Mikulanac 7909 Napisano Octobar 30, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Subotica, prolece 1991 Tamo negde, jesen 1991... prvi s'leva u donji red 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, sad sam sve na svetu video... Mikulanac s kosom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 30, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sad mosh dumresh 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Slikano krajem devedesetih na jugu Srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 30, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mosh dumresh Ahahahahaha ja već umirem.)))) Znači ludilo, sve sa onom ćubicom ispod titovke na prvoj slici. Treba i ostali da se otvore za slike majke mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno nije bilo "Zime za Eskime" prikazuju i ove dve fotke. Obuka se izvršavala i u takvim uslovima bez problema. Slikano na Beranovcu u decembru 1983. E sad se dobro vidi u kakvim uslovima i po kakvim smo putevima tada vozili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan A ova fotka je bila uslikana na Goču iznad Kraljeva. Kolege Kraljevčani ga sigurno znaju bolje nego ja. E tada - bilo je to negde u jan.1984 baš na taj dan se otvorila skijaška pruga na Goču i sječam se, da su nas pozvali iz kasarne da malo demonstracijski skijamo za publiku. Bila je posle i utrka između članova kluba i nas vojnika saobračajaca . baš je bilo ludo. E da još za info, - ovaj koji drži microfon je Bodan Arsovski, basista Leb i Sol. Da da i on je bio sa nama, doduše tada več stara Đomba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 2, 2012 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ crni leptir: na kosovu '99. bio snajperista, M76 plus zrak 4x24, ako dobro vidim? Svašta nešto: u JNA operator na BVP-u, u PJM snajperista, nišandžija na Browingu... Zima, ne znam ni ja više koje godine, Pećki okrug Položaj iznad sela Ovčarevo, opština Klina (bombardovanje) Klina (bombardovanje) Ja, pok. Gladović, pok. Beli U trenucima predaha na nekom od položaja 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Medju klasa (Januar 86-decembar 86)...Visoko(30 dana)Capljina(30dana)Sarajevo(Lukavica)10 meseci vozac.....na grupnoj slici stojim,na drugoj slici teren Kalinovnik. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zagreb 1985/86..amfibijska ceta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo - Beranovac 1983 Kraljevo - Beranovac - zima 83 - 84 god Vozili smo i kad je sneg padao, dešavalo se da mora ispred nas da ide Fap sa raonikom i čisti nam put . Negde oko Gornje Sabante - Zima 83 - 84 god 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno streliste u Sugubini,blizu Sabante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 22, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno streliste u Sugubini,blizu Sabante. Nije strelište - znao bi. Nego neki parking - proširenje gde smo stali da bi se učenici promenili ( oni što su vozili motore su prelazili u kamione i obrnuto ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 12, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Raška zima 1990 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Decembar 23, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Kraljevo Ribnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Vis 1983-ća, junska klasa, onaj sa ušesa sam ja, a ko bi mi drugi i smestio nego kragujevčanin Buka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pasuljana 1993 skenirano i odseceno i 1999 negde u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 26, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Možda negde imam još koju..al ova mi samo u kompu Godina pre bombardovanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 26, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Možda negde imam još koju..al ova mi samo u kompu Godina pre bombardovanja.. Jesi ti prvi s leva ili s desna 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj u sredini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Varaždin 1982. gluposti i zajebancija na terenu Jamadol, Karlovac, 1983. straža. U pauzi izmedju smena fotkanje sa predivna dva vučjaka, Astorom i Stelom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Septembar 2, 2013 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, kome o'secaš glavudžu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Varaždin 1982. gluposti i zajebancija na terenu Jamadol, Karlovac, 1983. straža. U pauzi izmedju smena fotkanje sa predivna dva vučjaka, Astorom i Stelom. Bas si sladak Nego, nisi mnogo porastao od 1983.?! :lol: :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 3, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A koji je on na toj slici ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...