Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje ja da mu JL jako smeta... zamislite da ste onako prosecni i dodjete sa piste sidjete sa motora i krenete , vibracije na kormanu.. prednja viljuska tvrda.... zadnje vesanje meko .... I dodje ti tehnicar i kaze : A kako to da JL se nezali ?? sedi cuti vozi .... moze i to biti Mada i psiholoski faktor JL na njega , trenutno psihicki najstabilniji dere Yamahu i cepa asfalt je bolji od njega, pa kad igram igricu pa je neko brzi od mene konstantno kroz neke krivine pokusavam da radim isto sta i on i obicno se zavrsava plafon , patos , sljunak , pesak... e kad to vec pocne da se ponavlja onda ugasim igru ... on nemoze ima ugovor i nema restart :)A kad te konstanto neko dere na ili u istom vozilu onda se zapitas : Jesam li ja problem i posle toga jako tesko ima nazad na pravi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Stoner se zali na VibRacije....... kisovito VReme i VRlo los setap..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto vec za par dana nikog od ovih vatrenih navijaca vise nece biti, a najzalije mi je sto ih necu videti nakon sledece trke kad se Rosi vrati na svoje standardno 6. mesto. A što ti je žao? Pa to i nisu navijači nego se valjaju u uspeh ko ker u govno. Ovi što su tu kad je 10. biće tu i kad je 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ROSIJEVCI JOS MALO PA GOTOVO !!! Imamo priliku do sledeceg treninga da zivimo a onda njihov termin !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto vec za par dana nikog od ovih vatrenih navijaca vise nece biti, a najzalije mi je sto ih necu videti nakon sledece trke kad se Rosi vrati na svoje standardno 6. mesto. A što ti je žao? Pa to i nisu navijači nego se valjaju u uspeh ko ker u govno. Ovi što su tu kad je 10. biće tu i kad je 6. za koga ti navijas da znam da ga mrzim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je To_CRANK stari Biaggi fan pa zato mrzi Rossi-ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto vec za par dana nikog od ovih vatrenih navijaca vise nece biti, a najzalije mi je sto ih necu videti nakon sledece trke kad se Rosi vrati na svoje standardno 6. mesto. A što ti je žao? Pa to i nisu navijači nego se valjaju u uspeh ko ker u govno. Ovi što su tu kad je 10. biće tu i kad je 6. za koga ti navijas da znam da ga mrzim? Za tebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je To_CRANK veliki ekspert za PASULJ...... a zna i sve o navijacima VR .... Mislim i da se zahvaljujuci njegovoj strucnosti ovoj forum sveo na 10tak imena..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim sto smo odrali Stonera, nemate pojma. Bio sam tu i kad je Rosi bio otpisan i kad ste mi govorili da je pametno da ode u penziju, i izdrzao sam sva zezanja od strane Stonerovaca.Sad je na Vas red da vidimo od cega ste, od secera ili kamena. :moto3: Sad se pitam sta ce Stoner u penziji. kad mu Lorenco uzme titulu. Dal ce i onda biti veliki, jel odlazi na vrhunca, ali za malo jer je JL sampion. Odavno sam pisao da Dukati nije rekao poslednju rec, i odavno sam pisao da su Italijani kao cigani, svadjaju se, ljute, tuku i svasta po nesto rade. ali na kraju ipak naprave motor kakv treba. Tako je i u Formuli 1, pa sto bi bilo drugacije u Moto Gp. Nista jos se ne zna, mozda na sledecem treningu, poprave malo masinu i za suvu stazu. I do sad su kukali, kad ono evo ih na podijumu. Zao mi i Dovicioza i Craclou,mogli su i oni visoko da stignu. Stoner je pred kraj pokazivao znake slabosti, da su bili tu, mozda bi imali sansu i njega da preteknu. Pasini je dobro odvezao, vidi se da je kisa njegov saveznik, koliko sam video sad je drugi vozac u CRT, ko bi rekao, padao je dosta pre ovoga. Na neki9 nacin sam gajio bas simpatije i prema Pedrozi i Spisu, ali polako ali sigurno me razocaravaju. Kao da su u nekom drugom zivotu, kao da rade i zive za nesto drugo. Totalno razocaranje u njih ove godine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je To_CRANK stari Biaggi fan pa zato mrzi Rossi-ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan I ono sto mi se najvise svidelo u Rosijevom interviju, "voleo bih da stalno vozim po kisi". :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Vidis druze niko NORMALAN nemoze da mrzi vozaca motoGP(koje god timu da pripada) jer su ti likovi bar za mene svi Vanzemaljci i svakako mislim da treba im skinuti kapu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Junu u Barceloni kiša pada u proseku 9 od 30 mogućih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belmarns 9 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: novi sad Motocikl: rsv 1000 factory,aprilia sportcity 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Rosia,covek je vozio za sve novce,nije bio opterecen padom i bodovima jer zna da se ovakva sansa(kisa)nedesava svaki dan! Raduje me sto ocigledno nije zaboravio kako se vozi GP masina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Diste STONEROVCI! Na ovom forumu se zna ko navija za Rossija, za koga navija lalajko, a ostali cute. To crank, hvala, nego za koga ti navijas pa da, ubuduce, mi tebi da cestitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 20, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno rosijevci, da li vi stvarno verujete da su On i Ducati napravili bilo kakav napredak?? Da li verujete da ce vec na sledecoj trci, po suvom, On biti i dalje u konkurenciji za podijum?? Stoner moze da bude zadovoljan, i pored svega - u teskim uslovima, na stazi koju ne vole ni on ni Honda, dobiti podijum je uspeh. Titule se osvajaju tako sto imas podijum i kad nije tvoj dan. Ne zaborvite, kao i prosle godine, Stonerov deo sezone tek dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Diste STONEROVCI! Na ovom forumu se zna ko navija za Rossija, za koga navija lalajko, a ostali cute. To crank, hvala, nego za koga ti navijas pa da, ubuduce, mi tebi da cestitamo. A valjda se zna i ko navija protiv Rossi-a. Kad god završi izvan prvih 5 slobodno mi čestitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno rosijevci, da li vi stvarno verujete da su On i Ducati napravili bilo kakav napredak?? Da li verujete da ce vec na sledecoj trci, po suvom, On biti i dalje u konkurenciji za podijum?? Stoner moze da bude zadovoljan, i pored svega - u teskim uslovima, na stazi koju ne vole ni on ni Honda, dobiti podijum je uspeh. Titule se osvajaju tako sto imas podijum i kad nije tvoj dan. Ne zaborvite, kao i prosle godine, Stonerov deo sezone tek dolazi. Ta nema veze! Nego, nisam znao da postoje staze koje Honda ne voli, a ni ON. Otkud sad pa to. I jos jedno pitanje, AKO Stoner ove godine ode u penziju , koliko ce on ono imati titula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Laki, nikakav oni napredak nisu napravili sem sto su najblize Stoneru bili u prosloj trci sa zaostatklom od 23 sekunde. A na ovoj su ispred njega, za koliko nije bitno, ali su dobili 23 sekunde, stvarno je to nikakav napredak. Ma nemaju pojma ovaj Brdziz i Rosi sa motorima. Stvarno duduci jedni. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno rosijevci, da li vi stvarno verujete da su On i Ducati napravili bilo kakav napredak?? Da li verujete da ce vec na sledecoj trci, po suvom, On biti i dalje u konkurenciji za podijum?? Znamo mi vrlo dobro gde je Ducati-u mesto na suvoj stazi, ali smo takodje pokazali gde je mesto Stoner-u u odnosu na Rossi-a sa istim tim totalno nekonkurentnim Ducati-em, na mokroj, najtezoj, stazi. Zato molim da se ne sakrivate iza suve staze i da prognozirate sta ce biti sledecu trku, vec skinete kapu Rossi-u za danasnju voznju i ponizavanje aktuelnog svetskog prvaka, koji je vozio istu onu superiornu, svemogucu i totalno dominantnu Hondu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Diste STONEROVCI! Na ovom forumu se zna ko navija za Rossija, za koga navija lalajko, a ostali cute. To crank, hvala, nego za koga ti navijas pa da, ubuduce, mi tebi da cestitamo. A valjda se zna i ko navija protiv Rossi-a. Kad god završi izvan prvih 5 slobodno mi čestitaj. Dobro, u redu, nego znas li ti za koga navijas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Diste STONEROVCI! Na ovom forumu se zna ko navija za Rossija, za koga navija lalajko, a ostali cute. To crank, hvala, nego za koga ti navijas pa da, ubuduce, mi tebi da cestitamo. A valjda se zna i ko navija protiv Rossi-a. Kad god završi izvan prvih 5 slobodno mi čestitaj. Dobro, u redu, nego znas li ti za koga navijas? Tebi baš mora da se nacrta! Za sve koji mogu da završe ispred Rossi-a ne bi li on završio što lošije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ne navijam za Rossija ali morate priznati da MotoGP trke bez njega medju prvih 3 mesta nisu zanimljive, a sto se Stonera tice, mislim da mu je Rossi vec od ove trke otvorio put za penziju. nemora da ceka kraj sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na kojoj stazi je kameni zavrsio trku na Warm up krugu ???? :) Nego to sto Crank mrzi Rossija , ja ga podrzavam. Nekome je to brutalno i neljudski ali ga razumem. Ja sam isto tako mrzeo Shumachera, Gibernaua nisam simpatisao Kenny Roberts Jr., a ni Nicky-ja kad je osvojio onu cudnu titulu i posle one sezone mucenja na onoj kanti od repsola kasnije. Za Nicky- a sam smeksao jer je lik neverovatan cuti i radi. Za mene je duel Storer-Rossi , Rossi- Biaggi , Rossi- Gibernau isto kao nekom Partizan-zvezda, Olimpiakos-Panatanaikos, Roma-Lazio ,Barsa-real tako da mora neka mrznja da postoji jer je tanka linija od ljubavi do mrznje A ako je Biaggiev fan onda opusteno A svi vi sto komentarisete ko za koga i koliko idite i izvinite se SPDz-u i naucite nesto o navijanju Acim pokusava isto sa yamahom ali Rossi mu u srcu osto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne navijam za Rossija ali morate priznati da MotoGP trke bez njega medju prvih 3 mesta nisu zanimljive Znači IOM te uopšte ne interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...