dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan eee dobra fora trazim i ja jednu brdjanku, dojadila mi bre ova ravnica Ne može ovo je moja tema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 5, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko ja vidim imaces i viska, pa red bi bio da podelis ostatak sa bracom bajkerima, ili mozda pravis harem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee bre al' ste navalili... sad treba jos jedan svadbeni poklon da spremam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Jun 5, 2012 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Notorious, kakve veze ima, ionako cemo mu dati lampe i escajge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan stan bre Vlajko malo!da mi vidimo djuvegdziju!Sasha daj neke slike.....ne ide to tako, tebi se ona svidela, a pitanje je dal bi se ti njoj svideo! Tako je.. daj ovamo fotku i cv.. pa ako procenimo dal šta vrediš i valjas.. dobićeš gazdaricin telefon ili fb profil.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 5, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam rekao da sam ko drvosječa, mislim da slika i netreba nemoj tako, vidjao sam i patuljke drvosece......ne verujemo mi na rec nikome...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 5, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kolega nam se izgleda stidi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nek stavi sliku u "frajer dana" temu, pa ako dobije dosta pluseva možda se okuraži Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vi svi ovde normalni... :lol: ODVALIH SE OD SMEHA !!! :care: PS: jedan predlog: a da probas sa stanovnicama Banovog brda, Labudovog brda, Julinog brda i tako tim brdima? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 5, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Za ovo treba imat jajca, drugovi... ... može bit malo više rutava... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Za ovo treba imat jajca, drugovi... muda Tomo, muda.......jajca su sa ove strane Kolpe.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 5, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Za ovo treba imat jajca, drugovi... I jezik sto puta brzi od pameti! Kad mu mladica dodje, udari sakom o sto i kaze: Za rucak `ocu to i to! Ja odo` da se vozim, a ti vidi pa se zahebi da ne bude kako sam rekla! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odo` da se vozim, a ti vidi pa se zahebi da ne bude kako sam rekla! Zašto mi ovo baš liči na tebe??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 5, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma, niiiiiiije! Niiiiiiisam! Ovaj, odo` da spavam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tih koja tema......... Prvo vidim upomoc!!!!! pomislim nekom nece pali motor. Pocinjem da citam, ono neki zdravstveni problemi... Kad ono oce covek nesto da jase po planini a nije motor 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 6, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Vidim ja da ces u toj vezi TI da nosis suknju :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Vidim ja da ces u toj vezi TI da nosis suknju :D A šta ću nužda zakon mijenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji , drage moje za sad obustavljam ovo sa ženidbom, jer svakog trenutka treba da postanem UJAK , pa se vjerovatno neću trijezniti jedano izvijesno vrijeme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 6, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji , drage moje za sad obustavljam ovo sa ženidbom, jer svakog trenutka treba da postanem UJAK , pa se vjerovatno neću trijezniti jedano izvijesno vrijeme Hoćeš reći, da si ovaj oglas stavio u treznom stanju? Šta će tek da bude... drugovi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan hahahaa odavno se ne ismejah ovako :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji , drage moje za sad obustavljam ovo sa ženidbom, jer svakog trenutka treba da postanem UJAK , pa se vjerovatno neću trijezniti jedano izvijesno vrijeme Povlačenje a? Pa jes..opasne ove dame što voze..bolje traži neku nepismenu.. al takve slabo imamo na lageru a bagami i forumu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 7, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E suze mi krenuše na oči, dok pročitah temu. PS. Vise necu da seckam luk za salatu, dok sam na forumu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naslov teme kao da nešto gori kad sam pročitao umro sam od smeha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 7, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa naslov teme kao da nešto gori kad sam pročitao umro sam od smeha naprotiv, gori gori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam se nasmejao .... Kakvo osvezenje. Moramo uvesti i temu o slobodnim bajkerkama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...