sole92 235 Napisano juče u 08:29 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prva trka ove godine u kojoj sam uzivao. Dueli izmedju dva Mercedesa na ivici, dueli Maxa i Luisa... I ne znam koji moj bi McLarenu sa strategijom.... Samoubili se u stilu Ferarrija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14668 Napisano juče u 08:44 Ne silazi, 1478 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro...rizikovali i nije uspelo mada takav rizik je pre za očekivati od slabijih timova. Kako Piastri kaže "Da je padalo još malo, izgledali bismo kao heroji. Ovako smo ispali idioti.” 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 857 Napisano juče u 08:58 Zainteresovan, 384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, kalkulise se i grijesi se. Ono sto je mene zacudilo jeste to, sto zbog odlozenog starta i vise formacijskih krugova je Meklaren imao vremena da ispravi gresku. U dva navrata tokom dva formacijska kruga im Piastri govori da treba da se presaltaju na druge gume, ali se izgleda virus iz Ferarija siri i na druge timove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8096 Napisano juče u 12:22 Pana, 778 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan А Ф2 ? Као да су им ставили љуту паприку у дупе , сви ко мува без главе . Бегановић трагичар . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8096 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Pana, 778 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Toto Vuk izjavo da je na Raselovom W17 došlo do kvara sa strujom. Znači kalamator ! Inače , Džordž je kažnjen sa 5.000 za bacanje štitnika sa bolida. Promenio pre 3 sati član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...