SALE_CA 440 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kada bi otprilike bio povratak,sklapam sve kockice pa da znam otprilike! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @salerma: kontam oko 17h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan brate salerma nama je gostilje taman i previse za jedan dan ja imam tamo i nazad oko 550km... Eeeee BigRider = BigKilometri Hahahaha a bas mi zao sto neces ti ici da prdimo zajedno sa nasim Race Exhaustima A sta je sa culletom on ne sme bez tebe na voznju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 29, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gotova je ova sezona za mene, isao bi vrlo rado ali sad sam najpotrebniji mami i bebcu. Propustio sam Grcku, Rumuniju, Hrvatsku ali sledece sezone samooo gassss sa MSC druzinom :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pih..ja dolazim 3 dana kasnije kuci s mora -.- Ko jos ide ovako kasno na more? Deca u skoli, ljudi na poslu, a ti se brckas na moru... Ja! Sad ima najmanje dece..najlepse je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Gotova je ova sezona za mene, isao bi vrlo rado ali sad sam najpotrebniji mami i bebcu. Propustio sam Grcku, Rumuniju, Hrvatsku ali sledece sezone samooo gassss sa MSC druzinom :moto3: NEK JE MALISA ZIV I ZDRAV A BICE VOZNJI I DANA VISE NEGO KOBASICA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gotova je ova sezona za mene, isao bi vrlo rado ali sad sam najpotrebniji mami i bebcu. Propustio sam Grcku, Rumuniju, Hrvatsku ali sledece sezone samooo gassss sa MSC druzinom :moto3: a da bre,smetnuh sa uma soryy. sta nam je sa culletom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Culle upravi sedi na vr` krova,pradedine kuce u selu,koju je danas ceo dan radio,redjao crepove itd...,odakle je prelepi pogled na okolne planine sa Javorom skroz u pozadini,nema sanse da stignem,dok ja dodjem do Bg-a bicu mnogo umoran a onda nije gust za putovanje.Organizovacemo jos,bice lepog vremema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kad bi otprilike bili u Cacku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se stavio jos na spisak ali 80% vam se prikljucujem u cacku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan oko 11h je ekipa u cacku, ekipa sa severa krece sa autokomande u 8h ja ih cekam, kg ekipa ih ceka u g.milanovcu oko 10h i stizemo u ca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok stizete vi i pre u Ca,aj nek mi neko ostavi br telefona da imam za svaki slucaj a ako se upisem na spisak napisacu gde vas cekam ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7.Salerma_89 Panto posalji mi broj moba da imam za svaki slucaj,ja vas cekam kod Roda centra na ulazu u Ca kod Eko pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nikako ne mogu jer radim u prvu... lepo se provedite ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ekipa iz kg a stigla na vreme i u ispravnom sanju...voznjica je bila VRRH... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari... eee sta kazate za novi nik maaaa idiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha tako brate ,,,sad nema malera vise!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ...podjoh jutros u 6.50h iz NS ka BG gde se oko 8h nadjoh sa novaklazovic i gospodja i vodjom puta motor_chetom...Posle uzbudljive voznje preko Topole i Rudnika dodjosmo u GM .gde su nas cekali koleze panta_kg i NeCi..posle kafice nastavljamo do Cacka gde nas je cekao(a bogami se i nacekao ) salerma 89 ...posle krace zajednicke voznje stadosmo u Ovcar Banji da nesto pojedemo...Zatim nastavljamo preko Uzica do Zlatibora gde smo se slikali i dopunili rezervoare...Dalje nastavljamo 25km preko puta punog sljunka do Vrela Gostilje ,kad ne lezi vraze..salerma je zalivadio ,ali bukvalno i to na metar od jarka punog vode...hvala bogu nije mu bilo nista a njegov kymco je dobio par ogrebotina...Dodjosmo Napokon i do Vrela i moram prizanti da se trud isplatio ...Tamo je zaista prelepo..posle toga smo nastavili do Sirogojana gde smo malo odmorili i na kraju svi svojim kucama...Ja sam licno dana oborio svoj rekord km u jednom danu 642km!!! Slike moda sad a sigurno sutra !!! MAXI POZDRAV!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan a sto plasis zujalice po tunelima, sto smo nasli duplo veceg coveka od tebe, i sto si smrsao 200gr do vodopada i nazad... to ne spominjes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a sto plasis zujalice po tunelima, sto smo nasli duplo veceg coveka od tebe, i sto si smrsao 200gr do vodopada i nazad... to ne spominjes hahahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan a da kako sam to mogao da zaboravim..spavalo mi se,jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 1, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci, bravo ova prestupna godina je izgleda baksuz ne vidjeni, samo neka klizanja, padovi i ostala s**nja bitno je da se niko nije ozbiljno povredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari... eee sta kazate za novi nik maaaa idiii ma nesto razmisljam ,menjaj dalje opet ima LERMA u nicku..a i rekli smo ti da stavis SALERSHVA69 i tad maler prestaje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci, bravo ova prestupna godina je izgleda baksuz ne vidjeni, samo neka klizanja, padovi i ostala s**nja bitno je da se niko nije ozbiljno povredio. moram da te ispravim, ovde nije bilo ni klizanja, ni neki pad, niti neko extra veliko sranje... lermic nam je jednostavno ZALIVADIO(dosadio mu put pa je jednostavno nastavio malo po livadi :lol: ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 1, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan motorce mislio sam na celokupne padove ove sezone, pocevsi od Zeke x2, Culleta, Black Adera x2, BigRidera, Alexa, Brace dosta padova sa srecom u nesreci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...