Brmbrm 118 Napisano Octobar 2, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Kako bez goriva? A vaš bekap? Bekap stradao noć ranije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Octobar 2, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zelim,verujem,nadam se da cemo bar po jednu rakijsku casicu tog vina probati na doceku. Otkrili ste biser,za koji ni ja nisam znao.Stvarno sjajno. Hteo sam da pitam organizaciju,da li bi imalo smisla momke docekati negde ispred Beograda.Mozda je glupo,organizaciono neuklopivo,a mozda bi bilo lepo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17215 Napisano Octobar 2, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Žariću, nama bi bilo drago! Ko hoće motorom da nas sačeka, od 19h čekajte nas na OMV Pančevo, na pančevačkoj obilaznici. Odatle, idemo zajedno do Baze. Moram da kažem u lično ime - podrška uvek znači. Ovaj put nas je dobro umorio i podrška drugara prija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Podrske bar nije manjkalo svo ovo vreme. Bili smo SVI uz vas svim srcem. Drago mi je da vas sve ponovo vidim, ovaj put na doceku!!! DOBRODOSLI !!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Octobar 2, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Možda da probaju da sipaju to vino u tank,nikad se ne zna na šta može motor da ide.Treba eksperimentisati da drugi znaju ako ih nešto slično zadesi na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Octobar 2, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan VAŽNO!!! Evo još jednom info u vezi dočeka: momci sutra voze 600 km, ne mnogo teške deonice ali ne i auto putem, što znači neće pre 20 h doći u Beograd. Plan je da se okupimo u 19 h u Bazi, Djordja Stanojevića 4, Novi Beograd (iza Tehnomanije u Omladinskih brigada) i da tu sačekamo informaciju kada predju granicu. Do Pančeva je 20-30 min i imaćemo vremena da odemo po njih. To je plan dočeka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi cast! Bio sam sprecen da ih ispratim, iako sam obecao Mimiju ali zato ih cekam sa zadovoljstvom! See ya! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za nase velike putnike. Pratio sam celo putovanje i veoma uzivao u otkrivanju nepoznatih zemalja i ljudi. Zeleo bih da im se licno zahvalim na svemu,zeleo bih da ih sutra docekam na granici. Pitanje se odnosi samo na koji granici prelaz ce nasi momci da udju.Nesto mi se javlja-Kaludjerovo ili Vrsac. Molim organizatore za odgovor. Pozdrav. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17215 Napisano Octobar 2, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretposlednji dan ekspedicije bio je posvećen Brašovu. Sa punim pravom, rekli bi smo, jer je ovaj prelepi transilvanijski grad na obodu Karpata opravdao sva naša očekivanja. A ona pri tome uopšte nisu bila mala! Pogledajte (prvo je gradska većnica, a drugo i treće centralna pešačka zona, tj. deo iste): Stafului, centralni trg starog grada (kula je stara gradska većnica, iz 15. v): Crna crkva (protestantska, iz 13-14. v) - simbol grada i jedna od najvećih crkava od Beča do Istanbula: Stari grad, ulica: Pravoslavna crkva sv. Nikole - Brašov (rumunska četvrt): Brašov: Strada Sforii, jedna od najužih ulica u Evropi: HtR iznad Brašova i panorama grada: Centar Brašova (crvena zgrada je Rektorat): Prelep grad! Blizu je - ne propustite. Rumunija je i onako jedna od najdostupnijih interesantnih destinacija iz Srbije. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17215 Napisano Octobar 2, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutrašnji dan, 38. od polaska (!!!), čekamo sa nestrpljenjem. Poslednji dan ekspedicije, povratak kući i susret sa porodicama i prijateljima koji su nas podržavali sve ovo vreme. Lepo je putovati – ali je lepo i vraćati se, naročito kada vas toliko ljudi čeka! Sa nestrpljenjem, radošću i zahvlanošću na podršci čekamo trenutak susreta. Poslednja etapa, od Brašova do Beograda preko Karpata, duga je nešto preko 600km. Hit the Road dolazi kući! PS: Hvala unapred svima koji će nas, uz naše porodice, dočekati sutra. Možda patetično zvuči, ali ZAISTA nam puno znači! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17215 Napisano Octobar 2, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da im se licno zahvalim na svemu,zeleo bih da ih sutra docekam na granici. Pitanje se odnosi samo na koji granici prelaz ce nasi momci da udju.Nesto mi se javlja-Kaludjerovo ili Vrsac. Molim organizatore za odgovor. Pozdrav. Dolazimo preko Karpata, tako da ulazimo na Kaluđerovo. Termin je, naravno, malo teže predviteti... pz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh.. Polako se zavrsava ovo putovanje - prva ekspedicija HtR. Evo neke slicice da se podsetimo kako je bilo na zurki(22.08.2012) i ranog jutarnjeg polaska(27.08.2012.) Zurka: Polazak: Zeljko - Zex Mimi Sale : Seve : Pali motoreeee : Pratnja : SA NESTRPLJENJEM, CEKAMO VAS SUTRA! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17215 Napisano Octobar 2, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo i šta smo prošli do sada: Skoro pun krug, fali još tih sutrašnjih 600km. Vreme je da se ide kući! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Severiane i zahvaljujem se na odgovoru. Potrudicu se svim silama da vas docekam iako mi je Sinu rodjendan. Srecan put za poslednju etapu puta. Veliki pozdrav. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 3, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari samo napred! Sa nestrpljenjem vas očekujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Je´l se krenulo na vreme? Kuca je blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 3, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Само напред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan VAŽNO!!! Evo još jednom info u vezi dočeka: momci sutra voze 600 km, ne mnogo teške deonice ali ne i auto putem, što znači neće pre 20 h doći u Beograd. Plan je da se okupimo u 19 h u Bazi, Djordja Stanojevića 4, Novi Beograd (iza Tehnomanije u Omladinskih brigada) i da tu sačekamo informaciju kada predju granicu. Do Pančeva je 20-30 min i imaćemo vremena da odemo po njih. To je plan dočeka. Jer bas mora do Panceva ili moze da se samo degustira pivo:)!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Octobar 3, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide do Pančeva neka zaboravi na pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan VAZNO OBAVESTENJE! Okupljanje u bazi HTR na Novom Beogradu za drugare koji ce voziti do Panceva ce biti nesto ranije, u 18,45 !!! Molimo vas da dodjete na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 3, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da mogu da dodjem na docek... Em sto je motor na servisu em sam sprecen nekim obavezama pa bih vas zamolio da prenesete pozdrave i velike cestitke ekipi... Bravo HTR i hvala za predivan putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Docekao sam ekipu na granici.Fantasticno.Kakva je to radost bila kad su dosli kuci u Srbiju.Svi su odlicno raspolozeni i puni pozitivne energije.Za mene je bila izuzetna cast odvoziti sa ekipom poslednju etapu puta.Iako sam cekao na granici dva sata,ako sam.Srce mi je puno.Odlican osecaj je kad svojim ljudima pozelis dobrodoslicu kuci. Pozdrav za celu ekipu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka cast,DOBRODOSLI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...