SmokeS 339 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem onaj "jezicak" na monokey ploci. Stoji na kraju ploce, ulazi u kofer u onaj mehanizam za zakljucavanje. Ako neko ima visak, neka javi na 065/890-91-90 ili pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motoland u Bgu, ceo set za monokey po koferu 500 din a set gumica 8 komada 400din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan motoland u Bgu, ceo set za monokey po koferu 500 din a set gumica 8 komada 400din Hvala druze. Nisam znao da oni imaju givi kofere i td. Zvao sam Trion, ali em sto su neljubazni em nemaju pojma sta god sam ih pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Znaju u TRIONU da se prave blesavi. Verujem da znaju vrlo dobro sta si pitao. Kada sam im ja trazio bravu za kofer, preko telefona su mi reklu da imaju a kada sam otisao tamo, pokusavali su non-stop da mi uvale nov kofer. Znaci komedija. Ja kazem, treba mi brava, rekli ste da imate a devojka, "da ali bi ti mnogo bolje stajao nov kofer". Jos iznese kofer i stavlja na plocu...pa sva ponosna dodaje "evo vidis kako ti stoji super". Ja gledam i ne mogu da verujem. Opet pitam da li imaju bravu a ona poce da mumla nesto nerazgovetno dok se nisam okrenuo i otisao. I dalje mi je smesno ali i neverovatno sta cuh i videh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da odes sa koferom... da isprobas kakav je u voznji i posle im se zahvali putem SMS-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno u moto landu.. Moze lock. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...