Jump to content

Moto Zajednica

Dejan_Munja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dejan_Munja

  • Rođendan 30.05.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac

Dejan_Munja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Zanci lepo je bilo... Gile izbaci neke fotke sa tusevima
  2. Auuu! uklapate se sa Zajecarskom gitarijadom menjaj datum.
  3. Zato se puca pored bine sa sportacima nije im naradnjacki, sabacki, prostacki, melos! Pod alkoholom skapiraju kosu klasicno dokazivanje vidi mene turiram ala sam baja na sportaku, nemaju gram kulture bacaju otpatke u reku, pisaju... Svaka cast izuzecima cak vecina tih izuzetaka i ne posecuje vise moto skupove zbog takvog ponasanja o' takvim ljudima, ja govorim(pisem). I stoim iza onog sto sam napisao da uz copere i sportake sta ide.
  4. Turiranje pucanje motora,teranje motora kroz publiku, dizanje prasine zadnjim tockom, turiranje u kampu dok ljudi spavaju to je propust organizatora!!! Sve ostalo je bilo ok. Adolf Dado Topic je ziva legedna "Rock 'n' rola" Uz copere oduvek je Rock muzika, a uz sportake Ceca, Indira, Mile Kitic i juzni vetar seoski vasari u nardnjackom stilu. Bez Uvrede!
  5. Kad ti tako nesto kaze "PUNOGLAVAC" to nije uvreda! Mene nista nije spustio komentar to samo govori kakvog sam drugara nekada imao... U subotu dolazim da otkrijem Karadzinac.
  6. Ako je tamo kod kamenoloma necu da dodjem! Razlog proverena informacija glasi ne mozes ,a da se ne nagudas prasine od kamenoloma.
  7. Ja na primer nezma gde se odrzava skup? Moze neko da objasni postavi neku mapu, slike...
  8. Lepo vi spoite gitarijadu i moto skup da vas vidi bog!
  9. Prave bajkere ne diraju, nisam ih primetio da su tu na skupu. cuo sam da su pisali kazne gore na putu za manijacenje, bez kacige i ko nema tablice na vidno mesto ili uopste nema a na ulazu, izlazu nisu stajali i redno zaustavljali kako izadjes kao neke godine u Smederevu.
  10. Lepo sprema se gitarijada i skup, ali za amatere supermoto trka dali je to moguce?
  11. Lepa lokacija samo jedna mana to navodno bijlo dugme! Imamo mnogo dobrih mladih bendova sta cenam taj narodnjak sto sebe naziva rokerom. Voleo bi da se na skupovima dovebe red za jude koje ometaju druzenje, dobro zezanje mislim na pucace motora kod bine, u kampu, pod satrom i da se zna gde se parkiraju motori... Kao sto sam rekao lepa lokaci mozda svratim?
  12. Skup je okej lepa lokacija u Svilajncu. Od prvog skupa do sad nije bilo nekih problema ni zamerke da se covek naljuti, samo malo ja se zezam tacnije salim poz: za KRALJEVE SLOBADE!
  13. Dobro Gile! A tusevi za tusiranje, velike vrucine treba da se razhladimo sta ce nama go-go igracice (ku**ve)nema nista od gledanja kako se treska ceulit, strije mladih postenih patrijahalnih devojaka. Mislite o tome?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja