brankoXM 738 Napisano April 29, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan vozate li se negde za 1 maj,sa sam slobodan,sto je inace tokom godine retkost pa mozda nam se putevi ukrste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano April 29, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu koju sam sreo kod Sopota, vi ste išli ka Beogradu a ja ka Kosmaju, moram priznati da me niste baš prijatno iznenadili kad ste preticali u krivini preko pune linije, da se nisam cimnuo u desnu stranu, došlo bi do bliskog susreta Ja mislio da ste bar vi savesni vozači Ne secam se da je iko od nas cetvorice bio u bliskom susretu , jel s'ti siguran da si nas sreo Slozio bi se s Popa, malo juznije protezanje dobro bi doslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ja imam u izletistu Zabran pored Obrenovca vikendicu,par stotina metara od obale Save. Ukoliko u subotu ne odem u selo,mozemo da raspalimo rostilj tamo. U svakom slucaju leto je pred nama, pa mozemo neki put da odemo tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 29, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bilo, bilo je, bitno da se nismo zakačili Ne znam ko je bio, znam da sam se sreo sa par maxi skutera na potezu od Ralje ka Sopotu, ne znam ni sam gde tačno. Pozdrav društvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko te to slagao ? BTW ima li neko nekakav predlog za druženje ovih prazničnih dana i da se namestim odmah da mi odgovara 2. i 3. maj i ide mi se na jug .... tek da se zna I ja bih da se provozamo malo, ako ste raspolozebi 2. Maja. Opet sam u Bg-u ali ovaj put motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @BigRider Jesi za voznju do Bg-a, kafu na Adi, voznju sa beogradjanima... Ako se neko odazove pozivu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan једино да ме возиш на Бевкици пошто ми је мотор сигурно до Ђурђовдана код Вулета!!! Ићи ћу као сувозач хахахаха замисли то !!! хахахаха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano April 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ма само га ти среди да небудеш сувозач до или од Хиландара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan хахаха ако ја будем било коме сувозач ијао њему и његовом мотору!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам увек за вожњу.Ако се нешто договорите, ја сам ту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5933 Napisano April 30, 2013 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92174-bjb-vikend-voznja-kurs-bezbedne-voznje-3-4-maj-2013-jezevica/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan једино да ме возиш на Бевкици пошто ми је мотор сигурно до Ђурђовдана код Вулета!!! Ићи ћу као сувозач хахахаха замисли то !!! хахахаха Xaxaxa mislim da je to za Bevkicu previse, SUNCICE moja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde beogradjani, ko je za voznju? Rumba na tebe racunam da dolazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan једино да ме возиш на Бевкици пошто ми је мотор сигурно до Ђурђовдана код Вулета!!! Ићи ћу као сувозач хахахаха замисли то !!! хахахаха Xaxaxa mislim da je to za Bevkicu previse, SUNCICE moja! Брате без геј момената ја сам хомофобичан ...отказаћу ти пријатељство!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi gej momenti, ako ih se neko gadi to sam ja! Mani me tih fora, a Suncicu spomonjem zbog fore sa bevkicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 30, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan U petak 3. maja organizujemo vožnjicu na jug, tj idemo u pohode našem prijatelju i bratu Cobetu (jer on neće kod nas ) Plan je da se okupimo oko 8.30 na Autokomandi i u 9.00 krenemo put Trstenika i to preko Avale i Mladenovca, pa Topole i Kragujevca do Kraljeva gde bi se pridružila i ekipa sa juga da umlatimo neko jagnjeće pečenje kako nalaže red za ove praznike. Dodatne detalje trebao bi da doda Cobe kao vrhunski poznavalac gastronomske scene i putne mreže Posle u toku popodneva paljba kućama Pa da se mećemo na spisak .... 1. SuperPOP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano April 30, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Uh hebem mu misha...radim u petak A koja je krajnja destinacija? Mozda bi mogao da se pridruzim kasnije. Cisto da vidim to pecenje, sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bigi....djiramo ti i ja na jednom atlanticu da pokazemo svima ko vozi traktor a ko otvara kapiju:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan pa plan je sledeci : da se sretnemo u Kraljevu malo se osvezite popricamo druzimo se i nakon toga krecemo dalje.... moja zamisao je bila da odemo do Ušćca i manastira Studenice ..... put kraljevo-ušće ima u jednom pravcu 45 km i ima krivina ali kakvih hoćeš tako da je savršen za vožnju.... Pošto je u petak naš veliki praznik veliki Petak jel te ne bi bilo ugodno a da ne ispoštujemo praznik i ne postimo pa zato predlažem više vrsta ribe koje su extra ,kao npr dimljeni šaran , a naravno ako neko ima želju za nečim drugim rešićemo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se mećemo na spisak .... 1. SuperPOP 2 .cobe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2 .cobe 3. Đura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2 .cobe 3. Đura 4. Alexa i devojčica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2 .cobe 3. Đura 4. Alexa i devojčica 5.rohirrim (posto sam u Mladenovcu cekam vas na pumpi era petrol u. vlaskom polju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2 .cobe 3. Đura 4. Alexa i devojčica 5.rohirrim (posto sam u Mladenovcu cekam vas na pumpi era petrol u. vlaskom polju) 6.panta_kg 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acarus 2 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nisam do sada pojavljovao na forumu pa bih da se predstavim. Ja sam Aca iz Bg i vozim suzuki burgmana 650 i voleo bih sa vama da se provozam u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...