Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Rumba, preduhitrio si me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ја колико знам да је вожња планирана за 09.Јун и то је недеља,е сад мени је лично свеједно,али мислим да великој већини одговара недеља!!! Договорите се па да се турамо на списак ...Дареееееееееееееееееееееееееееее ајде прави организацију!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ја знам да је Даре нешто спомињао Станишиће ал' не знам за кад је та вожња планирана. Може неки Инфо? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine bili ja, Dare i Fanky a ove- ko- sta- gde i predlazem da se krene ranije pa moz se brckamo i suncamo na bazenu a kad ogladnimo onda na klopu u Stanisice i u povratku na Drinu da varimo uz kiselu...dugorocna prognoza kaze tek subota 08-Jun bez kise i suncano ....ako se ne promeni Црни ако се не окупа, као да и није иш'о! Eno + pogodio si poentu , kad dodje leto stvarno volem sunce i vodu sta cu jos ako sve spojim plaza,voznja,klopa i dobri drugari sta ces bolje leti... Bigi treba gledati prognozu ...nije moranje da se u Junu vozimo i kisnemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ao bre Bleki stalno nesto Hebes ovog Bigija oko datuma, rute i tih zaHebancija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bigi je moj drug ,ja samo dajem konstruktivne savete nego oces ti to sad da grmis(ko i Bigi) sa novim spuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 29, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan dugorocna prognoza kaze tek subota 08-Jun bez kise i suncano ....ako se ne promeni Pu,pu,pu,jezik pregrizao Taj dan se ženim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo mudro cutim i pratim ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma Bigi je moj drug ,ja samo dajem konstruktivne savete nego oces ti to sad da grmis(ko i Bigi) sa novim spuhom Mislim (dakle postojim ) da imam ubedljivo najglasniji spuh u preduzecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е ЗНАТЕ ШТА ЈА НИ НЕ ПОСТАВЉАМ ТЕМУ НИТИ САМ ЈА ПРЕДЛОЖИО РУТУ...ТО ЈЕ БИО дАРЕ МАДА УСМЕНО ЗА САДА ПА ЊЕГА МАЛО ЈАШИТЕ!!! Јес' чуо матори!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da odredite tacan datum da bih mogao unapred da nadjem ko ce da me menja na poslu ako radim taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 29, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto 02.06. krstim sina Veljasina planirana voznja je za 09.06. zatim, poseta Majinom djedu ( Veselin ) i majci ( baba Milena ) , kupanje na Dvorovima ( ako vremenski uslovi dozvole ), obilazak i klopa u Stanisicima pa sto rece Crni gasenje pokraj Drine..... takva je zamisao za sada, sve je podlozno promenama, sugestijama. Pored vozacke i saobracajne dozvole potrebna je licna karta kao i zeleni karton na granicnom prelazu dok bi ukupna predjena kilometraza bila do 300km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Којим путем би ишли ви из Бг да знам где да се сретнемо ми из НС са вама,Ср.Митровица или Шабац??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 30, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine isli smo auto-putem do Kuzmina pa na granicni prelaz Raca, vratili smo se preko Pavlovicevog mosta, Sabac..... totalno mi je sve jedno kuda cemo ici, samo kise da ne bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ок пратим па како год се договорите ...ми ће се придружимо ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 31, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Aaa... ne bih vadio zeleni karton 2 meseca pred istek registracije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ок пратим па како год се договорите ...ми ће се придружимо ... Racunajte na Bevkicu i mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 98% idem, ona 2% su ako me kolega zezne pa ne menja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikimax 4 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan planirajte i mene,a verovatno i karlita. poozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jun 3, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude masina gotova do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikimax 4 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude masina gotova do tad bice carito,biti ce...ma mora da budeB-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Jun 4, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stanisici 09.06. ( nedelja ) skup svatova na AK u 09h, polazak 09:30 - odlazak bi bio auto-putem, Kuzmin .... mala pauza kod djeda i majke pa pravac Stanisici - povratak preko Pavlovicevog mosta, Badovinci, Klenje... Sabac ... Obrenovac NS ekipu mogli bi sacekati kod Rume ili gde im vec odgovara na AP ( auto-put ) Vremenske prilike nam ne idu u korist tako da poseta Stanisicima moze biti odlozena za 16.06. ili neki naredni vikend. pa da pocnemo: 01. Satelis 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...