neko spomenuo lapačinke ?????? :Bokilic: :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 8, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Окупљање као и увек на АК, у 10 сати у недељу,12.10.2014. 1. Румба 2. ZEMZEM - 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 8, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo detaljnije gde na auto komandi,ako je AK to? 1. Румба 2. ZEMZEM - 99% 3.Luckyone33 - 89% ❤️ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Luckyone На бензинској станици НИС-а на Аутокоманди или у паркићу, десно од тога. 1. Румба 2. ZEMZEM - 99% 3. Luckyone33 89% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Octobar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja moram da proverim sa gospodŽom ... da l hoće da ide , da l je planirala nešto drugo itd ... al skoro je izvesno da ću doći ( a na spisak ću da se stavim ... kadikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Octobar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan proverio ... 1. Румба 2. ZEMZEM - 99% 3. Luckyone33 89% 4. matori351 + suvozačica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Octobar 8, 2014 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Румба 02. ZEMZEM - 99% 03. Luckyone33 89% 04. matori351 + suvozačica 05. Satelis 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 9, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan 01. Румба 02. ZEMZEM - 99% 03. Luckyone33 89% 04. matori351 + suvozačica 05. Satelis 06. Никола Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1429 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Румба 02. ZEMZEM - 99% 03. Luckyone33 89% 04. matori351 + suvozačica 05. Satelis 06. Никола 07.Bobbra&VEsna 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13129 Napisano Octobar 9, 2014 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Румба 02. ZEMZEM - 99% 03. Luckyone33 89% 04. matori351 + suvozačica 05. Satelis 06. Никола 07.Bobbra&VEsna 50% 08. Alekre i Jelena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...