Arakis 5946 Napisano Maj 31, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/reel/3597527337235399?mibextid=SgK0Dm&s=yWDuG2&fs=e 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9713 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Konačno, korak koji će možda stvarno da pomeri McLaren ka vrhu Veliki transfer: Iz Red Bula u Meklaren WWW.B92.NET To se upravo dogodilo Robu Maršalu, čoveku koji napušta Red Bul kako bi se priključio Meklarenu od januara 2024. godine, zvanično je... (Naravno, objavljeno i na bitnim svetskim sajtovima, ali evo na srpskom )Nadajmo se ali teško. Da kojim slučajem (u nekom zamišljenom univerzumu) dovedu A.Newey-a...Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8638 Napisano Maj 31, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Interceptor BP je napisao: Nadajmo se ali teško. Da kojim slučajem (u nekom zamišljenom univerzumu) dovedu A.Newey-a... Mislim da ne postoji nikakva šansa da Newey ode u bilo koji drugi F1 tim, tj. mislim da, kad bude odlazio iz Red Bulla da će to biti u penziju. Eventualno, možda će se baviti onim jedrilicama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9713 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam zato sam i tako napisao. Kad Ferrari nije uspeo da ga odvuče pred produženje ugovora sa RB onda je to to. Inače kao glavni razlog odbijanja Italijana se spominje da Adrian ne želi da se seli iz svoje zemlje.Pametan čovek a i pare više ne igraju ulogu.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Maj 31, 2023 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zaludan je napisao: Konačno, korak koji će možda stvarno da pomeri McLaren ka vrhu Treba ce neki novi Ron Denis za sam vrh. Ako nisam nesto propustio, Meklaren nije obezbedio ekskluzivnog dobavljaca motora od 2026. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5308 Napisano Jun 1, 2023 Pana, 527 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2023. at 9:49, Arakis je napisao: https://www.facebook.com/reel/3597527337235399?mibextid=SgK0Dm&s=yWDuG2&fs=e ... исто сам налетео на ово... гледао... па се пребацим на ТВ... па опет на ово. Нестварно. Тренутак када се Верштапен десном страном одбија од банкине и то га не успори него још освоји пол позицију 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Jun 1, 2023 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9713 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično te 2007-e bili najlepši bolidi.Nekako naj skladniji i najelegantniji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi lepše izgleda formula 2 ili 3 koji do nekle liče na te stare F1. Danas F1 pokušava da usmeri svaki deo vazduha 5 metara ispred i 2 metra iza ili šta već pokušavaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5308 Napisano Jun 4, 2023 (promenjeno) Pana, 527 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan F2 : V6 - 3,4L turbo 620HP ( F3 380 ) , 6 brzina - trkanje za sve pare pa kom opanci kom obojci . U F1 prvi pobedi 20 sek ispred drugog. Verštapen sa "sporijim gumama" u prvih par krugova pobegne 4 sek ... Ferarijev strateg najveći klovn najbžeg cirkusa : Lekleru tvrde gume menja u 17 krugu , nekome meke izdrže 25... Ako ovako nastave , moraće da uvedu Hendikep kao u konjičkom sportu. Promenio Jun 4, 2023 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Jun 7, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan How Schumacher fared on Mercedes bow and return to F1 action WWW.CRASH.NET Mick Schumacher admitted he “felt it physically” on his return to the cockpit of an F1 car for the first time in seven months. Promenio Jun 8, 2023 član Fredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Jul 5, 2023 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sto je samo tecina trka u Evropi, al sto glavna trka u subotu..... Saturday night grands prix at opening rounds of 24-race F1 2024 WWW.CRASH.NET The first two rounds of the F1 2024 calendar will stage grands prix on Saturday nights, rather than the traditional Sunday slots. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Jul 5, 2023 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan F1 2024 CALENDAR: FULL SCHEDULE AND EVERY DATE OF EVERY RACE ROUND GRAND PRIX VENUE DATE Round 1 Bahrain Sakhir Feb 29-March 2 Round 2 Saudi Arabia Jeddah March 7-9 Round 3 Australia Melbourne March 22-24 Round 4 Japan Suzuka April 5-7 Round 5 China Shanghai April 19-21 Round 6 Miami Miami May 3-5 Round 7 Emilia-Romagna Imola May 17-19 Round 8 Monaco Monaco May 24-26 Round 9 Canada Montreal June 7-9 Round 10 Spain Barcelona June 21-23 Round 11 Austria Spielberg June 28-30 Round 12 United Kingdom Silverstone July 5-7 Round 13 Hungary Budapest July 19-21 Round 14 Belgium Spa July 26-28 Round 15 Netherlands Zandvoort August 23-25 Round 16 Italy Monza Aug 30-Sept 1 Round 17 Azerbaijan Baku Sept 13-15 Round 18 Singapore Singapore Sept 22-24 Round 19 USA Austin Oct 18-20 Round 20 Mexico Mexico City Oct 25-27 Round 21 Brazil Sao Paulo Nov 1-3 Round 22 Las Vegas Las Vegas Nov 21-23 Round 23 Qatar Lusail Nov 29-Dec 1 Round 24 Abu Dhabi Yas Marina Dec 6-8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8638 Napisano Jul 5, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Više me nervira što su evropske trke pomerene na 15h nego bilo šta drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5308 Napisano Jul 10, 2023 Pana, 527 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan ... kako su Meklareni krenuli na startu mislio sam biće nešto ... Velik napredak ali još uvek su iza Red Bula. Ferari opet ima cirkuzanta za stratega. Vilijams se budi ! U F2 daleko zanimljivije , borbenije , urnebesnije . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Jul 10, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Svakako jeste ovo ogroman skok za Meklaren... Mislim da skoro niko nije imao ovakav skok nakon izmena u toku sezone. Videćemo šta će sledeća trka da donese ali očekujem slabiji Meklaren, Williams takođe... Za Maxa u RB-u mi se čini da, ukoliko ga ne želimo na podijumu, krene bar 10 krugova posle svih... Pa da bude zanimljivo... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мени је искрено непојмљиво, како тако једна велика (можда највећа) екипа попут Ферарија дозвољава себи да се онакве ствари дешавају. И то је први, него хиљадити пут. Знаш да немаш темпо на тврдим гумама и ти их стављаш на 20 кругова до краја, иако сви стављају меке. Свесно себи усера*аш трку. Видиш по Раселу да можеш на коришћеним меким да извозиш скоро 30 кругова и опет радиш контра. Да ставе глуве и ћораве мислим да би боље одрадили стратегију за трку него ти њихови стручњаци јуче. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Jul 10, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod ferarija je najzanimljivije što ih napuštaju ljudi koji rade dobar posao... Ali godinama se svi bukvalno sprdaju sa strategijom ferarija a čini mi se da tu jedino nije bilo promena i da strategiju vode isti ljudi već godinama... Prosto mi je verovatno da ne vide ni ono što mi vidimo na ekranima... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8638 Napisano Jul 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Marko05 je napisao: Мени је искрено непојмљиво, како тако једна велика (можда највећа) екипа попут Ферарија дозвољава себи да се онакве ствари дешавају. И то је први, него хиљадити пут. Pa, OK, ako pratiš F1 od Šumahera naovamo, onda da, to tako izgleda. A u stvari, to je norma u Ferrariju, i, kad uz ogromne pare koje imaju, uspeju da slože kockice, onda i bude nešto od njih. A između "dve dobre generacije" haos Čisto podsećanja radi - pre Šumahera, Ferrari je poslednju titulu uzeo 1979. Kimi je došao dok su još u pitanju bili ostaci tog Ferrarija, i uz to je bio apsolutno najbrži vozač F1 u svoje vreme. Pa onda, tom analogijom, pre 2028, ne nadajte se ničemu od Ferrarija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9713 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ferari nije imao nove meke gume da stavi jer su u kvalifikacijama neplanski morali potrošiti set više. Naravno to ne znači da im je strategija jača strana upravo suprotno samo eto zašto nisu montirali ss gume. Lando je odličan vozač i voleo bi da su složili dobar bolid za njega ali ovo je specifična staza i mislim da je ovo na žalost samo izuzetak.Isto i Lando nije imao nove ss gume pa je dobio tvrde jer nisu hteli da rizikuju sa korišćenim ss.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Interceptor BP je napisao: Ferari nije imao nove meke gume da stavi jer su u kvalifikacijama neplanski morali potrošiti set više. Naravno to ne znači da im je strategija jača strana upravo suprotno samo eto zašto nisu montirali ss gume. Lando je odličan vozač i voleo bi da su složili dobar bolid za njega ali ovo je specifična staza i mislim da je ovo na žalost samo izuzetak. Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Није ни Хамилтон имао нове меке, ставио је коришћене. Чак, мислим да нико од возача, сем Переза, није имао нове SS. Расел је са коришћеним гумама (мислим да су биле коришћене 3 круга) од почетка трке згазио око 30 кругова. Он им је био параметар да меке гуме могу сигурно да издрже до краја, тих 20 кругова. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8638 Napisano Jul 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Interceptor BP je napisao: Lando je odličan vozač i voleo bi da su složili dobar bolid za njega ali ovo je specifična staza i mislim da je ovo na žalost samo izuzetak Baš tako. Svakako, sledeća je Hungaroring - znaćemo vrlo brzo. Ja sam navijač McLarena, i voleo bih da grešimo i ti i ja, ali nažalost, od 2008. naovamo svaki napredak je bio samo trenutan, pa mi je teško da se nadam nečemu više... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8638 Napisano Jul 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Он им је био параметар да меке гуме могу сигурно да издрже до краја, тих 20 кругова. Rasel je parametar samo Hamiltonu. Svaki bolid troši gume na svoj način, i timovi mogu da se pouzdaju samo u svoje podatke za tako nešto, a realno, staviti korišćenu crvenu gumu na 20+ krugova do kraja je rizik ako nisi baš 100% siguran da će da izdrži. I mislim da je baš borba Hamiltona i Norisa to lepo pokazala - jesu korišćene meke brže od novih tvrdih, ali samo par krugova, i nedovoljno za preticanje na Silverstonu. Da je umesto Norisa bio neki Ferrari sa tvrdim gumama, Hamilton bi ga prošao k'o da je parkiran. U McLarenu nisu bili sigurni u meke gume, i inženjer je lepo rekao Landu "tvrda je najbolja ZA NAS". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, zaludan je napisao: Rasel je parametar samo Hamiltonu. Svaki bolid troši gume na svoj način, i timovi mogu da se pouzdaju samo u svoje podatke za tako nešto, a realno, staviti korišćenu crvenu gumu na 20+ krugova do kraja je rizik ako nisi baš 100% siguran da će da izdrži. I mislim da je baš borba Hamiltona i Norisa to lepo pokazala - jesu korišćene meke brže od novih tvrdih, ali samo par krugova, i nedovoljno za preticanje na Silverstonu. Da je umesto Norisa bio neki Ferrari sa tvrdim gumama, Hamilton bi ga prošao k'o da je parkiran. U McLarenu nisu bili sigurni u meke gume, i inženjer je lepo rekao Landu "tvrda je najbolja ZA NAS". Ок, може се и тако посматрати. Али опет, по мени, боље да су ризиковали са црвеним као и сви, па шта буде. Овако су осигурали 9. и 10. позицију, јака ствар. Ако већ знаш да са тврдим гумама немаш ни промил шансе, онда се коцкаш на меким па шта буде. На страну ова трка, ја се не сећам кад је Ферари у задњих пар година погодио са стратегијом током трке. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Jul 10, 2023 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jašim je napisao: ... kako su Meklareni krenuli na startu mislio sam biće nešto ... Velik napredak ali još uvek su iza Red Bula. Ferari opet ima cirkuzanta za stratega. Vilijams se budi ! U F2 daleko zanimljivije , borbenije , urnebesnije . Mislim da RedBul ima jos rezerve koju ne pokazuje, cisto radi zanimljivosti sampionata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...