Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 7, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove mape. Iz Turske u Gruziju su prešli preko toliko malog prelaza da ne postoji na Bing mapi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo još malo pa na pola puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan sssilver@gmail.com or +374-SSSILVER njegov blog: One Hell of a Ride .com Areg iz Jerevana, iscimajte ga ako vam se upoznaje/vozi sa lokalnim bajkerima, kontaktirao sam ga vec i reche da bi se rado s vama iscimao po Jermeniji ili makar po gradu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Septembar 7, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usli u Jermeniju! Jako, jako naporan dan. Planirano je bilo da stignemo do Jerevana, ali nocimo u gradu Gymri, nekih 40km iza granice. Gruzija nas je kupila na prvu loptu. Sinoc kada smo stigli u Ahalidze mislili smo samo da prespavamo. Jutros su u nasu cast pevali u crkvi na velikoj tvrdjavi iznad grada (!!!), potpuno neverovatno koliko su gostoprimljivi. To je trebalo cuti, jezili smo se koliko je velicanstveno bilo. Kazu: gosti su dar od Boga. Puno sitnih problema danas. Pao mi je motor na pumpi danas, bio sam totalno iznerviran jer su me zalili benzinom. Pukao levi retrovizor, posle polomio kofer na nekom krateru na izlazu iz Gruzije. NA kraju pukao nosac za gopro i odvalio se (srecom u stajanju). Odlucili da ne izazivamo sudbinu do Jerevana i pronasli neki smestaj u Gymriju. A predeli ceo dan neverovatni, smejemo se svi i kao da vozimo u filmu. Odosmo sada da doruckujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 7, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i da vizuelizujem post iznad: Bice jos. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Septembar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, uživajte u svakom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno , samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi samo napred.Mimi,puno sreće i podrške i jedva čekam iz prve ruke o avanturi.Severian zaboravićeš na te sitne nezgode,a ostaće lepe uspomene.SašaP munze znaš me znam te,uživaj.Skitlles odlične fotke,al nisam ni sumnjao . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,fotke su fenomenalnesamo napred sitni pehovi su sastavni deo vožnje motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 7, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 7, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bre od ovoga može da se rikne! Baš ste me totalno poremetili. Toliko mi je žao što nisam sa vama da ne mogu rečima da opišem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadoknadices Ti to sledece godine, tako da nemoj da brines 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 8, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Majstori ste vi,mozete vi i sa po pola špigle. Ja upravo stigao kuci sa pola mozga i nekoliko polovina buteljki,ali bockam nekako i gledam i uzivam.... Samo hrabro i polako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Septembar 8, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Inace samo da napomenem...jos malo pa 4000 km. Nije malo. Ili jeste Nocas smo prvi put "dovoljno" spavali. Bar ja. Severian je do 2 sredjivao rutu. Mimi je (k)brao kruske iz dvorista. A Skittles je vezbao kadriranje na lokalnom leptiru. Milos kao Milos...uglavnom los. P.S. Zeljko(gosp.Usamljeni Jahac),samo da znas,smrzli smo se dok smo snimali fotku. Nemanja je rizikovao i cast i prelazak granice slikanjem iste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 8, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ufff kakve slidze ... Koja je ono granica na slici? Gdje ste sad? Nista ne pisete za nas nepismene. I jos jedno pitanje: Zar nema Sale neki Hilux ili tako nesto u koji su mogli stati svi koferi? Sto izabraste Room-nema-ster? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Zeljko(gosp.Usamljeni Jahac),samo da znas,smrzli smo se dok smo snimali fotku. Jes' vala i meni bi nesto cudno na slici :-))) Zakopcani ste do grla!!! Priznajte da ste ipak hteli da se ponasate u skladu sa lokalnim obicajima ;-) Pozz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 8, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Jerevan, sve po planu, sve okej Ocekujte vest i fotografije veceras. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Septembar 8, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan ufff kakve slidze ... Koja je ono granica na slici? Gdje ste sad? Nista ne pisete za nas nepismene. I jos jedno pitanje: Zar nema Sale neki Hilux ili tako nesto u koji su mogli stati svi koferi? Sto izabraste Room-nema-ster? To je DACIA Duster,odlično vozilo od Renault Nissan Srbija. Birali smo i nije moglo bolje. Inače granica je Gruzija - Jermenija. Sve ukupno čekanje i drndanje od strane graničara oko 3h. A temperatura 14´C. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 8, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sale, a da kontaktiraš Arega iz Jerevana za te tvoje kočnice? Imaš par postova gore njegov kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Septembar 8, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, a da kontaktiraš Arega iz Jerevana za te tvoje kočnice? Imaš par postova gore njegov kontakt. Kontaktiran je. Idemo sada da se vidimo sa njim. Javljamo utiske i detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 8, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mladine strane Jos jedan predivan dan, prepun smeha i zahebancije...Vise na blogu http://www.hittheroad.rs/category/blog/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli i na svadbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krkirs 0 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlično vi napredujete, ako sam dobro skapirao i pored problema koji su vas zadesili napredujete po planu ? ps:slike su zaista očaravajuće, samo napred i srećnooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...