sole92 220 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ni trka nije svidela... Ono smenjivanje i preticanje na smenu mi nije dalo uzbudjenja nimalo. Ovaj overake boost mu da to malo snage da pretekne, sto vodeci nema. Kada imaju oba bolida, opet nista od preticanja... I nakon trke mi deluje da RB jedini moze da pridje Mercu, Ferrari sa ovim (starim) boljkama jok. Nikada mi nece biti jasno da toliko lose rukovode trkom, katastrofa. Sami sebe pobede svaki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12411 Napisano pre 13 sati 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da, po komentarima vozača izgleda da je crnje nego što izgleda. Ove fore sa boost/overtake su izgleda baš loše. Ima preticanja k'o u priči, ali kao da je NASCAR - to što je neko ispred, više praktično ništa ne znači. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14007 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 1425 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Problem je i što više gledaju u volan nego ispred sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 7609 Napisano pre 12 sati Pana, 752 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ko ispratio Uga ( F3 ) Dečkić (19god) već sad ima visinu za neke druge sportove (blizu 2m) a ima šanse da će još da poraste F2 : Bugarin debituje sa prvim mestom Kad mi je do gledanja trka pogledam ove niže kategorije . Nemaju veze sa ovim "Najbržim cirkusom" (sa Ferarijem kao najvećim klovnom) Brza deca , zanimljiva i bez novih pravila, novotarija , baterija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22789 Napisano pre 9 sati Integrisan, 7229 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lap By Lap (@lapbylap) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 68K likes, 67 comments - lapbylap on February 26, 2026: " At the 2022 British Grand Prix, Carlos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...