Brrka 226 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Silkolene proizvodima, da li ih koristite i kako ste zadovoljni sa njima? Takodje me interesuje koliko kostaju njihovi sledeci proizvodi nas? Silkolene pro SRG 75 Chain Gel Silkolene pro4T Silkolene Comp4 Silkolene Scoot Sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Chain Gel Nemogu da se setim tacno 850-950din. U Markos-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan J a nisam bas kopetentan da pricam o kvalietu tih ulja ali znam da kada sam majstorima pricao da koristim silkolajn ulja rekli su mi svi do jednog da je to tesko njesra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Chain Gel je veliko sranje! Jednom sam ga naspricao na lanac nikad vise rodio sam mecku dok sam oprao felnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za lanac--titanijum...bla,bla (ne znam tacan naziv) -- jako zadovoljan,ne prsti ,lanac beo kao nov,dobro upija. Samo ga treba naneti na vruc lanac i ostaviti da se lanac ohladi (najbolje uvece poprskati). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan odlicni proizvodi sve im je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Medju najkvalitetnijim proizvodima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bas kopetentan da pricam o kvalietu tih ulja ali znam da kada sam majstorima pricao da koristim silkolajn ulja rekli su mi svi do jednog da je to tesko njesra Čisto sumnjam, Fuchs je mnogo ozbiljan proizvodjač i putničkog i teretnog programa, a ni u moto-priči nije od juče, da bi bio tek tako ''njesra''. A za sprej od 10-ak Eura znam lično da jeste ''njesra'' i felna je ''njesra'' posle korišćenja istog. Onaj titanium, skuplji, je već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A za sprej od 10-ak Eura znam lično da jeste ''njesra'' i felna je ''njesra'' posle korišćenja istog. Onaj titanium, skuplji, je već... Ajd sad ponovo Chain Gel Titanium 10ak e u Markosu. Zadovoljan skorz, lanac uvek podmazan ponekad i felna (ako ne odstoji celu noc) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Chain Gel je veliko sranje! Jednom sam ga naspricao na lanac nikad vise rodio sam mecku dok sam oprao felnu X 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Vi perete felne? Cemu to sluzi a uz to i ne radi? Ja se izvinjavam ako nesto nisam shvatio. Svestan sam da moja inteligencija ima skromna ogranicenja pa bi mozda neko mogao da mi pojasni. Da li motocikl ide brze? Da li manje trosi? Da li ima bolju ciklistiku? Da li duze traje? A ja cu da pojasnim moje skromno misljenje iako me niko nije pitao: Nikad forma ispred sustine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 6, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Volem sve silikonske proizvode. I ti ...shta sise stis'o za tu formu.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Volem sve silikonske proizvode. I ti ...shta sise stis'o za tu formu.. ;D Ja sam se stiso uz sustinu, ali dao si mi dobru ideju za primer Yo , znaci sa jedne strane imamo skockanu fufu sa silikonima (forma) a sa druge strane finu devojku koja izgleda obicno (sustina). Iz dugogodisnjeg iskustva mogu da kazem da je "forma" tezak promasaj, sa ili bez silikonskih proizvoda. Sto Lazar Ristovski rece u jednom filmu " Ja najvise volim zenu u prirodnoj prirodi" A ova mantra ("nikad forma ispred sustine") se lako moze primeniti i na druge aspekte zivota kao recimo da li Silkolene sprej dobro podmazuje lanac (sustina-bitno) i da li pri tome prlja tocak (forma- nebitno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vi perete felne? Cemu to sluzi a uz to i ne radi? Ja se izvinjavam ako nesto nisam shvatio. Svestan sam da moja inteligencija ima skromna ogranicenja pa bi mozda neko mogao da mi pojasni. Da li motocikl ide brze? Da li manje trosi? Da li ima bolju ciklistiku? Da li duze traje? Kad skines prljavstinu sa felne, motor ti je laksi- dakle: bolji odnos snaga-tezina, bolja upravljivost zbog manje neogibljene mase, a sto se potrosnje tice mislim i da tu ima poboljsanja! :D (izvinjavam se na ovim glupostima, bilo je jace od mene) A sto se tog prljanja felene tice, mnooogi misle da je suvise spreja dovoljno spreja, pa zbog toga visak uglavnom zavrsi na felni, oklopima, nogavici suvozacice, itd... Dobar sprej PREVILNO nanesen, i u odgovarajucij kolicini, mora da prijanja na lanac, a ne da spada se njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Volem sve silikonske proizvode. I ti ...shta sise stis'o za tu formu.. ;D Ja sam se stiso uz sustinu, ali dao si mi dobru ideju za primer Yo , znaci sa jedne strane imamo skockanu fufu sa silikonima (forma) a sa druge strane finu devojku koja izgleda obicno (sustina). Iz dugogodisnjeg iskustva mogu da kazem da je "forma" tezak promasaj, sa ili bez silikonskih proizvoda. Jooj,sto volim tako da promasujem. Ma nema veze,kupicu 5 takvih sprejeva za 1 silikonski" promasaj"!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Kad odrastes, sve ce ti se samo kasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ulja i maziva. Sprejeve nisam koristio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za lanac je totalna katastrofa, cak i ako odstoji cijelu noc, preko 200 km/h baca na sve strane. Sa motul-om mi se to nije desavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za lanac je totalna katastrofa, cak i ako odstoji cijelu noc, preko 200 km/h baca na sve strane. Sa motul-om mi se to nije desavalo Ovo je 100% tacno, spreja ima svuda po motoru samo ne na lancu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znaci sprejevi nikako. A kako su vam se pokazala gore navedena ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A kako su vam se pokazala gore navedena ulja? Ne znam, nisam imao dovoljno hrabrosti posle spreja da sipam jos i njihovo ulje u motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, sto jes', jes'. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ulje je dobro, ja koristim Silkolene full sintetiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik mog motora je koristio polusintetiku i kaze da je bio zadovoljan. Kad su mi menjali lanac u masini pre mesec dana, rekli su mi da je masina za 5-cu. Ja sam presao na Castrol po nagovoru majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kle , koristio sam ovu firmu i imao sam problema sa menjacem!! NE BI PRPORUCIO OVOG PROIZVODJACA !!!! kad postoji motul itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...