Rumba 591 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ђуру и некако, тебе никако! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Octobar 24, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Trebali bi napraviti neko glasanje.... Ajde da ja zapocnem... Glasam za Risovacku Pecinu i Nedelju 27.10.2013. Neka svako glasa za destinaciju koja mu zvuci primamljivije i dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 24, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara nedelja ali u ponedeljak putujem u Mađarsku i ako završim sve što imam od obaveza mogao bih u nedelju. Destinacija - i ja sam više za ove pećine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ја прескачем недељу.....треба дугоходишње ортаке да не кажем браћу из краја испоштовати. Ред је... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Пећина и недеља свакако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan I ja preskacem nedelju. S tim da ja moram da ispostujem onaj kines...ovaj...norveski Isti k*rac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Octobar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пошто сам прескочио доста вожњи ове године ред је да испоштујем бар једну од последњих ове године. Мој глас недеља и пећине Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da brata Nemanju i da ukradem Dominatora.... A za krakonju nabavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Djuxy...znas da kad jednom krene sa nema nazad vise dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е овако ово му га дође нека 24та вожња МСЦ по реду ове године .. ја сам био на 21ој ако сам добро избројао... и изгледа да ћу ову да искулирам мотором .. али... бићу у Мунзе са колима па постоји велика шанса да дођем колима са госпоџом!!! Све у свему пратим .. и очекујем неке уплате ... па мож се деси да и дођем са АА.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Е овако ово му га дође нека 24та вожња МСЦ по реду ове године .. Dejo kompjutor, Dejo kompjutor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 24, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kakav je put do tih pećina, ima li rupekanja ili makadama ili je ono ok za vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa što gsxf ne može da preživi Sent from my Nokia 3210 using Dial-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Octobar 25, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pećina Risovača je pored Aranđelovca pa vam je put do tamo odličan. Pogotovo ako posle Ralje u Đurincima skrenete desno za Sopot pa preko Kosmaja nastavite prema Rogači. Bićete iznenađeni ovom deonicom Ja na žalost, ne mogu sa vama, ali nađite vremena da u povratku svratite do mene na kafu - selo Vlaška kod Mladenovca. Đura i Aleks znaju gde je to, a mogu i da vas sačekam na raskrsnici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 25, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Да Сале, пут преко Космаја је одличан. Ако се и остали слажу, радо ћемо свратити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To mi je bas blizu ali nazalost, nedelja mi nikako ne odgovara. Moracu ja malo da se izvozam sutra da me mine zelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda zakljucujemo s obzirom da su svi za Nedelju i svi za pecinu onda tamo i idemo - u Nedelju Radujem se ponovnoj voznji sa vama drugari pa da pocnemo... 1. Mishke (Mozda i Marina ako se do kraja odluci jos prelama) 2. ............ 3. ............ 4. ............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 25, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mishke (Mozda i Marina ako se do kraja odluci jos prelama) 2. Румба (и драги му баласт Кракоња ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 90% sigurica...sa ili bez brata Nemanje... Sent from neki poreski seminar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mishke (Mozda i Marina ako se do kraja odluci jos prelama) 2. Румба (и драги му баласт Кракоња ) 3. BigRider и жена му Соња(највероватније)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Људи пошто је то релативно близу када се налазимо на АК око 9??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam al cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Octobar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mishke (Mozda i Marina ako se do kraja odluci jos prelama) 2. Румба (и драги му баласт Кракоња ) 3. BigRider и жена му Соња(највероватније)!!! 4. bracabgd (ако се налазимо у 9 00 на АК,не могу раније физички да стигнем) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Octobar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pećina Risovača je pored Aranđelovca pa vam je put do tamo odličan. Pogotovo ako posle Ralje u Đurincima skrenete desno za Sopot pa preko Kosmaja nastavite prema Rogači. Bićete iznenađeni ovom deonicom Ja na žalost, ne mogu sa vama, ali nađite vremena da u povratku svratite do mene na kafu - selo Vlaška kod Mladenovca. Đura i Aleks znaju gde je to, a mogu i da vas sačekam na raskrsnici Ја сам се летос одушевио том деоницом,колега Пантић ми је препоручио кад сам се враћао из КГ ,једва чекам у контра смеру да је прођем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...