Rolle2010 480 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li ostaje jos uvek dogovor za voznju po okolini Divcibara danas popodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte ljudi.. pa jel vi umete da čitate..?! Možda Crven Ban i Paša govore tj. pišu nekim valjevskim nerazumljivim dijalektom? A da li ostaje tura Rajac-Divcibare za petak od 10 h ...???? Ovako..,zbog raznoraznih otezavajucih okolnosti voznja u petak sa Rajca se otkazuje. Cekamo Vas na Divcibarama oko 18h i sledi voznja po okolini. Za subotu je planiran veliki krug (oko 200km) po Suvoboru, Maljenu i Povlenu. Polazak bi bio oko 9h ispred "Pepe". Nedelja...po Vasoj zelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Doduše posle Ban kaže 150km off-a.. Jos jednom. U subotu se krece u 9h ispred motela Pepa. Kilometraza ne bi trebala da bude neka velika do 150km kruga. al to je nebitno totalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao info: nas planinarski dom na Divcibarima bi trebao da bude prazan i verovatno cu u njemu spavati veceras, a sutra posle voznje nazalost najverovatnije moram nazad za BG. Ako nekom treba smestaj za veceras moze da se ubaci, ali da racuna da nema posteljine pa je vreca obavezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira gde spavas ja cu biti u Pepi od 18,-18i30h, dodji bar da popijemo pice i mozemo da se provozamo tu negde oko Divcibara. Za subotu sam ocigledno ja lupio, Pasa je glavni za rutu, znaci oko 200km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji šansa da se kreće ujutro od 10h (da mi krenemo iz BGDa u 8 u 8:15 smo u Lazarevcu i kupimo PeruS i onda moramo da pratimo njegov ritam pa bi stigli do 10 ) Ako nije problem da nam posaljete koordinate Pepe (posto ja nemam nikakvu predstavu gde se to nalazi). ps. meni su konji vraćeni u agregat i dosuto je kompresije... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je krivo sto ne mogu sa vama. Prosle godine mi je bilo super. Priroda je prelepa, a terena za voznju koliko hoces. Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 20, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao info: nas planinarski dom na Divcibarima bi trebao da bude prazan i verovatno cu u njemu spavati veceras, a sutra posle voznje nazalost najverovatnije moram nazad za BG. Ako nekom treba smestaj za veceras moze da se ubaci, ali da racuna da nema posteljine pa je vreca obavezna. a jel moze tamo da se spava i subotu na nedelju u vrecama, i za koje pare? I ima li tus i wc naravno? Popsi, pepa je bas u centru, u podnozju ski staze(ne one najnovije koja je otvorena pre par godina) ako ja dobro kapiram. Ako je to tu onda znam gde je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji šansa da se kreće ujutro od 10h (da mi krenemo iz BGDa u 8 u 8:15 smo u Lazarevcu i kupimo PeruS i onda moramo da pratimo njegov ritam pa bi stigli do 10 ) Ako nije problem da nam posaljete koordinate Pepe (posto ja nemam nikakvu predstavu gde se to nalazi). ps. meni su konji vraćeni u agregat i dosuto je kompresije... :D Upotrebite bic da ide brze a "Pepa" je sto metara od centra u pravcu Kaone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jul 21, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao što nisam mogao da vam se pridružim, trenutno sam na kratkom turističko-radnom obilasku Švajcarske :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene malo slika, nadam se da sam izabrao najbolje koje predstavljaju ovo nase vikend druzenje. Ostali koji nusu bili nek uzivaju u slikama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su dosli na jednom prelepom druzenju i nezaboravnoj provedenoj voznji, zezanciji i dozivljajima koji su se desili. Apsolutni car koji je zasenio sve nas je definitivno Pera-S. :D :D 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stigli kućama, zdravi i pravi... organizatorima sve pohvale i puuuuuuuuuuuuno hvala za vožnju koja nam je svima prijala i predele koji su zaista fenomenalno... slike uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 22, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Car samo da se javi da je stigao kuci! Sjajna voznja, potpuno opustena, prosarana raznoraznim terenim i svakojakim "incestima" sto bi rekla tanja savic. Sve pohvale crven banu i pashi na organizacije i trasiranju terena!!! Od mene slika nema nikakvih(nakrpicu jednog dana i ja pare za fotoaparat...) ali sigurno ih nece nedostajati kad drugari budu postavili bar deo onoga sto su zabelezili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji nismo mogli da dodjemo, nestrpljivo cekamo ostale fotke i najnoviju pripovetku "O Caru Peri". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedno veliko hvala svima na predivno provedenom vikendu. Organizatorima svaka čast i do skorog viđenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, ranom zorom (8h) okupismo se na OMV pumpi... Kratak dogovor i krecemo ... u 8:15 smo u Lazarevcu gde nam se pridružuju Ledu, Misha (f) i PeraS... Malkice kasnimo na polazak I onda naravno kapiramo da neki nisu sipali gorivo pre polaska :D Dok se Pera bavi transportom naftnih derivata, imamo vremena da se posvetimo estetici... samo da nadjemo duck tape... Pera i dalje toči... Eto Vlajko, sad je ko novo :D Pošto je pretakanje i dalje u toku, neki zloupotrebljavaju Perinu situaciju No comment Kad smo već kod pretakanja, da odlijemo malo i za Mishu... Povratnik iz "sporije grupe" je zatezao gas kao onomad, pre provalije :D Fino podešavanje.. Obratiti pažnju na Janmara... i na ovoj slici obratite pažnju na Janmara :D bojim se da je zaražen Husa virusom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan At vs St :D Još jedna od retkih pauza :D "Pero nemoj da padneš da ti se ne smeju Teneraši..." 2 metra kasnije... Fenomenalan pogled... Kad bi ste samo znali koliko je napora bilo potrebno za ove prethodne slike... stepenice, moj najveći neprijatelj... Antidepresiv... Lagano prsnuće... Točenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...