Jump to content

Moto Zajednica

4.Moto GP Le Man, France

Recommended Posts

• Drug član, 2087 postova

Moje misljenje ja da mu JL jako smeta... zamislite da ste onako prosecni i dodjete sa piste sidjete sa motora i krenete , vibracije na kormanu.. prednja viljuska tvrda.... zadnje vesanje meko ....

I dodje ti tehnicar i kaze : A kako to da JL se nezali ?? sedi cuti vozi .... moze i to biti

Mada i psiholoski faktor JL na njega , trenutno psihicki najstabilniji dere Yamahu i cepa asfalt je bolji od njega,

pa kad igram igricu pa je neko brzi od mene konstantno kroz neke krivine pokusavam da radim isto sta i on i obicno se zavrsava plafon , patos , sljunak , pesak... e kad to vec pocne da se ponavlja onda ugasim igru ... on nemoze ima ugovor i nema restart :)A kad te konstanto neko dere na ili u istom vozilu onda se zapitas : Jesam li ja problem i posle toga jako tesko ima nazad na pravi put...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

Stoner se zali na VibRacije....... kisovito VReme i VRlo los setap.....

• Podržavam 5

• Integrisan, 13052 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Zao mi je sto vec za par dana nikog od ovih vatrenih navijaca vise nece biti, a najzalije mi je sto ih necu videti nakon sledece trke kad se Rosi vrati na svoje standardno 6. mesto.

A što ti je žao? Pa to i nisu navijači nego se valjaju u uspeh ko ker u govno. Ovi što su tu kad je 10. biće tu i kad je 6.

• Svrati ponekad, 377 postova

Zao mi je sto vec za par dana nikog od ovih vatrenih navijaca vise nece biti, a najzalije mi je sto ih necu videti nakon sledece trke kad se Rosi vrati na svoje standardno 6. mesto.

A što ti je žao? Pa to i nisu navijači nego se valjaju u uspeh ko ker u govno. Ovi što su tu kad je 10. biće tu i kad je 6.

za koga ti navijas da znam da ga mrzim?

• Podržavam 1

za koga ti navijas da znam da ga mrzim?

Za tebe.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

Ja mislim da je To_CRANK veliki ekspert za PASULJ...... a zna i sve o navijacima VR ....

Mislim i da se zahvaljujuci njegovoj strucnosti ovoj forum sveo na 10tak imena.....

• Podržavam 2

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Sto volim sto smo odrali Stonera, nemate pojma. :moto3: Bio sam tu i kad je Rosi bio otpisan i kad ste mi govorili da je pametno da ode u penziju, i izdrzao sam sva zezanja od strane Stonerovaca.Sad je na Vas red da vidimo od cega ste, od secera ili kamena. :stabre::moto3: :moto3:

Sad se pitam sta ce Stoner u penziji. kad mu Lorenco uzme titulu. Dal ce i onda biti veliki, jel odlazi na vrhunca, ali za malo :lol: jer je JL sampion.

Odavno sam pisao da Dukati nije rekao poslednju rec, i odavno sam pisao da su Italijani kao cigani, svadjaju se, ljute, tuku i svasta po nesto rade. ali na kraju ipak naprave motor kakv treba. Tako je i u Formuli 1, pa sto bi bilo drugacije u Moto Gp. Nista jos se ne zna, mozda na sledecem treningu, poprave malo masinu i za suvu stazu. I do sad su kukali, kad ono evo ih na podijumu.

Zao mi i Dovicioza i Craclou,mogli su i oni visoko da stignu. Stoner je pred kraj pokazivao znake slabosti, da su bili tu, mozda bi imali sansu i njega da preteknu.

Pasini je dobro odvezao, vidi se da je kisa njegov saveznik, koliko sam video sad je drugi vozac u CRT, ko bi rekao, padao je dosta pre ovoga.

Na neki9 nacin sam gajio bas simpatije i prema Pedrozi i Spisu, ali polako ali sigurno me razocaravaju. Kao da su u nekom drugom zivotu, kao da rade i zive za nesto drugo. Totalno razocaranje u njih ove godine.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

Vidis druze niko NORMALAN nemoze da mrzi vozaca motoGP(koje god timu da pripada) jer su ti likovi bar za mene svi Vanzemaljci i svakako mislim da treba im skinuti kapu .

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: rsv 1000 factory,aprilia sportcity 250

Bravo za Rosia,covek je vozio

za sve novce,nije bio opterecen

padom i bodovima jer zna da se

ovakva sansa(kisa)nedesava svaki

dan!

Raduje me sto ocigledno nije zaboravio

kako se vozi GP masina! :moto3:

• Podržavam 1

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Diste STONEROVCI!

Na ovom forumu se zna ko navija za Rossija, za koga navija lalajko, a ostali cute.

To crank, hvala, nego za koga ti navijas pa da, ubuduce, mi tebi da cestitamo.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Stvarno rosijevci, da li vi stvarno verujete da su On i Ducati napravili bilo kakav napredak?? Da li verujete da ce vec na sledecoj trci, po suvom, On biti i dalje u konkurenciji za podijum?? :lol:

Stoner moze da bude zadovoljan, i pored svega - u teskim uslovima, na stazi koju ne vole ni on ni Honda, dobiti podijum je uspeh. Titule se osvajaju tako sto imas podijum i kad nije tvoj dan. Ne zaborvite, kao i prosle godine, Stonerov deo sezone tek dolazi.

Diste STONEROVCI!

Na ovom forumu se zna ko navija za Rossija, za koga navija lalajko, a ostali cute.

A valjda se zna i ko navija protiv Rossi-a. Kad god završi izvan prvih 5 slobodno mi čestitaj.

• Drug član, 981 postova

Stvarno rosijevci, da li vi stvarno verujete da su On i Ducati napravili bilo kakav napredak?? Da li verujete da ce vec na sledecoj trci, po suvom, On biti i dalje u konkurenciji za podijum?? :lol:

Stoner moze da bude zadovoljan, i pored svega - u teskim uslovima, na stazi koju ne vole ni on ni Honda, dobiti podijum je uspeh. Titule se osvajaju tako sto imas podijum i kad nije tvoj dan. Ne zaborvite, kao i prosle godine, Stonerov deo sezone tek dolazi.

Ta nema veze!

Nego, nisam znao da postoje staze koje Honda ne voli, a ni ON. Otkud sad pa to.

I jos jedno pitanje, AKO Stoner ove godine ode u penziju , koliko ce on ono imati titula?

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

@ Laki, nikakav oni napredak nisu napravili :lol: sem sto su najblize Stoneru bili u prosloj trci sa zaostatklom od 23 sekunde. A na ovoj su ispred njega, za koliko nije bitno, ali su dobili 23 sekunde, stvarno je to nikakav napredak. :nanana:

Ma nemaju pojma ovaj Brdziz i Rosi sa motorima. Stvarno duduci jedni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Znamo mi vrlo dobro gde je Ducati-u mesto na suvoj stazi, ali smo takodje pokazali gde je mesto Stoner-u u odnosu na Rossi-a sa istim tim totalno nekonkurentnim Ducati-em, na mokroj, najtezoj, stazi. Zato molim da se ne sakrivate iza suve staze i da prognozirate sta ce biti sledecu trku, vec skinete kapu Rossi-u za danasnju voznju i ponizavanje aktuelnog svetskog prvaka, koji je vozio istu onu superiornu, svemogucu i totalno dominantnu Hondu!

• Podržavam 5

• Drug član, 981 postova

Diste STONEROVCI!

A valjda se zna i ko navija protiv Rossi-a. Kad god završi izvan prvih 5 slobodno mi čestitaj.

Dobro, u redu, nego znas li ti za koga navijas?

Diste STONEROVCI!

Dobro, u redu, nego znas li ti za koga navijas?

Tebi baš mora da se nacrta!

Za sve koji mogu da završe ispred Rossi-a ne bi li on završio što lošije.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g.

Ne navijam za Rossija ali morate priznati da MotoGP trke bez njega medju prvih 3 mesta nisu zanimljive, a sto se Stonera tice, mislim da mu je Rossi vec od ove trke otvorio put za penziju. nemora da ceka kraj sezone.:lol:

• Podržavam 1

• Drug član, 2087 postova

Ja se izvinjavam na kojoj stazi je kameni zavrsio trku na Warm up krugu ???? :):)

Nego to sto Crank mrzi Rossija , ja ga podrzavam. Nekome je to brutalno i neljudski ali ga razumem.

Ja sam isto tako mrzeo Shumachera, Gibernaua

nisam simpatisao Kenny Roberts Jr., a ni Nicky-ja kad je osvojio onu cudnu titulu i posle one sezone mucenja na onoj kanti od repsola kasnije.

Za Nicky- a sam smeksao jer je lik neverovatan cuti i radi.

Za mene je duel Storer-Rossi , Rossi- Biaggi , Rossi- Gibernau isto kao nekom Partizan-zvezda, Olimpiakos-Panatanaikos, Roma-Lazio ,Barsa-real tako da mora neka mrznja da postoji jer je tanka linija od ljubavi do mrznje :)

A ako je Biaggiev fan onda opusteno

A svi vi sto komentarisete ko za koga i koliko idite i izvinite se SPDz-u i naucite nesto o navijanju

Acim pokusava isto sa yamahom ali Rossi mu u srcu osto

Ne navijam za Rossija ali morate priznati da MotoGP trke bez njega medju prvih 3 mesta nisu zanimljive

Znači IOM te uopšte ne interesuje?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja