thelord 97 Napisano Maj 23, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Motociklisti u centru Beograda daju krv -Trg Republike- -Pokaži bajkersko srce- Asocijacija Motociklista Srbije, AMS, XIII put organizuje Akciju dobrovoljnog davanja krvi. Nema loseg vremena da se da krv, ali posto je proslo cetiri meseca od januarske akcije davanja krvi, ovo je pravo vreme za davanje krvi clanova ove zajednice. Kao i do sada Asocijacija motociklista Srbije u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizuje davanje krvi. Akcija ce se desiti na Trgu Republike u Beogradu na koji cemo doci u organizovanoj koloni, koja ce prethodno proci u defileu kroz centralne ulice Beograda. Okupljanje je u 11h, u subotu 2.6.2012. na parkingu Beogradske Arene (parking sa autoputa) Plan aktivnosti bi bio sledeći: 11-11:30h okupljanje na parkingu Beogradske Arene 11:30h defile ulicama Beograda 12h dolazak na Trg, pocetak davanja krvi Nastavak davanja krvi i druzenje Korisni linkovi -Vodic za davaoce krvi -Institut za transfuziju krvi Srbije Baner za potpis [url="http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81537-xiii-letnja-akcija-ddk/"][img=http://img832.imageshack.us/img832/4991/krvbanermalicopy1copy.png][/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 23, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put je bilo puno sakupljenih jedinica krvi i puno dobrog druzenja, pa nema razloga i da sad ne bude Spisak 1. thelord 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Maj 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Spisak 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim nema vas, taman htedoh da pitam kad ce... 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 23, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ovoga puta akcija bez mene jer sam zbog iznenadnih (malo većih) zdravstvenih problema mesec dana proveo na bolovanju a još uvek rešavam problem jake anemije. Trenutno mi je na jelovniku: razne tablete, vitamini, kuvane koprive, crna čokolada, med. propolis (i jedina dobra stvar - kupinovo vino). Ostaje da još probam zarđale eksere i gvozdene opiljke. U svakom slučaju dolazim da vas podržim. P.S. Lorde, još uvek čekam obećanu BJB majicu! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 23, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Paaa moglo je da saceka jos nedelju dana posto ce veliki broj endurasa biti odsutan.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7.Vlada#4 i Rada 8. Sinclair Seeya! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7.Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9.Dejan Intruder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 24, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7.Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9.Dejan Intruder 10.BrmBrm @Zex: u pravu si, ali je akcija već ispomerana zbog raznoraznih krugova.... A izgubili smo iz vida događaj koji je predviđen za taj vikend. Ostaje jedino da vi date duplu dozu u septembru... (a znajući tebe, Popsija... neće biti problem... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 24, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da odem koliko sutra sam u Svetog Save, ali ako je vec pomerano trebalo je uzeti u obzir i ovaj najveci enduro dogadjaj... Nemojte me pogresno shvatiti, ne mracim ja nista, samo mi je krivo sto necu biti prisutan na DDK koji sam posecivao i kad sam bio toliko polomnjen da sam se jedva kretao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Maj 24, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo bili svedoci, dobri naš Željko Samo vi, naši Enduraši, uživajte sa Kepom po Kepoj....ovaj brdima i dolinama pa kada se vratite probaćemo da organizujemo Enduro DDK . Mislim da je bolje da ne dajete krv pre Endurijade, trebaće vam snaga i energija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">2. Arakis i Goca<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">3. NOTORIOUS<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">4. Hacky<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">5. Dejan Nešković +1<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">6. Boki.64<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">7.Vlada#4 i Rada<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">8. Sinclair<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">9.Dejan Intruder <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">10.BrmBrm 11.vukmarko 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Ovo nije trebalo ovako da izgleda, ali shvaticete poentu... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7.Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9.Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da dečkonje iz februarske akcije mogu ponovo da "se bodu u venu" pa evo i mene.. 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio, ali to nije razlog da ne idem od sada 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan To je duh Zile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko nekad cuo da je neki lekar nekad dao krv osim ako nije ratna situacija i u pitanju je neki visoki cin vojske ili tako nesto? I da li znate da je 1 mg u americi na primer 1$ a mi ovde trpamo pare nekome u dzep besplatno zato sto smo kao humani. Tamo izdrkas pa dobijes pare a ovde muda. Kolega sa faksa je dao krv jedno 15 puta O negativna ili tako neka retka grupa i kad je imao saobracajku koma dali mu ku... da izbije oci, dao 100 e za 2 deci krvi za operaciju. Da li je potrebno ici dalje? Dati krv kad je hitno clan porodice ne daj boze ili tako nesto u redu. A ovako nikako, niti je zdravo niti pametno. Dajte cinjenice ako nisam u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Maj 28, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takvih stavova uvek je bilo i biće. Na to ja imam samo jedan odgovor: 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan A i zdravo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi nema pomoci Ako nista bar sam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...