PaPaja 1182 Napisano Jul 27, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze gde god. Samo stavite spisak i definitivno gde se skupljamo i kadD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam pokvario nesto, ali se u dogovoru sa culletom, cinila bolja varijanta i zanimljivija kod zajeca. Pa u tom duhu obucite kupace i ponesite peskire Sutra u 09:00 AK Sve u cilju boljeuzivancije i lepseg dana je doslo do promena, nadam da necete zameriti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzone 21 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja dao predlog za Kosmaj ali mi je apsolutno svejedno gde se ide samo da izadjem malo iz ovog betona i da se , ali bi bilo lepo kad bi znao da je i Meda M obavesten, posto se jos jedino on nije izjasnio sta mu vise odgovara, dok to ne saznam ja cu biti po prethodnom dogovoru u 10h kod 1000 ruza (glupo mi je da ispalim coveka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bićeš saaaaam tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko broj od mede m? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh promenu plana. Ja ujutru dolazim iz Vrsca, kazite mi gde se nalazimo u BGD ili negde drugo ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj je 062/806-82-81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meda je potvrdio ak u 9, tako vidimo se svi tamo. Laku noc i maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzone 21 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim, vidimo se onda ujutru na ak u 9, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Laku noć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Laku noć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Videcu vas jebaci ujutru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ja nazalost moram da odustanem od danasnje voznje, vodimo se neki drugi put. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super danas, moja prva vožnjica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zajec nas ugostio za medalju...Carlo skuvao ručak za medalju....Mi se iskakali za sve pare . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš ispek'o ručak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan A rostilj majstora ne menjamo... bravo Carlo tnx Zajec na gostoprimstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzone 21 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno drustvo, izuzetno gostoprimstvo , a sve to zacinjeno sa kupanjem, pikadom i vrhunskim rostiljem , hvala vam svima za prelepo proveden dan i veliki pozdrav do skorog vidjenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 28, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zajec hvala na gostoprimstvu i da ponovimo! Hvala na pohvalama za rucak, drago mi je!!! Jos jednom: MSC u <3!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zajec hvala na gostoprimstvu i da ponovimo! Hvala na pohvalama za rucak, drago mi je!!! Jos jednom: MSC u <3!!! Nisam mogao da sacekam rucak, ali verujem da je bio super kao i ostatak dana. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima sto ste dosli, potrudio sam se, ali realno bez Carlita, ne bi bilo to to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi ponoviti ovo, i da me naučite da skačem na glavu a ne ko pizda koja još i nos zapušava Zajko bio bi red da prepraviš nadimak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Pobegli smo od vrućine, neko se kupao, neko nije, Zajec se pokazao kao odličan domaćin, uredio nam celodnevni provod, šetnja do Save, blejanje i kupanje na splavu, roštilj majstor - Carito je bio na nivou zadatka, obilna klopa, ko je hteo posle da spava spavao je, sve je bilo odlično i naravno je bila super. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Зајко, хвала на гостопримству, свима осталима, хвала на сјајном дружењу! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...