uketic 349 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 484 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Turing ili običan , kontaktirao sam Ivana , kaže nema kalup i ne može da uradi.Moj je dobio neke pecke sitne od sunca itd pa bih ga zamenio. Pre nego što bacim potragu na Louis , AliExpress ,Ebay , ako neko ima a da mu ne treba voljan sam da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10257 Napisano pre 5 sati Drug član, 3386 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Moja je model pre. Ako hoćeš i pasuje, možemo da skinemo vizir i da Ivan uzme kalup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 349 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 484 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei Hvala ti na ponudi, nisu isti viziri koliko znam.Ja sam Ivanu rekao da bi mu doterao motor da napravi po njemu, ali da izvineš otkačio me na keca .Rekao mi je da nema kalup za moj motor i to je to.Kaže mi da pogledam po internetu Moguće da je u čovek u gužvi krenula sezona pa nije u mogućnosti da se petlja sa tim trenutno.Pretpostavljam da Izrada kalupa verovatno oduzima dosta vremena, a ko zna da li će mu iko ikada tražiti više za ovaj motor , apsolutno razumem.Ima u Louis MRA 110-120eAliExpress no name 3500-4500 rsd +poštarina i ostalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...