spredrag 1130 Napisano Septembar 2, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 2, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre..pa maznuli im lovu u Ankari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 2, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Au Mimi nece te sad oprati ni Dunav ni Sava Super fotke. Pratim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Septembar 2, 2012 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ne bih sad da vam solim pamet, ali novac i dokumenta se nose uvek sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Septembar 2, 2012 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo novac problem, to je rešivo. Samo da ne zafale dokumenta, motori... Pratim dešavanja i želim sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 2, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nagadjam,gluposti,predpostavljam da je neko iz hotela maznuo lovu,kao sto i predpostavljam da sav novac nisu drzali na jednom mestu. Sve ce to resiti,kao sto i predpostavljam da ce malo pritisnuti osoblje hotela,jer tu je kljuc,kao sto je i kljuc problema. Ovoga trena je bitno da prizdrave,sve ostalo ce resiti. Sposobni su to momci,ljudske gromade.Sta je za njih trecina love,koja je i onako bila na ivici. Bog pregaocima daje mahove.Oni koji su na iskusenjima,kasnije daju vece rezultate. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 2, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od ostatka expedicije iz Beograda. Samo da se Severijanova alergija sanira, ostalo je nadoknadivo. Idite napred, verujte u sebe, a mi vam pružamo 100 % podrške. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6673 Napisano Septembar 2, 2012 MotoDJIR.com, 1366 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa opet na okupu. Stigao sam iz Ankare. Trenutno smo na oko 2200km...za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17821 Napisano Septembar 2, 2012 Integrisan, 8388 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaric je manje/vise svepravilno shvatio. Svaka cast. Ja cekam preglede sutra, svasta neprijatno su mi napricali... Potrebno je zaista sada malo srece i pomoci odozgo. U svakom slucaju, ne postoji opcija odustajanja, teramo dok stojimo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 2, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlično da ste svi opet zajedno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 2, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je....lepa vest...samo da je zdravlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste još u istambulu jedan mali savet zaobiđite kvart na Aksaraju gde su noćni klubovi i barovi sa devojkama jer lako možete da ostanete bez para ,sistem sedne vam devojka za sto ili vas pozove da uđete unutra i ošašave vas od cena a i noću izbegavajte kvartove gde nema ljudi A lepo vas je ZEMZEM upozoravao... :lol: Ajde ne dajte se, svi verujemo u Vas i drzimo vam palceve da uspete!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Septembar 2, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Uffff sad sam u tripu da sam ih ja izbaksuzirao Sam da ne osvane na onim bilbordima po gradu - Hit The Road propao zbog zemzema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je ekipa ponovo na okupu. Ovo bas i nije trebalo da se dogodi, al sta je - tu je. Verujem u vas da cete resiti neresivo Zelim severianu brz oporavak. Drz te se, zajedno ste jaci! Pozdrav za celu ekipu! Tata uz tebe smo! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan AJDEEEEEEEEEEE UZ VAS SMOOOOOO!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6320 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na ovakavom putu, svi ti problemi su vrlo mogući, naravno nepoželjni. Verujemo u vas, vašu snalažljivost i odlučnost. Samo napred, mislimo na vas (ma koliko vam to malo pomoglo preko četvrt sveta ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6673 Napisano Septembar 3, 2012 MotoDJIR.com, 1366 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe stigao u Trabzon. Severian ostao u Samsunu,dobio je neke inekcije. Biće sve u redu. Očekujemo ga večeras. Trenutno smo na 2600km. Hvala na podršci!!! Svima! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe stigao u Trabzon. Severian ostao u Samsunu,dobio je neke inekcije. Biće sve u redu. Očekujemo ga večeras. Trenutno smo na 2600km. Hvala na podršci!!! Svima! Ufff, sad mi je vec lakse. Drzte se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 3, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ide, ide to kako treba. Malo alergije, malo tanji budžet...sve su to očekivane stvari. Samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 3, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo momci...držite se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 3, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pratite mapu iz dana u dan.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 3, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, puno hvala za podrsku koja nam je potrebna i koja nam puno znaci u ovim trenucima. Pripremali smo se i za ovakve situacije, tako da sam siguran da cemo prebroditi sve ove poteskoce. \hvala puno i "kriznom stabu" u Beogradu ... @mungos Hvala na ponudjenoj pomoci na PP, iz nekih razloga nece da prodje odgovor na \pp @Milan JunioRR Sve vas ljubim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6673 Napisano Septembar 3, 2012 MotoDJIR.com, 1366 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sada Mimi drži kasu. Smršaćemo... Ja sam izgubio funciju finansijskog manipulatora. Ostale su mi samo dve, Pregovarač i presretač. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 3, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U 'bem ti ....pa ovo daleko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 3, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce vec biti sve mnogo lepse.Vec je i danas bolje nego juce. Veliki fizicki napori,pa jos i nenormalan stres,dobra su osnova za razboljevanje.Sada ste vec blago konsolidovani. Severijan je spreman covek,jos jedan dan i kao nov. Od sutra vam iskreno zelim,niz dobrih dana. Imali ste iskusenje broj 1,pa onda iskusenje broj 2 pod a) i b),tako da je toga dosta. Mada kad prizdravite,sve cete zaboravti u nameri da se ostvari cilj. Znam da to mozete i ako sam skoro siguran da niste znali kroz kakve divlje zemlje prolazite. Pratim, koliki vas broj ljudi cita na ovoj temi,tako neka vam to da podstrek,a dragi Bog podari snagu i zdravlje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...