aca-ks 849 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan sta nam rade arnauti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Jun 28, 2012 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ovo je super akcija,i cini mi se da je mnogo bolji dozivljaj od moto skupa. Ja vozim Sprint Prince 125ccm,i planiram da idem ove godine,al nisam siguran dal bi bilo pametno krenuti na toliki put sa tim motorom.do sad me nije nigde izdao na putu,isao sam u cugu do 200 km...bez stajanja sa njim.a mozda bih otisao u povratku i do crne gore..pa vas pitam ako je neko iskusniji,dal bi smeo da krenem sa tim motorom na takav put,naravno sa umerenom voznjom i stajanjem svakih 100 km radi mog a i odmora masine. Hvala puno Samo će nam se kaSti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Људи, немојте се бојати због данашњих инцидената. То се све дешавало у делу Космета где нема Срба (или их има врло мало), значи на путу К. Митровица-Приштина, тамо Шиптари имају потпуну контролу и могу да раде шта желе, али ми тамо не идемо. Ми пролазимо део од Јариња до К. Митровице где живе Срби и где у косовској полицији раде Срби и где Шиптари немају никаквог утицаја тако да ту не може бити никаквих проблема што се Шиптара тиче. Једино ако нас Кфор или Еулекс буду малтретирали, али нема разлога за тако нешто. Него, полази ли неко из Крагујевца да се прикључим? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba izdrzati jos jedan dan al nekako cu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim,sada sam bio sa Mićom,sa nama ide i Neša Galija. Kao što 007 reče,ne plašite se ovih dešavanja.Mi smo išli i zimus kao podrška našim na barikadama.Prolazimo isključivo kroz čistu srpsku teritoriju.Mi i idemo dole sa gitarama i motorima u pravu Bajk-Rock misiju. Nadam se da će nas biti dosta da pokažemo našima da nisu zaboravljeni! Ljudi idemo da podržimo svoj narod! Videće ko nije bio da oni to znaju da cene. Pozdrav i vidimo se u subotu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan poziv za Šapčane i ljude iz okoline,koji žele da podrže braću: Kretanje je u subotu ispred prostorija moto kluba "Čivija"(železnička stanica) u subotu u 8:00. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ovo je super akcija,i cini mi se da je mnogo bolji dozivljaj od moto skupa. Ja vozim Sprint Prince 125ccm,i planiram da idem ove godine,al nisam siguran dal bi bilo pametno krenuti na toliki put sa tim motorom.do sad me nije nigde izdao na putu,isao sam u cugu do 200 km...bez stajanja sa njim.a mozda bih otisao u povratku i do crne gore..pa vas pitam ako je neko iskusniji,dal bi smeo da krenem sa tim motorom na takav put,naravno sa umerenom voznjom i stajanjem svakih 100 km radi mog a i odmora masine. Hvala puno Svake godine u mojoj grupi ide neki kinez i bez problema nas prati jer vozimo oko 100km/h ... slobodno pali motor i budi bez brige .. ako nesto otkaze stani pored i masi neko ce stati sigurno ... a moz i da te slepamo do dole nikakav problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna noc...ko ce izdrzati do ujutru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma koje spavanje ja ne spavam od juče, puca me adrenalin pa samo ludujem snimak od prošle godine, ortak moj snimao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan MK Skordisk ide skoro u punom sastavu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Jun 29, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan MK Skordisk ide skoro u punom sastavu vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da još jednom ponovim poziv za sve one koji idu iz Zrenjanina ili Kikinde i okoline da se nađemo na benzinskoj pupmpi NIS na izlazu iz Zrenjanina prema Beogradu (preko puta opelovog prodajnog salona) u 07:45, i da u 08:00 krenemo svi zajedno prema Beogradu. Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Jun 29, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekih novosti na FB od strane organizatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije BAJK ROK MISIJASUBOTA 30. POLAZAK ZA KOSOVSKU MITROVICU SA NISOVE PUMPE ZMAJ 2 (Novi Beograd) očekivana temperatura +35 I vest pre toga ko nije video. POLAZAK U SUBOTU 30. JUNA U 10 SATI SA NISOVE PUMPE ''ZMAJ 2'' (pumpa iz pravca Šida ka Nišu na Novom Beogradu) DRUGO SIPANjE JE OKO 14 SATI U KRAGUJEVCU TAKOĐE NISOVA PUMPA ''KRAGUJEVAC 3'' (NASELJE STANOVO) OČEKIVANI DOLAZAK U KOSOVSKU MITROVICU JE OKO 18 SATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan naš brat 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 29, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Znači za vikend nas čeka odlično vreme i odlična zabava. Ko nije išao kada bude video osmeh na licu Srba koji žive u Kosovskoj Mitrovici,neće moći da ostane ravnodušan.Oni osećaju da ih političari polako zaboravljaju,i naši iz centralne Srbije sada mnogo više razmišljaju o svojim problemima,pa tek kada mi dođemo vide da nisu potpuno sami. Možemo da izdvojimo za svoje ljude,koji dole brane čast našeg naroda,jedan vikend i bar na trenutak osetimo kako oni žive već više od decenije. Pozdrav i vidimo se ujutru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan sta nam rade arnauti Bezpotrebno sra** i na kraju nista, sve sam junak do junaka kad se uhvati flase, trave ili sta vec? Bacamo majce, bacili nam zastave zato sto izazivamo albance(siptare), a nasi ljudi na kosovu ispastaju neko naredno vreme... Ovi snimci nisu za zezanje! Lepo je otici na kosovo mirnim protestom se provozati motorom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Jun 29, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kada je trebalo (i kada je bilo "čupavo") sam se odazivao i išao gde je potrebno. Planirao sam da budem deo ekipe koja će sutra da pokaže svima da nas ima još koji ne prihvatamo "realno stanje na terenu". Nažalost, zbog smrti u porodici (juče sam sahranio oca) i obaveza koje takav događaj nameće, nisam u mogućnosti da (fizički) putujem sa vama. Ali biću uz vas. Srećan put! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ziko moje saucesce,voleo sam da se upoznamo ovaj put ali sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Za tacno 12 sati ekipa iz Raske krece put Bg-a a posle sa kolegama za Km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i novih informacija sa zvanicnog sajta: Бајк Рок Мисију ће својим присуством увеличати 1500 до сада пријављених учесника, ово је шеста година од нашег првог заједничког одласка на Косово и Метохију. Полазак је са НИС-ове пумпе ''ЗМАЈ 2'' 30. јуна. 2012. године. у 10 сати. (субота) http://www.bike-rock.com/v-podrska-srbima-na-kim.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje u kosovskoj Mitrovici je MIRNO, kao i proteklih 10-ak dana. Administrativna linija se prolazi nesmetano uz posedovanje l.karte ili drugog dokumenta sa slikom (pasos ili v.dozvola). I ovoga puta za nasu bezbednost brinuce pipadnici KPS iz stanice u Severnoj Mitrovici (Srbi). Oni tzv. navijaci, bez problema su usli na Jarinje, dosli do mosta na Ibru u Mitrovici, popeli se na barikade i poceli da gadjaju kamenjem policajce na drugoj strani mosta. Izgleda da su bili pod dejstvom necega. Nastavili su put prema Gazimestanu, KPS ih je zaustavila u Vucitrnu i zato sto nisu imali "Kosovsko osiguranje" za autobuse, propratila ih je do administrativnog prelaza kod Podujeva- gde je doslo do sukoba. Sa ove strane Ibra ste bezbedni i ne pokusavajte da eksperimentisete i da prelazite mostove ili da idete na "jug", jer tamo vaze sasvim druga pravila i bezbednost Srba je Ne treba se izlagati riziku i provocirati nikoga bez nevolje, da se to ne bi "obilo o glavu" nama ovde, kada vi odete, a nas je, trenutno, zbog sezone odmora i raspusta u skolama i fakultetima, mnogo malo. Mitrovcani i drugi Srbi sa KiM jedva cekaju vas dolazak. Vidimo se 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 29, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini Deki mi i dolazimo da vama damo podršku. NIšta osim vas nas ne interesuje. Dolazimo motorima i nosimo gitare da se svi zajedno lepo provedemo. Vidimo se sutra! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini Deki mi i dolazimo da vama damo podršku. NIšta osim vas nas ne interesuje. Dolazimo motorima i nosimo gitare da se svi zajedno lepo provedemo. Vidimo se sutra! Tako je Saler,neka svima bude jasno da u Mitrovicu idemo da pruzimo podrsku nasoj braci na kosovu,ako nicim drugim ono bar licnim prisustvom,mi smo bajkeri, a ne huligani i nase oruzje na kosovu nek bude zvuk motora,gitara i pesma,vidimo se sutra braco 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kada je trebalo (i kada je bilo "čupavo") sam se odazivao i išao gde je potrebno. Planirao sam da budem deo ekipe koja će sutra da pokaže svima da nas ima još koji ne prihvatamo "realno stanje na terenu". Nažalost, zbog smrti u porodici (juče sam sahranio oca) i obaveza koje takav događaj nameće, nisam u mogućnosti da (fizički) putujem sa vama. Ali biću uz vas. Srećan put! Ziko, primi moje saucesce i Bog da dusu prosti tvojem ocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...