peratrap 787 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelj ima krivu felnu prednjeg tocka bmw-a k1200 lt ima li neko preporuku gde u bg ispraviti moto alu felnu hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je prečnik felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na izlasku iz noćne more, servisiranje BMW-ove obe felne, uz to još i žičane. Problem je što je prihvat prednje felne preko duplog konusa malo problematičan, a zadnja ama baš nikako ne može. Većina navodnih majstora točak hvata na adaptirani strug, greju felne, tuku macolama, natežu priručnim presama, turpijaju...a rezultat nije moguće proveriti odmah već tek kad se mete na adekvatan štender, koji niko nema. Alu felna se ne greje već se mora upotrebiti sila na hladno.Koliko sam prelisto, postoji namenska mašina koja putem preciznog odmeravanja očitava devijaciju, ima niz dizajniranih alatića i obrtnim hidraulikama vrši ispravljanje u bilo kom pravcu. Jedna postoji u Milanovcu, druga negde prema Šidu i jedna oko beogradskog sajma. Sve ostalo je majstorska improvizacija. Dragan koji izuzetno ravna viljuške, ramove, diskove...je jedini kome bi poverio točak a da nema mašinu ispravljačicu. Sačekaj još da neko iznese svoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neki kontakt broj od majstor dragana????Hvala --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?tryaxp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan meni je servis za alufelne iz Novog Sada sredio obe felne na SV-u, nalazi se u Vršačkoj ulici, mogu nabaviti i br tel ako te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neki kontakt broj od majstor dragana????Hvala --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?tryaxp 063/80 70 891 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...