GAGI74 526 Napisano Maj 27, 2017 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko raspolozen za voznju sutra? Predlog je da krenemo oko 9 ili 10h iz BG-a, pa gde stignemo... Preferiram voznju po dobrom asfaltu i krivinama u duzini od 200 - 400km. Svi predlozi su dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 27, 2017 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pao je dogovor da idemo na Srebrno Jezero. Polazak u 10h sa Nis pumpe u MML-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Maj 27, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Krstenje br. 2 je na tapetu tako da uzivajte..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Maj 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan 1. Gagi 2. Nole Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 27, 2017 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Satelis je napisao: Krstenje br. 2 je na tapetu tako da uzivajte..... Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2597 Napisano Maj 27, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kad planirate povratak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 27, 2017 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Necemo da zaglavimo, odemo, pauza za klopu i vracamo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Maj 27, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tihhhh ......... S. Jezero pa Golubac pa Dun. magistrala, Negotin, Bor, Despotovac, Svilajnac, Mladenovac, BG finih 500 i nesto sitno km moguce je izvesti u danu how to do a screen shot u blizini Zlota ima prelepa majka priroda za videti, za Lazarev Kanjon kazu da ostavlja bez daha te treba planirati nocenje jer ako se obilazi ne moze se sve stici, bilo bi malo mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2597 Napisano Maj 28, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od mene, ne uklapam se nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Maj 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis - čestitam @GAGI74 - bio sam juče do vodopada Veliki Buk i restorana Lisine ... predivno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Maj 28, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, nije krstenje kod mene vec kod komsije do mene, drugara iz detinjstva....moj deran ce pricekati koji mesec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Maj 30, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 03.juna krećemo za Hilandar sa grupom koja je organizovana preko foruma. Idemo preko Smedereva, Golupca,Kladova, Negotina, Zaječara,.... Pa ako ima neko zainteresovan od kolega da se provoza dunavskom magistralom. Krenuli bi u 9h.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Maj 31, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam subotu do Negotina ali mi je malo kasno da krenem u 9h, zamisao je krenuti pola 8, 8h jer imam peglati dosta km u danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pao je dogovor da skup bude u 8.30h,subota 03.04. Na AVIA PUMPI pre plavog mosta u pravcu prema nišu(zbog kolega iz Crne gore), pa odatle na isključenje kod laste na Smederevac. Pa dalje, golubac, Kladovo, Negotin,..... Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12944 Napisano Jun 1, 2017 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se noci ili se vozi sve u cugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nas pet nastavlja za Pirot, pa na Hilandar. Izneo sam predlog ako je neko od kolega voljan da se vozi sa nama dunavskom magistralom, uz njihovu odluku dokle bi išliПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Jun 1, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dule to bi bilo kasno za nas, skup vam je u 8:30, pitanje je kada bi ste krenuli pogotovo sto cekate kolege iz CG. Posto je nama jednodnevna voznja, bitno je ranije krenuti (8h) tako da peglajte svoj ritam pa mozda se i sretnemo negde + sve zavisi od prognoze vremena za subotu, neku kisu najavljuju. Umalo da zaboravim, kad ste vec na AP ne bi vam savetovao da idete iskljucenje Lasta jer ce vas hvatati guzva sve do Boleca a kod Boleca zna biti kolaps jer je pijacni dan. Moj bi vam savet bio da nastavite AP i da se iskljucite za Vrcin pa od Vrcina idete za Zaklopacu i izbijate na Smederevac evo i mape...... klik Ovde lep je put za voznju, prosle godine presvucen je celom duzinom nov asfalt, nema guzve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, moja greška, sad vidim. Skup je u 7.30 na pumpi, a polazak najkasnije u 8hПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, zaboravio sam za boleč.Nisam znao da su uradili put preko vrčina i zaklopače,poslednji put kad sam išao baš je bio loš. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Jun 1, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec druga prica, cujemo se pa da vidimo di smo i sta smo. Sto se puta tice Vrcin-Zaklopaca.....super je, po meni mnogo bolja opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege iz Cg su u beogradu, malo pre smo bili sa njima. Možemo i ranije da krenemo, Čujemo se sutra i dogovaramo Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15937 Napisano Jun 2, 2017 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari, skup svatova je oko 07:30 polazak do 08h sa Avia pumpe na AP ..... klik Ovde za mapu Nalazimo se sa ekipom sto idu na Hilandar (Aviv pumpa), peglamo zajedno da bi se kod obilaznice SD nasli sa Alekre-om (javice dal se uklapa ili ne) dalje kod Pozarevca nasli bi se s'jednu gromadu od coeka, vozi opaki motor ili ti bobi krofna pa pravc Dunavska mag. Tako da Gagi, Papaja, Srecko, bbocko (i ostali ko moze) vidimo se na pumpi ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2597 Napisano Jun 2, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan uključio digitron i kalkulišem. Da li da idem deo puta sa vama pa nazad sam. Bacili me na muke, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @zemzem Sabirao, oduzimao, Računaj da ideš Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2597 Napisano Jun 2, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan evo još kalkulišem, obrni okreni crno mi se piše. Uvek mi fali nešto. Došao bih da se vidim sa vama i odvozamo bar 150km zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...