suncica 54 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Udaram mu čežnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Uuu kako cu slatko da udavim na jezeru ovog malog drvenog advokata MSC-a Driling brate sta pitas dal moze -nego dolazi .Doce i MSC na tvoj gulas u Kisacu u Oktobru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Avgust 4, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Roze roze roze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Управо стигох са купања у Сурдуку ...људи било је феноменално!!! лепих 170км по Ф:Гори...кафа у Врднику,пробао да возим Скохајмову Вару...а када смо стигли у Хоризонте ...ОДУШЕВЉЕЊЕ!!!Касније слике и утисци... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Avgust 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi, evo, ladimo 00 u jezeru u BC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос око 7.30 смо кренули из НС преко Петроварадина и тамо се на пумпи нашли са нашим Мишкетом и његовом Марином ... Uploaded with ImageShack.us Одатле кроз Ср.Каменицу преко Беочина,Баноштора и Летенке прелепим путем кроз шуму стижемо на кафу у Врдник,где се договарамо да ли да се ту купамо или да наставимо према Сурдуку и базенима Хоризонти!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Када смо тамо стигли а оно у сред њива жуууркааааа ... све пуно људи пичи музика на сав глас,џакузи,водопади... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Наравно неи делови се зову по најбољим моторима ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Топло препоручујем свима ово место није скупо а лепо је!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Значи одлепићу ,што бре качите ове слике а ја не могу са вама нигде тренутно,неко мора и да чува децу . А како је кренуло, и посао завршавам око 8 00 ујутру тако да се стварно не би упуштао у вожњу у таквом стању. Видео Брат Румба у каквим условима ја радим 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Није ти лако Брацо, све оне хостесе у морнарским оделцима..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Avgust 4, 2013 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad pogodih da je deo vaše ekipe bio u Beloj Crkvi. Drugari i ja smo vas u povratku sa Homolja obišli negde u šumarku. Gsx, kle i storm. Pozdrav skuterašima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Avgust 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste videli i pomahnitalog Varadera kako juri za vama i blica vam? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Jeste videli i pomahnitalog Varadera kako juri za vama i blica vam? Priceless! У потери за: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad pogodih da je deo vaše ekipe bio u Beloj Crkvi. Drugari i ja smo vas u povratku sa Homolja obišli negde u šumarku. Gsx, kle i storm. Pozdrav skuterašima. E vala videli i utripovali se dobro ja mislio da je jedan od vas trojice moj sin sa Tenerom ...jos vicem zeni sta bre jurca Pedja ode sa ovima a ono nisu nasi i onda sam poceo da vas jurim i ablendujem i sviram nebili dao do znanja Pedji da uspori, kad on se posle nekog vremena pojavi iza mene i opet ja u tripu mora da me je negde sacekao a nisam ga video pa se prikljucio ahahahah ma ubi me sunce danas skroz Pozdrav i vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bigi brate ti si se osusio...vidim i vama bilo lepo danas ...ako,ako ..tnx za slicku VARADERO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Avgust 4, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad pogodih da je deo vaše ekipe bio u Beloj Crkvi. Drugari i ja smo vas u povratku sa Homolja obišli negde u šumarku. Gsx, kle i storm. Pozdrav skuterašima. E vala videli i utripovali se dobro ja mislio da je jedan od vas trojice moj sin sa Tenerom ...jos vicem zeni sta bre jurca Pedja ode sa ovima a ono nisu nasi i onda sam poceo da vas jurim i ablendujem i sviram nebili dao do znanja Pedji da uspori, kad on se posle nekog vremena pojavi iza mene i opet ja u tripu mora da me je negde sacekao a nisam ga video pa se prikljucio ahahahah ma ubi me sunce danas skroz Pozdrav i vama Crni ti si car ti kad se istripujes ma bas se istripujes .... Beli, drugi put kupi tati jednu gvaranu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Avgust 6, 2013 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad pogodih da je deo vaše ekipe bio u Beloj Crkvi. Drugari i ja smo vas u povratku sa Homolja obišli negde u šumarku. Gsx, kle i storm. Pozdrav skuterašima. E vala videli i utripovali se dobro ja mislio da je jedan od vas trojice moj sin sa Tenerom ...jos vicem zeni sta bre jurca Pedja ode sa ovima a ono nisu nasi i onda sam poceo da vas jurim i ablendujem i sviram nebili dao do znanja Pedji da uspori, kad on se posle nekog vremena pojavi iza mene i opet ja u tripu mora da me je negde sacekao a nisam ga video pa se prikljucio ahahahah ma ubi me sunce danas skroz Pozdrav i vama Uhh dobro sam onda prošao, mogao sam od ćaleta i po kacigi da dobijem !! a o zabrani vožnje da i ne pričamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @Gale ..nebi druze nije cale tako strog...mozda bi malo vristao i to je to Nego pricao sam sa organizatorom ove voznje http://forum.bjbiker...31#entry1531931 i MSC je dobrodosao,stavljajte se tamo na spisak slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Avgust 7, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez mene ovaj vikend finansije u qurcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bez mene ovaj vikend finansije u qurcu Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Avgust 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bez mene ovaj vikend finansije u qurcu Pratim. Pridružujem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 7, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde bre, pa do Surduka nema više od 50 km od Terazija Danas nas nije držalo mesto pa smo Arakis & Goca i ja obišli rutu i posetili HORIZONT. Rezervisali Ležaljke u prvom redu do Bazena I napravili dogovor sa vlasnikom kompleksa: Ulaz plaćamo po normalnim cenama, Ležaljke rezervisane u prvom redu do bazena Konobarice rezervisane za naš red ležaljki Za sve učesnike vožnje Gratis tura pića od vlasnika Kompleksa Rucak koji je nebavezan u Restoranu Kompleksa sa 20% popusta na sve cene. Ili ko hoće da se zadovolji sa brzom hranom cene su sledeće Još nekoliko slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz 500 din ,lezaljke free .Ajmo bre da se brckamo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91768-tdm-voznje-i-okupljanja/page__st__120 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 12, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo. Prolazim tuda često kad idem u Slankamen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Avgust 17, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Barabe jel neko u fazonu sutra u zabran da odemo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Avgust 17, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ZABRAN; U 9H AK! Brckanje i rostilj kod Zajka! 1. Carlito, Nale & Marina 2. Culle 3. Zajko 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 17, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Carlo bre ,kud me nadje u ovoj guzvi oko pripreme za Alpe al Zabran vOLem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...