vectom 34 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Genijalno, pozdravite Arega od mene! Inace, Usamljeni Jahacu ako vidis ovo, pali nazad u Banju Koviljacu. Ili ako neko ima broj njegove devojke neka je zove da se vrate u kafanu tamo po telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 9, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1347205629[/url]' post='1365663']Genijalno, pozdravite Arega od mene! Inace, Usamljeni Jahacu ako vidis ovo, pali nazad u Banju Koviljacu. Ili ako neko ima broj njegove devojke neka je zove da se vrate u kafanu tamo po telefon Evo sada stigoh. Negde kod Hrtkovaca shvatim da mi nema telefona. Posle par minuta panike ispostavilo se da sam ga zaboravio u Banji Koviljači. Ponekada se zadivim ovom zemljom t.j. ljudima koji žive sa nama i medju nama. Naime, konobar je našao telefon koji košta oko 600 eura i nijednog trenutka nije razmišao da ga prisvoji već je sve učinio da me nadje i vrati ga. Ja sam se malo navozao neplanirano ali šta je 500 km za dan kada uvek pomislim na naše iz HtR-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Niam bio u mogucnosti da Vas pratim nekoliko dana, i moram da priznam da sam srećan zbog vaseg dobrog napredovanja..odlično drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Septembar 9, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jerevan: Odlazak iz Manastira Gegard: HtR u JErevanu, na Trgu Republike: Ostajemo jos jedan dan u Jerevanu. A onda hitamo ka Karabahu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 9, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ova tri dana u Jerevanu su jedna od retkih prilika da se opere i nešto od stvari. Žičica ispod prozora nije ulivala nadu da može da drži tri odela, ali kad su već oprana, šta sa njima Severian pod obukom, napraviću ja nešto od njega Evo sada malo ozbiljnije, da vam dočaram predivnu fontanu na Trgu Republike, koja "igra" uz muziku, a ljudi uz nju. Ostatak i vest pronađite na blogu http://www.hittheroad.rs/2012/09/09/dan-14-garni-gegard-ecmiadzin-zvartnoc-jerevan/ 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 10, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan E pa lep vam je taj stan u kom ste odseli. Slatko se ismejah,a Bogami i kolege na poslu. Svaku srecu i zdravlja od Boga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Septembar 10, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to stan,to je hipi komuna. Mimi,Severian,Miloš i ja u jednu sobu. Nemanja kao najmlađi je morao u sobu sa dve Šveđanke i jednom Ruskinjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Septembar 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l' preživeo noć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Klasicni Hosteli u tom delu sveta. Smestaj jeftin ali uzasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 10, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobra proporcija,ali za ocajanje. Jedna ruskinja je vise nego dovoljna. Kad Nemanji devojka procita sve ovo,imace divan docek. A hipi komuna je stvarno za vrh albuma. Sjajne su vam fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 10, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve više medija se priključuje našoj Expediciji. Politika, 10.09.2012 g. Novinarka, naša nova prijateljica, Andrijana Cvetićanin. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Septembar 10, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l' preživeo noć? Živ je,ali danas smo ga poštedeli rada. Spavao je do podneva. Inače danas mu je u sobu došla i jedna Japanka. Bratstvo i Jedinstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Septembar 10, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li postedeli i Stanimira? Gledam one slike gore (3. odozgo) a Severian k'o avet!!! Mozda malo i zbog kvaliteta fotke, al mi deluje prilicno iscrpljeno. Kakav je sad sa zdravljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Septembar 10, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li postedeli i Stanimira? Gledam one slike gore (3. odozgo) a Severian k'o avet!!! Mozda malo i zbog kvaliteta fotke, al mi deluje prilicno iscrpljeno. Kakav je sad sa zdravljem? Moram da priznam da se ne ssećam kada sam 15 dana u kontinuitetu bio ovoliko kilav . Te alergija, te prehlada, te ovo, te ono, od jutros ponovo alergija ali je tučemo antihistaminicima... To je od verovatno od malo spavanja i stresa... Ipak, nema stajanja i najbolje mi je na motoru Hvala na brizi! PS: današnji dan odmora u Jerevanu nam je svima strašno prijao. Naspavali smo se, razvlačili po kafićima, Sunce, 25C... Evo, ovo kucamo dok klopamo sladoled. Uradili smo i redovan servis jednog Stroma, tako da sutra nastavljamo ka najvećem izazovu - Karabahu! Nemamo vize, ali imamo foru za ulaz. Drž'te nam palčeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 10, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li postedeli i Stanimira? Gledam one slike gore (3. odozgo) a Severian k'o avet!!! Mozda malo i zbog kvaliteta fotke, al mi deluje prilicno iscrpljeno. Kakav je sad sa zdravljem? Moram da priznam da se ne ssećam kada sam 15 dana u kontinuitetu bio ovoliko kilav . Te alergija, te prehlada, te ovo, te ono, od jutros ponovo alergija ali je tučemo antihistaminicima... To je od verovatno od malo spavanja i stresa... Ipak, nema stajanja i najbolje mi je na motoru Hvala na brizi! PS: današnji dan odmora u Jerevanu nam je svima strašno prijao. Naspavali smo se, razvlačili po kafićima, Sunce, 25C... Evo, ovo kucamo dok klopamo sladoled. Uradili smo i redovan servis jednog Stroma, tako da sutra nastavljamo ka najvećem izazovu - Karabahu! Nemamo vize, ali imamo foru za ulaz. Drž'te nam palčeve Palčevi stegnuti do pucanja!!!Jedva čekamo info! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Septembar 10, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li postedeli i Stanimira? Gledam one slike gore (3. odozgo) a Severian k'o avet!!! Mozda malo i zbog kvaliteta fotke, al mi deluje prilicno iscrpljeno. Kakav je sad sa zdravljem? Moram da priznam da se ne ssećam kada sam 15 dana u kontinuitetu bio ovoliko kilav . Te alergija, te prehlada, te ovo, te ono, od jutros ponovo alergija ali je tučemo antihistaminicima... To je od verovatno od malo spavanja i stresa... Ipak, nema stajanja i najbolje mi je na motoru Hvala na brizi! PS: današnji dan odmora u Jerevanu nam je svima strašno prijao. Naspavali smo se, razvlačili po kafićima, Sunce, 25C... Evo, ovo kucamo dok klopamo sladoled. Uradili smo i redovan servis jednog Stroma, tako da sutra nastavljamo ka najvećem izazovu - Karabahu! Nemamo vize, ali imamo foru za ulaz. Drž'te nam palčeve Hvala tebi sto si se javio direktno u etar Samo napred, pratim sa puno paznje. Veliki pozdrav i Italije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li postedeli i Stanimira? Gledam one slike gore (3. odozgo) a Severian k'o avet!!! Mozda malo i zbog kvaliteta fotke, al mi deluje prilicno iscrpljeno. Kakav je sad sa zdravljem? Moram da priznam da se ne ssećam kada sam 15 dana u kontinuitetu bio ovoliko kilav . Te alergija, te prehlada, te ovo, te ono, od jutros ponovo alergija ali je tučemo antihistaminicima... To je od verovatno od malo spavanja i stresa... Ipak, nema stajanja i najbolje mi je na motoru Hvala na brizi! PS: današnji dan odmora u Jerevanu nam je svima strašno prijao. Naspavali smo se, razvlačili po kafićima, Sunce, 25C... Evo, ovo kucamo dok klopamo sladoled. Uradili smo i redovan servis jednog Stroma, tako da sutra nastavljamo ka najvećem izazovu - Karabahu! Nemamo vize, ali imamo foru za ulaz. Drž'te nam palčeve Uvek sam uz vas braćo!Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan U nadi da je cariniku zena dala prethodno vece i da ce biti raspolozen kad vi naidjete, VEDRO NEBO I DOBAR ASFALT ZELIMO! NEMA POVLACENJA, NEMA PREDAJE !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 10, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Direktan prenos iz Jerevana... Srbija vs Japan 1 : 0 Sreca, sreca, radoss 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Septembar 10, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan U nadi da je cariniku zena dala prethodno vece i da ce biti raspolozen kad vi naidjete, VEDRO NEBO I DOBAR ASFALT ZELIMO! NEMA POVLACENJA, NEMA PREDAJE !! Dala mu ne dala...mi prolazimo. Kada smo bili na gruzijskoj granici,na putu ka jermenskoj. Mnogo smo se spajtali sa graničarima. Poznato je da i oni međusobno nisu u nekoj ljubavi. Jedan od Gruzijskih graničara je došao i rekao: "When you are close to their border,don't stop - just accelerate!" Hvala druže za lepe želje! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Direktan prenos iz Jerevana... Srbija vs Japan 1 : 0 Sreca, sreca, radoss Mlogo muškobanjasta ova Japanka,da nije možda Japanac,daleekobilo... :lol: SVE NAJBOLJE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je...vidim da elana i humora ne fali, samo tako...msm. pun gas napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Direktan prenos iz Jerevana... Srbija vs Japan 1 : 0 Sreca, sreca, radoss Ako, podvlacim "ako", Nemanja ima bar malo crnogorske krvi u sebi mozemo ovo protumaciti i kao simbolican, realnom zivotu blizak gest pomirenja dva naroda i dve drzave ... a ne kao ono formalno okoncanje crnogorsko-japanskog rata priznavanjem nezavisnosti Crne Gore od strane Japana 2006. godine p.s. braco Crnogorci ne zamerite na maloj sali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 11, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo u Goris, gradić na jugu Jermenije. Danas smo se popeli na nekih 2200 mnv, i ušli u oblake, bukvalno. Malo nas je i plaknula kiša, ali nije nas poremetila uopšte Uskoro će biti i vest na blogu, pa navratite večeras http://www.hittheroad.rs/2012/09/11/dan-16-ekspedicija-stigla-u-goris/ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...