Мали Ћаћа 9569 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Subota 3-g Novembra 2007 gospodnje godine.WMRC(Westwood Motorcycle Racing Club) je kao i svake godine pripremio veceru i dodelu pehara i priznanica za sve trkace,volontere i prijatleje kluba u 2007 sezoni.Prvo smo imali veceru koje je bila izvaredna i polse toga smo dobili desert. Ubrzo posle jela je krenula dodela jakni i priznanica svim volonterima u klubu kako bi se sa ovako malim gestom klub mogao oduziti ljudima koji su tu svaki traci vikend i da nije bilo njih nebi sezona bila ovako uspesna za sve nas. Kad odjednom cujem moje ime presednik kluba me poziva da izedjem isped svih kako bi mu urucio jaknu "koledjicu" sa izvezenim WMRC grbom kao zahvalnost za moje trud za volintiranje unutar kluba. Posle jedno pola sata opet cujem kako ista osoba proziva moje ime i opet zeli da mi uruci ,ali ovaj put stakleni pehar sa plaketom koja je prelazna iz godine u godinu.Pehar ostaje u mojem vlasnistvu,a plaketa cu morati proslediti dalje na kraju 2008 sezone.Moj dobar prijatelj Tom Mellor je proglasen za starijeg Sportisatu Godine ,a ja za mladjeg Sportistu Godine.Tom je covekkoji me je uveo u trkace vode i on je speed junky.Kazu mi da nisu mogli da se dogovore kome da pripadne ova "titula" pa smo obojica upisani na plaketi.Sada sam jedini Srbin koji je ovo uspeo za 50 godina postojanja kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 5, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Caca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo sad bi mogao kao Ferplejas da nam svima kupis pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 5, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo, cestitam i pridruzujem se ideji o onom pivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo sad bi mogao kao Ferplejas da nam svima kupis pivo! Hvala svima na cestitkama ALI PAZI RSV dolazim za novaka u Chicago upravo idem da pogledam karte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo sad bi mogao kao Ferplejas da nam svima kupis pivo! Hvala svima na cestitkama ALI PAZI RSV dolazim za novaka u Chicago upravo idem da pogledam karte Koliko ostajes, nemoj da se nejavis, ma imam ja tvoj broj nema snase da mi zapalis ionako zivim pored aerodroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, cestitam; ovakve vesti me uvek obraduju i lepo ih je cuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Caca! Avaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, boli glava... Trud se isplati! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I naravno "Sportsman Of The Year" BJBikers foruma! Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A vidi ti malog!? Sretno bilo i sljedece godine da bude vise pehara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 293 Napisano Novembar 7, 2007 jedan od DDMZ, 808 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni smo na tebe Nikola! Vredelo je svih onih ustajanja pre zore, truckanja do staze, nerviranja zbog kiše... Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 7, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Trud ti se isplatio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uff...pa naravno da se pridruzzujem chestitkama! Ali ti si to uveliko zasluzzio! Bravo,Nikola. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo brate Nikola.Ma bravo brate :) Cast je poznavati te licno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1804 Napisano Novembar 7, 2007 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Caca! To samo dokazuje kakav si covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa jos jednom i opravdacu ovaj pehar u 2008.Mada nemogu da budem nominovam dve godine uzastopce ali nema veze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh temu. Čestitao sam ti i na chat-u, ali moram još jednom da ti čestitam, SVAKA ČAST ĆAĆA!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan N I K O L A ! ! ! ! LEGENDO srpskog moto-sporta (u dijaspori ;D) ps esu ti kupili tataturu to ne guta sloa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 10, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan N I K O L A ! ! ! ! LEGENDO srpskog moto-sporta (u dijaspori ;D) ps esu ti kupili tataturu to ne guta sloa Ta a Niklu os nij napraljena! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...