ZEMZEM 2600 Napisano Jul 21, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko za Cg. ovih dana? Idem ja u nedelju 24.07 rano ujutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 22, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Skup nek bede oko 7:30, polazak u 8h. Pored dokumenta od motora, treba I pasos, ne bi bilo lose da se ponese I neki sendvic. Gorivo tankamo na pumpi pred polazak pa negde u BC pred granicu.....dogovoricemo se vec na licinom mestu. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka U nedelju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Jul 22, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da da, nedelja. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih isao ako pronadjem tu omv pumpu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih isao ako pronadjem tu omv pumpu! Vule, ako mislis na OMV pumpu gde se nalazimo mi beogradjani to ti je prva pumpa posle raskrsnice bulevara i ustanicke ulice u pravcu prema Smederevu pumpa je sa desne strane. Ako se secas tuda smo prolazili kad smo isli u onu etno kucu posle moto skupa ispred skupstine. Evo ti na mapi https://www.planplus.rs/benzinska-pumpa-omv-bulevar/7302 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se ali nisam skontao omv pumpu, video sam Nis-ovu na lakat krivini, sad vidim na mapi. Ok. Dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda dodjem i ja, još razmišljam. ☕️ Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko za Cg. ovih dana? Idem ja u nedelju 24.07 rano ujutro Mislio sam da odem dole na 3-4 dana dok su moji tamo,medjutim oni se vracaju u ponedeljak tako da mi je sad kasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Jul 23, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel može da počne prebrojavanje za sutrašnju vožnju "rumunska strana dunava", da vidim koliko vas ide. Jer postoji mogućnost da se i ja priključim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Broj je bitan za šta? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Jul 23, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao Radovan, ide nas izmedju 10 i 160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan U 9 h na AK nije bilo nikoga. Napunio rezervoar, malo sacekao pa Kawasaki nazad u garazu. Ne ide se na kupanje solo. Mozda nekom drugom prilikom :-(Zbog ovoga mi treba brojno stanje aleksa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa niko se nije ni prijavio :-/ Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tada se niko nije dogovarao, Saletu se vozilo, ostali iz nekog razloga nisu mogli i niko nije rekao da će doći pa se nije pojavio. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sve alexa to, ali ja sam ipak pitao za svaki slučaj. Nisam iz BG-a, išao bih na turu pa da vidim koliko je brojno stanje i da vidim kada je okupljanje u Kovinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan U Kovinu u 9 ,biće nas nekoliko Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Jul 23, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel može da počne prebrojavanje za sutrašnju vožnju "rumunska strana dunava", da vidim koliko vas ide. Jer postoji mogućnost da se i ja priključim...Koliko znam.... 01. bbocko 02. NebojsaZemun 03. PaPaja +1 04. Boki nas ceka u Kovinu 05. VuleNS 06. Dzoni KLE (kolega moj) 07. moja malenkost Alexa je pod znakom ? kao I Pop.....sto bi rekli, ko doso dobrodoso. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Jul 23, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 06. Vule Gilera, rekao je da dolazi iz NS Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Jul 23, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jest.....ubacen, ispravljeno. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...vi biste stvarno išli bez mene ? 01. bbocko02. NebojsaZemun03. PaPaja +104. Boki nas ceka u Kovinu05. VuleNS06. Dzoni KLE (kolega moj)07. Satelis 08. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Jul 23, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo Alexa da odluci da se prikljuci...ipak sam navikao na zvuk njegovog Akrapovica ispred sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Metnite me na spisak, premišljanje je bilo tehničke prirode isključivo. Da bbocko ne bude zvučno usamljen Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Biće i jedan R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala će da se smori Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...