Rade koenig 1052 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam trenutno van Beograda i nisam u mogucnosti da vozim svakodnevno motor vec samo vikendom vise nego dobro bi mi dosla neka vikend voznja stoga me zanima da li postoji neka u planu u narednom periodu??? Skoro sam kupio motor napokon ga sredio da finkcionise kako treba pa bi voleo malo voznje Nadam se da me razumete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 2, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaš gorivo... malo mašte i cepaj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde sve piše http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77859-kalendar-2012/ ako imaš volje i vremena Bandolero ti je sve rekao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ikad bude napravio konkurs za najgluplju otvorenu moto temu bices u samom vrhu 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ikad bude napravio konkurs za najgluplju otvorenu moto temu bices u samom vrhu Čisto sumnjam. Jaka je konkurencija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kako shvatam pokretaca teme, Rade pita planira li neko neku voznjicu koju nece najaviti na forumu, pa da se pridruzi. Ne znam zasto smatrate ovo gluposcu. 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 2, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno... zar mora covek da proverava sve na forumu, da slucajno ne napravi 'glupu' temu... ja kapiram coveka... hoce da se provoza i trazi drustvo Ocu ja na vikend voznju. OCU! OCU! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja odo u CG sledece sedmice, pa ako ce neko da se prikljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15677 Napisano Jul 2, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ikad bude napravio konkurs za najgluplju otvorenu moto temu bices u samom vrhu Sto si ti neki pametan decak 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno... zar mora covek da proverava sve na forumu, da slucajno ne napravi 'glupu' temu... ja kapiram coveka... hoce da se provoza i trazi drustvo Ocu ja na vikend voznju. OCU! OCU! Naprimer dogovorimo mesto okupljanja(npr zmaj ili pumpa kod Steka zavisi gde bi išli),nek neko predloži rutu,i upoznamo se,provozamo...ja sam za... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Za neupucene@ nalazite se na mestu odredjenom za Bjbikers vikend voznje koje su unapred datumski i sadrzajno isplanirane. Tacno se zna kada, gde, zasto i to mozete naci na ponudjenom linku. Ako sami imate ideju napisete fino sve u predloge za vikend voznju, skupite se i cepate. Ipak cisto sumnjam, to je teza varijanta jer nemate mucenog Severiana da maltretirate za sve i svasta. Satelis@ Hvala za to decko 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15677 Napisano Jul 2, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za neupucene@ nalazite se na mestu odredjenom za Bjbikers vikend voznje koje su unapred datumski i sadrzajno isplanirane. Tacno se zna kada, gde, zasto i to mozete naci na ponudjenom linku. Ako sami imate ideju napisete fino sve u predloge za vikend voznju, skupite se i cepate. Ipak cisto sumnjam, to je teza varijanta jer nemate mucenog Severiana da maltretirate za sve i svasta. Satelis@ Hvala za to decko Eto, vidis kako nije tesko biti fin i lepo odgovoriti kolegi. Satelis@ Hvala za to decko.... nema na cemu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 2, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mikula, opet piješ! Žgaravica, a? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jul 4, 2012 (promenjeno) Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio motor napokon ga sredio da finkcionise kako treba pa bi voleo malo voznje Nadam se da me razumete Razumemo svi, to je početak. Polako, ako baš ne voliš da se voziš sam, sačekaj neku vožnju, pa okupi ekipu za češće druženje... Inače, ako nisi mnogo prešao na tom tandrkalu, izvozaj malo sam, da se navikneš na motor, nije lako voziti u koloni 200 km. I treba naravno pravovremeno reagovati, ne daj Bože pada ili nečeg sličnog. Provali kako ti mašina radi, pa lagano... Za neupucene@ nalazite se na mestu odredjenom za Bjbikers vikend voznje koje su unapred datumski i sadrzajno isplanirane. Au Mikula, čovek priznade sam da je neupućen, nemoj odma' po brnjici, nemaju svi rakovičko neformalno obrazovanje. Ako sami imate ideju napisete fino sve u predloge za vikend voznju, skupite se i cepate. Ipak cisto sumnjam, to je teza varijanta jer nemate mucenog Severiana da maltretirate za sve i svasta. Jednom se piški, drugi ostao bez goriva, treći sipao lož ulje u savršenu mašinu.... A ne pominješ mučenog Arakisa? Kontakt brave, akumulatori, anlaseri, CDI x beskonačno... EDIT: I naravno REGLERI. Promenio Jul 4, 2012 član lawyer 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Rade nema te ,ako si za opuštenu vožnju do moto skupa u gulubincima napiši nešto,inače za dušebrinike ovde bi se radilo o vožnji od 2-3-4 motora,verujem da bi se nekako snašli(što se tiče piški mi se i ostalo)a mislim da se podrazumeva da se kreće s ispravnim motorom.Ko je za nek napiše nešto ,pa da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala onima koji svoj mozak koriste i razumeju sta sam hteo reci tj. pitati. Trenutno neplanirano imam intezivnu obuku (policija) pa nisam u mogucnosti da budem gde ima interneta,tako da ne zamerite. Upravo ovom temom sam hteo da napravim ili da se ukljucim u neku grupicu pa da bar jednem mesecno idemo u neku voznjicu:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac nema potrebe da te komentarisem. Najvise volim kad neko panetuje a znas jednu poslovicu-NEMA GLUPIH PITANJA SAMO GLUPIH ODGOVORA... Lad i fi011 mozemo da se organizujemo....:-) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ovako kolega ja ću biti na pumpi Zmaj 1(to je pravac od Niš-a ka Zagreb-u) u 18.30 čekam te tamo,crvena Honda transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 7, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 18.30h ? Sad mi je jasan tvoj nick LAD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan u 18:30 okupljanje, malo kašnjenja i malo upoznavanja = 19:30, pokret u 20:00 i vožnja do 21:30. to možeš platiti samo master card.om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo pocetkom avgusta do Sarajeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost sam bio sprecen danas da idem. Svakako sam se smorio zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8252 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kako Rade ispali ekipu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan auh,,,,pročitah i nasmejah se lepo... U dokolici forum je odlična stavka... :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako Rade ispali ekipu nisam ispalio zaista nisam mogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...