vladas 192 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa spravica, najavljena za jesen 2012. 700 U$D http://sites.garmin.com/zumo/ http://garmin.blogs.com/my_weblog/2012/06/open-the-throttle-and-ride-with-confidence-with-the-newly-redesigned-stylish-and-rugged-garmin-z%C5%ABmo-.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve sto je na toj navigaciji, ja sam namestio da imam na svom androidu i VISE (i taj trip metar kada treba proveravati pritisak u gumama i fuel log itd...). A android sam kupio polovan za 50e, drzac za motocikli (bicikli) za 3e, 12v uticnicu sam nabacio za 10e, i 12v usb auto punjac 3e i kabl za android 50 din preko koga mi se puni telefon dok vozim (sve ukupno 67e). Inace nista specijalno nije ovo, samo zato sto je Garmin kosta toliko. Ovo je preskupo, i ne bi mi palo napamet da bacim pare na takvo nesto kada navigaciju vec imam na fonu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve sto je na toj navigaciji, ja sam namestio da imam na svom androidu i VISE (i taj trip metar kada treba proveravati pritisak u gumama i fuel log itd...). A android sam kupio polovan za 50e, drzac za motocikli (bicikli) za 3e, 12v uticnicu sam nabacio za 10e, i 12v usb auto punjac 3e i kabl za android 50 din preko koga mi se puni telefon dok vozim (sve ukupno 67e). Inace nista specijalno nije ovo, samo zato sto je Garmin kosta toliko. Ovo je preskupo, i ne bi mi palo napamet da bacim pare na takvo nesto kada navigaciju vec imam na fonu Koju navigaciju imas na androidu ako nije tajna? Ja imam IGO i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1062 Napisano Jun 11, 2012 Ol' dirty bastard, 646 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja IGO na Androidu, ali ovo mi se bas svidja! Samo realno tesko da bi dao vise od 150e za bilo koju navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje koristim IGO i imam celu kartu Evrope, radi odlicno i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Koji iGO imate...godina??? Meni su nedavno stavljali pise 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Koji iGO imate...godina??? Meni su nedavno stavljali pise 2009 +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ima previse tema na forumu koje su zagadjene prdoklacenjem i dokazivanjem ko misli da je pametniji. Ova postaje jedna od takvih. Bas dobro sto ste procitali naslov teme. Bilo bi jos bolje i da ste ga razumeli. Da ponovim, naslov teme nije: "Garmin Zūmo 350LM" VS. "BiloStaStoJaImamJeBoljeOdOvogPreskupogGovneta V.1054, ima sve mape ukljucujuci i Mlecni put a kosta samo 2e" Ako zelite da podelite vase misljenje o OVOM modelu (procitajte naslov teme ponovo), pisite. Hint: svida mi se dizajn, ne svidja mi se dizajn, sofware je ovakav ili onakav, preskup otac ih j***, itd... Sta vi koristite, koliko je to j****o dobro a jeftino mozete pisati u odeljku foruma predvidjenom za to. Nadam se da ste shvatili moju primedbu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 11, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema je Zumo 350 a ne iGo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ima previse tema na forumu koje su zagadjene prdoklacenjem i dokazivanjem ko misli da je pametniji. Ova postaje jedna od takvih. Bas dobro sto ste procitali naslov teme. Bilo bi jos bolje i da ste ga razumeli. Da ponovim, naslov teme nije: "Garmin Zūmo 350LM" VS. "BiloStaStoJaImamJeBoljeOdOvogPreskupogGovneta V.1054, ima sve mape ukljucujuci i Mlecni put a kosta samo 2e" Ako zelite da podelite vase misljenje o OVOM modelu (procitajte naslov teme ponovo), pisite. Hint: svida mi se dizajn, ne svidja mi se dizajn, sofware je ovakav ili onakav, preskup otac ih j***, itd... Sta vi koristite, koliko je to j****o dobro a jeftino mozete pisati u odeljku foruma predvidjenom za to. Nadam se da ste shvatili moju primedbu. Nemoj se kolega ljutiti, lepa je navigacija, moderan dizajn, lepo je i to sto si je podelio ovde sa nama, ali cena ubija. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Jun 11, 2012 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao i sve sto izadje iz Garmina, cena je paprena. Posle nekog vremena ce se vratiti u "normalu". Inace, smesno je porediti ovakvu navigaciju sa telefonom koji ima instaliranu navigaciju, ali se slazem da je preskupa i visestruko precenjena. Ja ne vidim sta ova navigacija ima sto Zumo 550 nema, a 550 je maltene duplo jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 11, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima VISETRUKO brzi procesor i ostalu elektroniku, to se zaista spolja ne vidi. Pitaj nekog vlasnika 550 koliko traje zoom karte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 11, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srbija bato! Pljuni na sve što ne možeš da priuštiš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Jun 12, 2012 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj nekog vlasnika 550 koliko traje zoom karte. Kratko! Ne stignes da budes nestrpljiv. Inace dizajn ovog novog Zuma je kao da si 550 obukao u gumu i dopada mi se. Ne sumnjam da je poboljsan, ima nekih stvari koje nedostaju kod 550 (npr. laneasist koji ti je da kazem neophodan u velikim gradovima/saobracajnicama). Po meni je najvrednija stvar ovog uredjaja "FREE LIFETIME MAPS"...ako je uopste tako nesto moguce kod nas. A i cena od 700$ je mnogo manja nego sto je kostao 550 kad se pojavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20197 Napisano Jun 13, 2012 Integrisan, 8633 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je (free mps). Ja sam moj 660 apgrejdovao po sličnoj politici za CNE bez problema. Može i direktno u uređaj (samo traje letnji dan do podne ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zoom je brz kao munja Lalajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odkad je Lalajko munja? BTW, proslog leta u Bugarskoj se zool zalio na sporost 550, a ja zool-u verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih znak interpunkcije zarez, pa je rečenica dobila sasvim drugi smisao, koji i nije tako loš :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi neprave se ti dobri uredjaji za Srbiju nego za normalne zemlje sa normalnim platama tako je i njegova cena formirana ,sigurno je kvalitetniji mnogo puta od svih kineza zajedno koji se prodaju kod nas ,ali nema kesa pa pljuji ljudi sto kaze kolega Navi je ekstra gedzet hvala na temi. Sto da vozim Ferrari kad imam Yuga... Srbijaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Avgust 31, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Stigao napokon i u Srbiju! Trenutna cena 82.600,00 RSD. U toku sledeće nedelje kreće prodaja kada će se pojaviti i na našem web sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...