koma 736 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Blize se trke pa bi ti malo i sumu da vezbas Ma ne, razmisljao sam o tome pre neki dan jer se sada sve vidi u sumi i lako se osmisli neki krug pa reko sto da ne napravimo neku trasu u okolini ako je moguce. Kada olista onda vise od toga nema nista jer ne vidis iza treceg drveta, ne vidis teren itd. A nemoguce je da nema neke sume u okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam kao vodic na avali ima super 'staza',to su neki vec i videli....od skretanja za zuce sa Avalskog puta,pa kroz sumu do S krivine,tornja,carapicevog bresta i nazad....negde dosta zahtevno i uzano... ako neko hoce da izvidi,tu sam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatman 1 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: BG cerak Motocikl: KTM 450; H&D street glide Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete za Lipovačku šumu ili još bolje Parcanski vis! Tamo nema žive duše a prostire se od Barajeva do Baba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima ljudi u okolini Avale koji Znaju gde bi to moglo da se napravi, ipak je Avala velika, valjda nema svudda ljudi koji setaju saa decom, a za ovo oko Obrenovca jel si pitao Patka, mozda on zna... Avala moze da se spoji i sa glinarom, neko je to pominjao ranije u temi... Blize se trke pa bi ti malo i sumu da vezbas Ma ne, razmisljao sam o tome pre neki dan jer se sada sve vidi u sumi i lako se osmisli neki krug pa reko sto da ne napravimo neku trasu u okolini ako je moguce. Kada olista onda vise od toga nema nista jer ne vidis iza treceg drveta, ne vidis teren itd. A nemoguce je da nema neke sume u okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozda i moze nekako da se spoji sa Glinarom,preko onog dela Trenspeda,kroz lestane pa kroz njive do glinare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zvezdarska suma? Moze i Ritopek pa sve uz Dunav. Mada ima njiva dosta, sta znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hram enduro sporta, poslednjeg dana januara 2013 Vidi nikla nam nova travica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Zvezdarska suma? Moze i Ritopek pa sve uz Dunav. Mada ima njiva dosta, sta znam... Zvezdarsku sumu i Kosutnjak bolje zaboravite jer su skoro uvek pune ljudi. Bilo bi mucenje i za njih i za vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 1, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Peglasmo Biške i ja letos po Košutnjaku, nije bila neka gužva a i ljudi se sklanjaju, pozdravljaju, ne kamenuju nas, ne psuju, verovatno im je čudno što vide motore tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Zvezdarska suma? Moze i Ritopek pa sve uz Dunav. Mada ima njiva dosta, sta znam...Zvezdarsku sumu i Kosutnjak bolje zaboravite jer su skoro uvek pune ljudi. Bilo bi mucenje i za njih i za vas. Slažem se. Peglasmo Biške i ja letos po Košutnjaku, nije bila neka gužva a i ljudi se sklanjaju, pozdravljaju, ne kamenuju nas, ne psuju, verovatno im je čudno što vide motore tamo Da, zato što ste izuzetak. Kada bi postalo pravilo da tuda proleću motori, ne bi im bilo prijatno. Kao što ni meni ne bi bilo prijatno da se šetam sa psom po pešačkoj stazi a pored mene proleću testere... Ima šume onoliko, samo treba odabrati nešto nenaseljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Veoma bitan uslov je da nema ljudi, da nebi prosli kao na Fruskoj gori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako realno gledamo,na periferiji grada,gde ima iole neke sume ljudi se setaju jer su im tu vikendice,ili za vikend kad odu na ceo dan ili popodne,tipa Avala. Babe su odlicne za off ali su relativno daleko. Trebalo bi sve da se ispita.Kad smo vozili po Avali videli smo par planinara,ali nigde nije pravac pa ostra krivina da ti izletis medju njih.Kad god sam isao nisam imao problema,jer uvek stanem,propustim i pozdravim. Generalno slabo ima sumskih staza za voznju motorom,tako da je postovanje u sumi od velikog znacaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bishke, taj off o kome ti pricas nema veze sa ovim sto se planira. Nema puteva, nema puteljaka, nema nista! Vi pravite stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga za krug Glinara- Milića brdo - Glinara. Nije nešto extremno, ima šume, nema ljudi,a polazi iz Glinare. Prohodnost zavisi od godišnjeg doba ( vegetacija), pa bi bilo doro što pre utabati neke staze. Žuta linija pokazuje kuda sam ja prošao, ali sigurno ima još bogaza za rrndanje, što treba pregledati na google earth-u. Neke sam zapazio na terenu, ali nisam hteo sam da ulazim. Što se tiče povezivanja Glinare i Avale može ovako: Glinara- Višnjica- V.selo- slanačka brda- Vinča- Leštane lovište- prolaz ispod auto puta- Beli potok- Avala Ovde ima nešto asfalta, ali je pretežno OFF. Doc1.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče povezivanja Glinare i Avale može ovako: Glinara- Višnjica- V.selo- slanačka brda- Vinča- Leštane lovište- prolaz ispod auto puta- Beli potok- Avala Ovde ima nešto asfalta, ali je pretežno OFF. Takvu sam ja zamisao neku imao... @Aca-pn ja sam razumeo da se trazi suma za voznju off-a,kakva takva.Vec 'izgradjene' staze itd itd... Ako se trazi prostor za pravljenje staze u sumi,onda nesam skolovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Februar 1, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sto ja Meni teren pocinje maltene pored kuce i nema ljudi da im smetam I kaze se skoluvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Haha ne znam zasto,a jel mi verujes da mesam tebe i Kepu :D hteo sam reci @Kepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au batice, to kad se pomeša ne da bude dobra kombinacija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozemo da se sunjamo i trazimo, meni je bila interasantna suma izmedju Ade i puta za Obrenovac, tu nikada nisam video coveka a i ne znam kako izgleda, nisam bio. Ovo ostalo su setalista i nije neki posao ici tamo. Ima jedan deo od Jajinca do Avale, tu ima sume koja je lepa a nema ljudi, nije sredjen park. Ja cu za vikend da se prosetam malo oko Ade pa cu da vidim kako izgleda, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Preimenujte temu u BG-offroad za svaki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozemo da se sunjamo i trazimo, meni je bila interasantna suma izmedju Ade i puta za Obrenovac, tu nikada nisam video coveka a i ne znam kako izgleda, nisam bio. Ovo ostalo su setalista i nije neki posao ici tamo. Ima jedan deo od Jajinca do Avale, tu ima sume koja je lepa a nema ljudi, nije sredjen park. Ja cu za vikend da se prosetam malo oko Ade pa cu da vidim kako izgleda, a ja mislio da ces sutra malo da se provozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Koma mi dade inspiraciju za vožnju po šumi, pa danas eto odoh da "pronađem" jednu. Blizu , a potpuno ne iskorišćena. Ima račvanja staza, oborenih stabala... na ljude nisam naišao Šta mislite, gde je ovo ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti sve pronalazis ove lepe puteljke? Avala?? Svaka cast ! Koma mi dade inspiraciju za vožnju po šumi, pa danas eto odoh da "pronađem" jednu. Blizu , a potpuno ne iskorišćena. Ima račvanja staza, oborenih stabala... na ljude nisam naišao Šta mislite, gde je ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 2, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zvezdarska suma? Moze i Ritopek pa sve uz Dunav. Mada ima njiva dosta, sta znam... Zvezdarsku sumu i Kosutnjak bolje zaboravite jer su skoro uvek pune ljudi. Bilo bi mucenje i za njih i za vas. Ja sam probao par puta Kosutnjak i reakcije su bile onako...po Zvezdarskoj sumi sam se posvadjao sa nekim likom, iako sam bio bas paznjiv u voznju. E da, pritom bilo je lose vreme, padala je kisica, a bilo ljudi... Koma mi dade inspiraciju za vožnju po šumi, pa danas eto odoh da "pronađem" jednu. Blizu , a potpuno ne iskorišćena. Ima račvanja staza, oborenih stabala... na ljude nisam naišao Šta mislite, gde je ovo ? Ovo izgleda strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Februar 2, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se juce malo vozikao na kros stazi na Miseluku a posle otisao do "nase" glinare (ciglana na putu izmedju Petrovaradina i Bukovca). Ova glinara je, koliko vidim sa vasih slika, mnogo pitomija od beogradske, nema tih terasa i slicnih zezancija. Ceo plato je prepun gomila suta koji moze dobro posluziti za vezbanje osnova voznje. Od Miseluka je udaljena 2-3km. U prilogu je Google Earth fajl, da vam olaksa snalazenje. NS glinara.kmz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...