AIeksandar 396 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan 4. lasta u prasinu LOOOOOOOOOOOOOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Jun 30, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Šta raditi sa zmijom na motoru? Smatram da je najpametnije ne raditi ništa! Iz nekog razloga ne mogu da vidim snimak, pa samo na osnovu komentara nagađam šta je kolegu snašlo. Da li je otrovnica ili nije totalno je nevažno jer teško da bi neko u takvoj situaciji pokušavao da "identifikuje" vrstu zmije. A i zmija uglavnom neće da napadne ukoliko je mi ne uplašimo na neki način. Dakle samo mirno (ako je moguće). Evo kako ovaj poskok lepo uživa (i sprema se da napadne drugara koji prilazi da fotografiše). Fotografija je nastala juna 1999. u blizini karaule Morina, (gde je poskoka bilo na svakom koraku). (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 30, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je iz Brazila, njemu je susret sa zmijom kao nama sa pčelom. Viđa ih svaki dan i verovatno zna i koja je vrsta i kako da se ponaša, eto i pri brzini od 250 na sat. Razumem ljude koji imaju fobiju, ali ipak mislim da se zmije više plaše od ljudi nego mi od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je iz Brazila, njemu je susret sa zmijom kao nama sa pčelom. Viđa ih svaki dan i verovatno zna i koja je vrsta i kako da se ponaša, eto i pri brzini od 250 na sat. Razumem ljude koji imaju fobiju, ali ipak mislim da se zmije više plaše od ljudi nego mi od njih. Nisam siguran da bi se zmija uplašila od mene više nego ja od nje. Mislim ... nisam neki lepotan, ali nisam baš ni da zmije beže niz ulicu od mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 1, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda si zmijama lep? One nemaju čulo vida kao čovek već uočavaju termalne razlike, tako da što si topliji to si im privlačniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam hteo da skinem neka dovodna creva za gorivo sa nekog auta koji mi stoji u dvorištu već par godina. Pošto je bilo leto onako polunag sam legao na travu i zavukao se pod njega i počeo da čupam creva, i odjedared od nekud ispade pacovčina od sigurnih po kile i padne mi na stomak i preko grudi i face pobegne u pm(osetio sam njegova dlakava muda po nosu i čelu)....vrištao sam kao žensko(pičkica) još sigurno 15sec i ako je već davno kidnuo, a toliko je trerbalo i momku koji radi kod mene da čuje da vrištim, uplašio se i on i uhvatio me za noge i čupa me napolje a creva i šelne koje sam otkinuo sa patosa me deru po stomaku i grudima, ja se i dalje derem i držim za trap da me ne vuče a on jadnik i dalje vuče misli da se nešto desilo pa ne mogu da izađem....čitav haos u dvorištu..ja vrištim , ovaj se dere, kerovi laju...............trebalo mi je pola dana i dve rakije da dođem sebi...e sad zamislite šta bi bilo da mi zmija iskoči iz motora u toku vožnje :lol: :lol: 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Jul 1, 2012 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan idi bre gargi umro sam od smeha :):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 1, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Gargi, caaaaare!!! Jutarnja doza smeha - hvala ti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jul 1, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan i meni jednom pacov stao na nogu,usrao sam se,znaci vristao sam ko devojcica(da ne kazem nesto drugo ) otprilike ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 1, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...(osetio sam njegova dlakava muda po nosu i čelu).... aaahahahahaha kako slikovito opisano... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 1, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Gargi druže + od mene. Kopirao u "Šta vas je obradovalo danas?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam hteo da skinem neka dovodna creva za gorivo sa nekog auta koji mi stoji u dvorištu već par godina. Pošto je bilo leto onako polunag sam legao na travu i zavukao se pod njega i počeo da čupam creva, i odjedared od nekud ispade pacovčina od sigurnih po kile i padne mi na stomak i preko grudi i face pobegne u pm(osetio sam njegova dlakava muda po nosu i čelu)....vrištao sam kao žensko(pičkica) još sigurno 15sec i ako je već davno kidnuo, a toliko je trerbalo i momku koji radi kod mene da čuje da vrištim, uplašio se i on i uhvatio me za noge i čupa me napolje a creva i šelne koje sam otkinuo sa patosa me deru po stomaku i grudima, ja se i dalje derem i držim za trap da me ne vuče a on jadnik i dalje vuče misli da se nešto desilo pa ne mogu da izađem....čitav haos u dvorištu..ja vrištim , ovaj se dere, kerovi laju...............trebalo mi je pola dana i dve rakije da dođem sebi...e sad zamislite šta bi bilo da mi zmija iskoči iz motora u toku vožnje :lol: :lol: + :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Jul 1, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam hteo da skinem neka dovodna creva za gorivo sa nekog auta koji mi stoji u dvorištu već par godina. Pošto je bilo leto onako polunag sam legao na travu i zavukao se pod njega i počeo da čupam creva, i odjedared od nekud ispade pacovčina od sigurnih po kile i padne mi na stomak i preko grudi i face pobegne u pm(osetio sam njegova dlakava muda po nosu i čelu)....vrištao sam kao žensko(pičkica) još sigurno 15sec i ako je već davno kidnuo, a toliko je trerbalo i momku koji radi kod mene da čuje da vrištim, uplašio se i on i uhvatio me za noge i čupa me napolje a creva i šelne koje sam otkinuo sa patosa me deru po stomaku i grudima, ja se i dalje derem i držim za trap da me ne vuče a on jadnik i dalje vuče misli da se nešto desilo pa ne mogu da izađem....čitav haos u dvorištu..ja vrištim , ovaj se dere, kerovi laju...............trebalo mi je pola dana i dve rakije da dođem sebi...e sad zamislite šta bi bilo da mi zmija iskoči iz motora u toku vožnje :lol: :lol: Samo dve rakije?! Pa ti uopšte nisi ni bio uplašen! Eeeee, ako su bile dve flaše to donekle menja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ,ma to je bilo k`о u onom vicu kad pop pripravnik treba da održi prvu propoved, al` ima tremu. pa traži savet od popa majstora, a ovaj mu kaže; nemaš bige, iza oltara imaš flašu rakije, drmni jednu čašicu da razbiješ tremu...nakon propovedi pita novjlija popa veterana, šefe kako je bilo...paaaa , nije bilo loše.., samo tri greške...rek`o sam ti jednu čašicu a ne celu flašu, osim toga Isusa nisu streljali partizani, nego su ga razapeli rimljani, i na kraju se ne kaže fajronat, nego amin! ne znam kakve veze ovaj prastari vic ima sa temom al` ne izdržah. Pre neku godinu sam hteo da skinem neka dovodna creva za gorivo sa nekog auta koji mi stoji u dvorištu već par godina. Pošto je bilo leto onako polunag sam legao na travu i zavukao se pod njega i počeo da čupam creva, i odjedared od nekud ispade pacovčina od sigurnih po kile i padne mi na stomak i preko grudi i face pobegne u pm(osetio sam njegova dlakava muda po nosu i čelu)....vrištao sam kao žensko(pičkica) još sigurno 15sec i ako je već davno kidnuo, a toliko je trerbalo i momku koji radi kod mene da čuje da vrištim, uplašio se i on i uhvatio me za noge i čupa me napolje a creva i šelne koje sam otkinuo sa patosa me deru po stomaku i grudima, ja se i dalje derem i držim za trap da me ne vuče a on jadnik i dalje vuče misli da se nešto desilo pa ne mogu da izađem....čitav haos u dvorištu..ja vrištim , ovaj se dere, kerovi laju...............trebalo mi je pola dana i dve rakije da dođem sebi...e sad zamislite šta bi bilo da mi zmija iskoči iz motora u toku vožnje :lol: :lol: Samo dve rakije?! Pa ti uopšte nisi ni bio uplašen! Eeeee, ako su bile dve flaše to donekle menja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jul 2, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ,ma to je bilo k`о u onom vicu kad pop pripravnik treba da održi prvu propoved, al` ima tremu. pa traži savet od popa majstora, a ovaj mu kaže; nemaš bige, iza oltara imaš flašu rakije, drmni jednu čašicu da razbiješ tremu...nakon propovedi pita novjlija popa veterana, šefe kako je bilo...paaaa , nije bilo loše.., samo tri greške...rek`o sam ti jednu čašicu a ne celu flašu, osim toga Isusa nisu streljali partizani, nego su ga razapeli rimljani, i na kraju se ne kaže fajronat, nego amin! ne znam kakve veze ovaj prastari vic ima sa temom al` ne izdržah. Pre neku godinu sam hteo da skinem neka dovodna creva za gorivo sa nekog auta koji mi stoji u dvorištu već par godina. Pošto je bilo leto onako polunag sam legao na travu i zavukao se pod njega i počeo da čupam creva, i odjedared od nekud ispade pacovčina od sigurnih po kile i padne mi na stomak i preko grudi i face pobegne u pm(osetio sam njegova dlakava muda po nosu i čelu)....vrištao sam kao žensko(pičkica) još sigurno 15sec i ako je već davno kidnuo, a toliko je trerbalo i momku koji radi kod mene da čuje da vrištim, uplašio se i on i uhvatio me za noge i čupa me napolje a creva i šelne koje sam otkinuo sa patosa me deru po stomaku i grudima, ja se i dalje derem i držim za trap da me ne vuče a on jadnik i dalje vuče misli da se nešto desilo pa ne mogu da izađem....čitav haos u dvorištu..ja vrištim , ovaj se dere, kerovi laju...............trebalo mi je pola dana i dve rakije da dođem sebi...e sad zamislite šta bi bilo da mi zmija iskoči iz motora u toku vožnje :lol: :lol: Samo dve rakije?! Pa ti uopšte nisi ni bio uplašen! Eeeee, ako su bile dve flaše to donekle menja stvar. Zaboravio si i deo gde mu kaze " i na kraju onaj muskarac u haljini se naziva pederom nego casni Oce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo jednom gledao klip i ne pada mi na pamet vise... Inace sto se tice da se ja, nedaj Boze, nadjem u toj situaciji najzalije bi mi bilo ovih kolega koji idu iza mene... prosli bi k'o lav kada juri Muju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 27, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan skinuli su video sa youtube-a ... "this video is no longer available due to a copyright claim by Launchpad Entertainment" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan samo ukucaj snake on a motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 27, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se vidi i ovde http://vbox.bg/watch?v=72036 Lik je objasnio kako treba ostati na motoru u svim situacijama Ja bi skocio, pa nek se je** zmija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 27, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, prestravio bi se... još bi pomislio da bi možda krenula da se zavuče pod kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da editujem poruku na pocetku teme ali linka jer stari nije vise u finkciji... Ako ima neki admin da ga ne mrzi nek samo edituje prvi post i zameni linkove! Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Odakle se stvori ovo cudo tu, nema nekih grana koje su bile iznad puta u tom trenutku Ovaj je iskulirao maksimalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...