Maxster 712 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Poceh juce da radim (kratko trajase odmor). Bio sam da vidim bebice, kad tamo, one mirne - spavaju. Ovaj motor, a sa njim i tema, je stavljen na cekanje dok ne nadjem drugu glavu a ko zna kad ce to biti... U opticaj dolazi i drugi motor jer su mi u firmi "Cubi" trazili 270€ da mi srede glavu ali ne garantuju za dugotrajnost. Na e-Bay-u sam nalazio neke kompletne motore za nesto malo vise para. Jedan prodaje firma i kaze sledece: "Kompresija na prvom cilindru je 9, na drugom 9, na trecem 9, na cetvrtom 10." I te podatke bi ta firma trebala da garantuje, koliko je meni poznato. Ali, videcemo kako ce se stvari dalje odvijati... Srečko, pa vrati se na 31 stranicu ove teme, gde sam ti več pred skoro 2 meseca dao isti taj L I N K za taj agregat. Da si me slušao več bi imao sređen motor. Dobro nije kasno, imaš dobar agregat motora za 290 € + Versand do Beća. To ti je mislim najbolja solucija za tvoj projekat, a da ne košta Länge mal Breite. Jedino ako si spreman da uložiš i da kupiš sve novo. Ali onda ( mislim, da se to ne isplati za taj model ) ti je jedno 2-3 hiljade € (samo agregat) premalo da ga središ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Da si me slušao več bi imao sređen motor. Да, у праву си, и треба ме мало преваспитати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ma..imam ja po kome mozes poslati iz beca za pazovu ajd daj te slike da vidim sta te muci....sa glavom Глава мотора је остала у Србији. Јбг. нисам имао места кад сам се враћао. Знаш ону класику, каже жена треба ми ово, ово, ово, ово, ово, ово и још само ово и готово... Потражићу неке слике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma.nek mi neko posalje tu glavu motora... to cubika nemoze da odradi ,ali..ali ima ko mozda moze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Три хандрид оф нафинг (Триста му ништа), има ли ова прича неки епилог или штогод друго, да некако буде заокружена? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Три хандрид оф нафинг (Триста му ништа), има ли ова прича неки епилог или штогод друго, да некако буде заокружена? Паааа, да се кошаркашки изразим, прва четвртина готова. Сад смо на клупи и разрађујемо тактику, како и шта... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Прва ЧЕТВРТИНА????? У красни.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti je ostala glava ( od motora ) - kod Foxmoldera ? Ako je kod njega - da je uzmem pa prebacim do Bokilića ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma Srecko je nakupovao motore kad ode u penziju da se zanima,jer niste to ukapirali,bre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti je ostala glava ( od motora ) - kod Foxmoldera ? Ako je kod njega - da je uzmem pa prebacim do Bokilića ? Не, код куће је. Кућа сама, празна и нема ко да испоручи главу Бокију. За сад status quo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan A mi će mo da :Mina: "Опрезност је мајка мудрости" каже пословица а ја бих додао и "и стрпљење". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu sa velikim interesovanjem od pocetka. Svaka cast :care: Sa velikim interesovanjem sam pratio izgradnju komore za peskarenje, pa me zanima da li si je upotrebio, koji su rezultati i sta si koristio za peskarenje, tj. gde si nabavio pesak ili si koristio sodu itd.... ocel biti nekih slika. Unapred hvala i samo napred hrabro ovo mora na dobro da izadje... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Miloše, Drago mi je da ti je ova tema interesantna i da te toliko dugo drži u pripravnosti! Komoru za peskarenje još nissam koristio zato što nije bilo potrebe ni prilike. Kada se to desi postaviću slike i svoja zapažanja ovde. Trenutno sam na prinudnoj pauzi jer imam problema sa delovima ali svaki dan gledam i tražim dalje. Čim budem našao idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6809 Napisano Februar 24, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ok, čekaš delove, ali zar nema ničeg što bi ti (a i nama) prekratilo vreme čekanja? Odradiš neke delove koje nećeš ni menjati: farbanje, poliranje, šta već? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ok, čekaš delove, ali zar nema ničeg što bi ti (a i nama) prekratilo vreme čekanja? Odradiš neke delove koje nećeš ni menjati: farbanje, poliranje, šta već? Razmišljao sam i o tome što ti kažeš. Naravno da ima! Ali ne mogu sebi dozvoliti da nastavim dalje a da nemam motor. U slučaju da ne nadjem delove bilo bi to bacanje para koje ja ipak nemam na pretek. Jbg. svaki dan sam tamo i gledam ga kao čoveka bez stomaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video kako si napravio komoru za peskarenje,gde ti je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6809 Napisano Februar 24, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo: nije da nemaš motor - imaš ga, ali (trenutno) nije ispravan. Pa šta? Jel' ti je baš neophodan kao prevozno sredstvo jer ideš peške na posao? Možda nisam dobro razumeo ili sam nešto preskočio (a baš mi se ne čita ponovo 50ak strana, hehe) zar je početna ideja restauracije bila da se motor povrati u (približno) fabričko stanje da bi postao svakodnevno prevozno sredstvo? Drugo: to je lep motor ( ili da kažem: biće ponovo kad ga završiš), iz zlatnog perioda kad su i pravljeni kao motorcikli (ne kao današnji koji imaju više težine u elektronici negu u čeliku, al' to je druga priča...) pa i da ne uspeš da mu povratiš upotrebnu vrednost ostaje ona druga koju nesumnjivo ima - estetska vrednost. Zbog toga bi trebalo da nastaviš pa makar ga sklopio samo kao praznu ljusku, ali, naravno, da bude odradjeno onako kako si i započeo: pedantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video kako si napravio komoru za peskarenje,gde ti je to? nemo' da preskaces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video kako si napravio komoru za peskarenje,gde ti je to? nemo' da preskaces Paaa,mozda sam propustio neki cas,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video kako si napravio komoru za peskarenje,gde ti je to? nemo' da preskaces Paaa,mozda sam propustio neki cas,a? Malo pre Hrista.... 7-ma strana, paravo zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Odo da vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno, sad znam, zasto su mnogi bili uskraceni za svoje odgovore, na celom forumu, cak i na "laka" pitanja, a to ce i dalje biti tako dok se ovoj prici ne primakne kraj... Verujem da svi sa odusevljenjem ocekujemo, nastavak romana.... Fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6809 Napisano Mart 2, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je skoro i jasno zašto je prestao sa radovima, ali mi nikako nije jasno zašto je prestao da se oglašava (odgovara) u svojoj temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je skoro i jasno zašto je prestao sa radovima, ali mi nikako nije jasno zašto je prestao da se oglašava (odgovara) u svojoj temi? Ma drzi nas u neizvesnosti ili je zaboravio gde sta ide od delova!Ali javice se on vec,polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6809 Napisano Mart 2, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pored onoooliko fotki, nema šanse da je zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...