Jump to content

Moto Zajednica

Garmin Zūmo 350LM - Made for Bikers, by Bikers

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 358 postova

Znaci sve sto je na toj navigaciji, ja sam namestio da imam na svom androidu i VISE (i taj trip metar kada treba proveravati pritisak u gumama i fuel log itd...). A android sam kupio polovan za 50e, drzac za motocikli (bicikli) za 3e, 12v uticnicu sam nabacio za 10e, i 12v usb auto punjac 3e i kabl za android 50 din preko koga mi se puni telefon dok vozim (sve ukupno 67e). Inace nista specijalno nije ovo, samo zato sto je Garmin kosta toliko. Ovo je preskupo, i ne bi mi palo napamet da bacim pare na takvo nesto kada navigaciju vec imam na fonu :takoje:

:zdravo:

• Podržavam 7

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Znaci sve sto je na toj navigaciji, ja sam namestio da imam na svom androidu i VISE (i taj trip metar kada treba proveravati pritisak u gumama i fuel log itd...). A android sam kupio polovan za 50e, drzac za motocikli (bicikli) za 3e, 12v uticnicu sam nabacio za 10e, i 12v usb auto punjac 3e i kabl za android 50 din preko koga mi se puni telefon dok vozim (sve ukupno 67e). Inace nista specijalno nije ovo, samo zato sto je Garmin kosta toliko. Ovo je preskupo, i ne bi mi palo napamet da bacim pare na takvo nesto kada navigaciju vec imam na fonu :takoje:

Koju navigaciju imas na androidu ako nije tajna? Ja imam IGO i prezadovoljan sam :takoje:

• Ol' dirty bastard, 646 postova
  • Motocikl: Yamaha

Imam i ja IGO na Androidu, ali ovo mi se bas svidja!

Samo realno tesko da bi dao vise od 150e za bilo koju navigaciju.

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Cini mi se da ima previse tema na forumu koje su zagadjene prdoklacenjem i dokazivanjem ko misli da je pametniji. Ova postaje jedna od takvih.

Bas dobro sto ste procitali naslov teme. Bilo bi jos bolje i da ste ga razumeli.

Da ponovim, naslov teme nije: "Garmin Zūmo 350LM" VS. "BiloStaStoJaImamJeBoljeOdOvogPreskupogGovneta V.1054, ima sve mape ukljucujuci i Mlecni put a kosta samo 2e"

Ako zelite da podelite vase misljenje o OVOM modelu (procitajte naslov teme ponovo), pisite. Hint: svida mi se dizajn, ne svidja mi se dizajn, sofware je ovakav ili onakav, preskup otac ih j***, itd...

Sta vi koristite, koliko je to j****o dobro a jeftino mozete pisati u odeljku foruma predvidjenom za to.

Nadam se da ste shvatili moju primedbu.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 358 postova

Cini mi se da ima previse tema na forumu koje su zagadjene prdoklacenjem i dokazivanjem ko misli da je pametniji. Ova postaje jedna od takvih.

Bas dobro sto ste procitali naslov teme. Bilo bi jos bolje i da ste ga razumeli.

Da ponovim, naslov teme nije: "Garmin Zūmo 350LM" VS. "BiloStaStoJaImamJeBoljeOdOvogPreskupogGovneta V.1054, ima sve mape ukljucujuci i Mlecni put a kosta samo 2e"

Ako zelite da podelite vase misljenje o OVOM modelu (procitajte naslov teme ponovo), pisite. Hint: svida mi se dizajn, ne svidja mi se dizajn, sofware je ovakav ili onakav, preskup otac ih j***, itd...

Sta vi koristite, koliko je to j****o dobro a jeftino mozete pisati u odeljku foruma predvidjenom za to.

Nadam se da ste shvatili moju primedbu.

Nemoj se kolega ljutiti, lepa je navigacija, moderan dizajn, lepo je i to sto si je podelio ovde sa nama, ali cena ubija.

• Podržavam 4

• Enduraš, 6408 postova
  • Motocikl: CRF300L

Kao i sve sto izadje iz Garmina, cena je paprena. Posle nekog vremena ce se vratiti u "normalu". Inace, smesno je porediti ovakvu navigaciju sa telefonom koji ima instaliranu navigaciju, ali se slazem da je preskupa i visestruko precenjena.

Ja ne vidim sta ova navigacija ima sto Zumo 550 nema, a 550 je maltene duplo jeftiniji.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ima VISETRUKO brzi procesor i ostalu elektroniku, to se zaista spolja ne vidi. Pitaj nekog vlasnika 550 koliko traje zoom karte.

• Ne silazi, 5573 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Pitaj nekog vlasnika 550 koliko traje zoom karte.

Kratko! Ne stignes da budes nestrpljiv.

Inace dizajn ovog novog Zuma je kao da si 550 obukao u gumu i dopada mi se. Ne sumnjam da je poboljsan, ima nekih stvari koje nedostaju kod 550 (npr. laneasist koji ti je da kazem neophodan u velikim gradovima/saobracajnicama). Po meni je najvrednija stvar ovog uredjaja

"FREE LIFETIME MAPS"...ako je uopste tako nesto moguce kod nas.

A i cena od 700$ je mnogo manja nego sto je kostao 550 kad se pojavio.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Odkad je Lalajko munja? :)

BTW, proslog leta u Bugarskoj se zool zalio na sporost 550, a ja zool-u verujem.

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: Ducati Crveniiiiii

Ljudi neprave se ti dobri uredjaji za Srbiju nego za normalne zemlje sa normalnim platama tako je i njegova cena formirana ,sigurno je kvalitetniji mnogo puta od svih kineza zajedno koji se prodaju kod nas ,ali nema kesa pa pljuji ljudi sto kaze kolega :zdravo:

Navi je ekstra gedzet hvala na temi.

Sto da vozim Ferrari kad imam Yuga... Srbijaaaaaaaaaaaa

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Stigao napokon i u Srbiju!

Trenutna cena 82.600,00 RSD.

U toku sledeće nedelje kreće prodaja kada će se pojaviti i na našem web sajtu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja